Sari la conținut
Forum Roportal
Ziggurat53

Carte de negăsit

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutare, v-aș ruga să mă ajutați cu ceva informații. Nu reușesc să găsesc o carte de care mi-a povestit mama și pe care își dorește să o recitească. E un roman în două volume, apărut înainte de 90', autorul este român, dar nu-i cunosc numele (din păcate), titlul este (pare-se, nici aici nu e sigură) 'Simfonia primăverii'. Ce își amintește este legat de personajul principal, o adolescentă cu poliomielită care avea viziuni din viitor.

 

Informațiile fiind vagi, n-am reușit pe găsesc mare lucru pe motoarele de căutare și nici pe site-urile unor anticariate online. Cum amintirile cuiva pot fi infinit mai de ajutor, recurg la ajutorul vostru. Dacă i se pare cuiva cunoscut subiectul și m-ar putea ajuta cu numele autorului și titlul complet/corect, aș fi recunoscător. Mulțumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Du-te la biblioteci si intreaba toate bibliotecarele. Vei fi suprins, dar multe bibliotecare daca sunt pasionate cunosc astfel de carti si continutul lor. Pentru ca au o relatie speciala cu cititorii, si ii intreaba daca le-a placut cartea, sau chiar isi baga si ele nasucul prin ea.

 

Sau poti sa te uiti cu mama peste urmatoarele titluri, poate isi aminteste, citind autorii.

 

http://193.231.13.17/vufind/Search/Home?lookfor=simfonia+&type=title&submit=Cauta&search=new

 

 

Probabil "Simfonia" apare in titlu, caci e termenul de baza in expresia. "Primaverii" e posibil sa fie un cuvant eronat.

 

Alte explicatie ar fi ca e o carte scrisa de un autor marunt, care nici macar in marile biblioteci ale principalelor orase nu a intrat.

Editat de mamungkukumpurangkuntjuny
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×