Jump to content
Forum Roportal
Medic Fares

Cura de stimulare a imunitatii

Rate this topic

Recommended Posts

O cura simpla si eficienta de stimulare a imunitatii, consta in administrarea la adulti, timp de 1-3 luni a capsulelor Imunitate cu 7 ciuperci, cate 1 capsula de 3 ori pe zi.Ciupercile medicinale sunt folosite pentru o gamă largă de afecţiuni, prin utilizarea lor ca stimulenţi şi modulatori ai imunităţii, adaptogeni şi antioxidanţi.Principiile active din aceste cuiuperci au efect imunostimulator, antibacterian, antiviral, antifungic, antiinflamator, antitoxic, protector hepatic şi renal, chimio şi radio protector, antitumoral, hipocolesterolemiant, hipoglicemiant, stimulează producerea de interferon în organism, antialergic (antihistaminic), antiagregant plachetar, adaptogen, tonic general si antioxidant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Propun cura de restructurare a design-ului tiglelor de la mansarda. 

Stimuleaza imunitatea in mod miraculos....prin evitarea somatizarii.

Edited by 5 o'clock
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

EU am avut Probleme de sanatate 11 operati intr-un an si de cand beau suc de sfecla,morcov si mar in fiecare dimineata timp de 3 saptamani dupa schimb cu catina cu miera tot 3 saptamana nu mai am Probleme si sper sa nici nu mai am acum fac un an decand am facut ultima operatie

Multa sanatate

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 operatii???  la implanti dentari ma gandesc ca nici n-as putea enumera 11 organe din corpul uman sa fie operati toate intr-un an.  

 

Cateva denumiri de boli ne-ar ajuta mult sa stim contra ce ne-ar ajuta sucul de sfecla-morcov-mar si cum se prepara aceasta bautura.

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am acea boala, dar am auzit ca e rea,  doar de 2 ori am fost operata la distante mari, parca 15 ani intre ele, dar nu ma grabesc la urmatoarea operatie desi se apropie.  Va fi la ochi candva acest an cand chirurg-ul ajunge la intelegere cu asigurarea ca e mai ieftin operatia de cataract si de pus o lentila performanta platita de mine, decat ochelari pentru restul vietii, atit pentru mine cat si pentru asigurarea medicala!!! 

 

N-am pus la socoteala implanturile vreo 14 bucati si numaram, dar nu le consider asa de serioase interventii chirurgicale, si n-au fost facute intr-o zi, doar atunci cum se strica.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da am facut11 opereti de abcces perinal si da are dreptate cel care a postat despre boala Crohn si nici la un an de la ultima operatie nu au o solutie pentru boala mea sunt plina de fistule multiple etc dar am grija de mine cu ajutorul unor sucuri catina etc si momentan sunt in remisie adica pauza pana incep dinou cu Problemele

Va doresc multa sanatate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiu de la cineva ca trebuie luat 6 capsule de Magneziu parca de 3 ori pe zi la bolnavi cronici, care tine si inima pacientului in viata pe langa ca dirijeaza si activitatea intestinelor.

 

Poate daca rudele, prietenii si cunostintele ne-ar spune cu ce sufera, am sti mai multe, am fi mai informati.   Aflam ce le-a rapus, doar cand au murit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×