Sari la conținut
Forum Roportal
Moreanu18

Problema la sunet " No audio output device is installed "

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Saut , de curand mi'am reinstalat windowsul si  nu  imi merge sunetul , " no audio output device is installed " asta imi spune cand tin cursorul pe el daca fac click dreapta pe el  si dau PlayBack sau Recording nu imi apare Speakers , sau Castile nu mai stiu cum se numesc . head si nu mai stiu cum ... nu apar nici una din ele , am incercat sa intru in Device manager si sa instalez Reltek hd audio am instalat si tot nu functioneaza . Microfonul meu usb functioneaza percect dar sunetul nu stiu ce sa ii fac va rog frumos daca va pricepeti spunetimi va pot lasa poze orce este nevoie .

Precizez ca am dat si update driver si nu functioneaza . 

 

Poze : 

 

Poza_1.png

 

Poza_2.png

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da si tu un click dreapta in ultima fereastra si bifeaza sa-ti arate disabled. Daca iti apar speaker-urile, da-le enabled.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai instalat driver-ul audio de pe site-ul producatorului placii de baza? Ce model este placa de baza?


Ce SO ai instalat? Pe 32 sau 64?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×