Sari la conținut
Forum Roportal
Ea.

Anii si semnele lunare in zodiacul chinezesc

Postări Recomandate

Anul Sobolanului ( 1900 - 1912 - 1924 - 1936 - 1948 -1960 - 1972 - 1984 - 1996 - 2008 - 2020 - 2032 - 2044 )

 

 

Anul acesta este un an al belsugului , plin de perspective si de ocazii favorabile . Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si in general ale marfurilor. Economia mondiala va cunoaste o mare prosperitate . Afacerile vor cunoaste o amplitudine maxima , bogatiile se vor acumula , iar averile se vor face usor. Este si un an pentru investitii pe termen lung si care ne vor folosi in anii sterili. Orice aventura inceputa in acest an va fiplina de succes daca o vom pregati cum se cuvine. Dar nu va jucati si nu va riscati inutil. Aceia care se vor arunca orbeste in afaceri sau se vor extinde prea mult vor cunoaste si fata trista a monedei. In general , este un an mai mult decat fericit : departe de evenimentele explozive sau de catastrofe , asa.cum abunda in anii Tigrului sau Dragonului. An benefic in ansamblu.

 

 

 

 

Sobolan

 

Un an prosper pt nativul Sobolan. Poate privi cu certitudine in fata o promovare sau un sprijin real in cariera sa. Va avea mici probleme cu sanatatea , dar asta nu il va impiedica sa aiba realizari importante sau castiguri financiare neaateptate.

 

 

 

Bou

 

Un an linistit si prosper pentru Bou. Norocul ii va surade si necazurile isi gasesc rezolvare. Activitatea sa va fi recunoscuta si i se pot incredinta functi noi si importante. Acasa sunt de asteptat celebrari numeroase.

 

 

Tigru

 

Nu e un an prea fericit pt Tigru. Afacerile merg prost si va descoperi ca banii sunt greu de gasit sau ca se ascund de el. Recompensa vine in functie de rabdare si prudenta. Trebuie sa renunte la actele impulsive si sa fie mai conaervativ in ceea ce priveste abordarea viitorului.

 

 

Iepure

 

Un an calm si bun pentru Iepure , fara surprize , fara mari probleme dar nu atat de bun pe cat l-ar dori. Progresul sau va fi sigur pentru ca nu se intrevad piedici serioase. Un an bun pt aranjarea planurilor de viitor sau pt investitii in bunuri imobiliare.

 

 

Dragon

 

Un an dominat de dragoste si urmat de interese multiple. Banii ii vor veni usor dar o afacere importanta ii va produce o .paguba importanta in resurse ;va dispune si de timp de relaxare, iar performantele sale nu vor avea de suferit. Nu se va confrunta cu probleme serioase in familie sau pe plan personal.

 

 

Sarpe

 

 

Un an plin de activitati. I se vor prezenta ocazii favorabile si noi orizonturi. Va face ceva pasi in promovare , desi acest an va fi plin de evenimente dramatice , neasteptate de toate soiurile. Castigurile sale financiare se vor echilibra cu pierderile suferite , iar problemele lui vorfi rezolvate lrnn bunavointa. Este anul in care nu trebuie sa imprumute bani!

 

Cal

 

 

Un an dificil pentru Cal. Probleme romantice si nefericite. De evitat confruntarile, mai ales de cele juridice . Necazuri financiare. Nu imprumutati bani! Un an in care Calul trebuie sa fie atent si perseverent.

 

 

 

Oaie

 

 

Un an foarte bun pentru Oaie. Cadouri , castiguri , bani din cele mai imprevizibile surse. I se vor crea imprejuraru favorabile pt afaceri. Viata de familie poate fi banala , dar se intrevad succes in dragoste sau in plan social sau de alta natura.

 

 

Maimuta

 

Un an fericit si prosper pt Maimuta. Va face usor rost de bani din cele mai imprevizibile surse. Anul in care poate promova in functii de conducere sau poate cere o amanare a datoriilor sale. Probleme rezolvate cu usurinta. Inconjurata de oameni importanti. Noi membri in familie.

 

Cocos

 

Un an dificil pt Cocos. Mai ales in plan financiar. Nu are sprijinul prietenilor. Probleme pe plan personal si de sanatate. Un an in care trebuie sa fie plin de discretie si sa fie moderat in actiunilr sale.

 

 

Caine

 

 

Un an foarte norocos pe plan financiar sau profesional. Fara probleme de sanatate. Probleme in familie sau cu copiii in special. Nu trebuie sa efectueze imprumuturi.

 

 

 

Mistret

 

Un an plin de incertitudibi. Lucrurilr acasa nu sunt exact cum ar trebui si poate chiar sa piarda ceva ce initial a crezut ca va castiga. Un an dificil si progres lent

 

 

 

 

Postez dintr-o carte numita Zodiacul Chinezesc de Virgil Ioneacu. Imi va lua ceva timp sa scriu pentru fiecare an si semn zodiacal. Asa ca informatiile vor veni gradual. Cu bunavointa dvs , puteti corecta orice greseala de scriere sau de aliniere rand. Va multumesc pentru intelegere

 

 

 

Anul Boului ( 1901 - 1913 -1925 -1937 -1949 -1961 -1973 -1985 -1997 - 2009 - 2021 -2033 -2045 )

 

 

 

In acest an vom simti apasarea responsabilitatilor. Nu vom avea nici un succes fara un efort serios. Incercarile grele si suferintele se vor referi in principal la familie. Este anul afacerilor si socotelilor familiale si al stabilirii ordinii in casa. Modelele exclusiviste , formele de arta abstracta si noile idei eclatante vor purta amprenta impasibilitatii flegmaticului Bou , in timp ce politica si diplomatia vor fi tratate cu multa indiferenta. Un an ideal pt lucruri de rutina si pastrarea intacta a parerilor si ideilor tale. Fara frivolitati! Motto ul anului : Nu muncesti , nu capeti! Harnicia e de dorit. Vom descoperi lucruri mari ce ne vor atrage atentia dar lista necesitatilor ni se va parea fara de sfarsit.. An ce favorozeaza disciplina si obedienta. Cele mai multe conflicte se vor naste din liipsa comunicarii si a refuzului de a ceda unor maru te formalitati. Eforturi rasplatite in functie de corectitudine.

 

 

 

Sobolan

 

Un an bun si fericit. Castiguri modeste. Fericire deplina in familie. Beneficiaza indirect de norocul altora. Va primi mai multe reponsabilitati.

 

 

Bou

 

Un an bun insa cu anumite intarzieri si mici dificultati neasteptate. An favorabil casatoriei sau legaturilor de prietenie si asociatie. Eventual noi membri in familie. Fara probleme mari. Se poate astepta la o calatorie nedorita sau una de tip surpriza

 

 

Tigru

 

Un an amestecat plin de certuri si neintelegeri ca urmare a incapatanarii. Tigrul se poate simti frustrat pentru ca e impiedicat in drumul sau de cineva cu o autoritate mai mare. Stapaniti va mania. Necazuri rezolvate daca va calmati.

 

 

Iepure

 

Un an aspru si neindurator pt Iepure plin de dezamagiri drumuri fara rost sau munca fara rezultatul asteptat. Poate avea probleme cu sanatatea datorita unei prea mari agitatii; plecarea sau despartirea de cineva drag vor completa tabloul necazurilor. Nu e un an bun pt a fi contemplat sau pt a admira schimbarile din jurul sau. Realizarea planurilor sale va dura mult mai mult decat se astepta el.initial.

 

 

Dragon

 

An norocos pt Dragon. Progres modest. Necazurile il ocolesc. An protector si fara probleme. Degajare in viata de familie.

 

 

Sarpe

 

Un an moderat. Se poate astepta ca oamenii sa ii contrazica hotararile iar cateva obstacole sau calculr financiarr eronate vor aparea. Va trebui sa.ia lucrurile asa.cum.sunt si sa nu le complice si mai mult prin incapatanare.

 

Cal

 

Un an linistit pentru Cal. Va trebui sa.munceasca din greu pt atingerea scopurilor dar are puterea de acontrola singur situatia. Cateva incidente. Cateva castiguri financiare. Probleme din partea copiilor sau subordonatilor pe orice linie.

 

 

Oaie

 

Un an dificil. Confruntari certuri pretentii din partea altora. Necazuri financiare datorita risipei

 

 

Maimuta

 

An modest. E de asteptat pierderi de bunuri materiale sau de averi. Viata de familie linistita. Posibile suferinte de la boli.cronice

 

 

Cocos

 

Isi va recastiga puterea pierduta. Ajutor de la altii. Invinge dificultati. Acasa vesti bune si cateva calatorii. De evitat obiectele ascutite. Risc de raniri hemoragii sau de operatie

 

 

Caine

 

Un an plin de incertitudini. Va lua decizii pripite sau va avea de facut fata unor concesii cu mare dificultate. Prietenii sau colaboratorii nu il intleeg. Intentiile sale bune sunt rastamacite si va trebui sa evite confruntarile cu orice pret. Posibil sa fie cheltuitor. Va pierde ceva din puterea si influenta sa.

 

Mistret

 

An excelent pt Mistret. Sanse bune apar. Poate incepe si o afacere pe.cont propriu. Posibile complicatii in viata de familie sau de cuplu.

 

 

 

Anul Tigrului ( 1902 - 1914 - 1926 - 1938 - 1950 - 1962 -1974 - 1986 - 1998 - 2010 - 2022 - 2034 - 2046 )

 

 

An exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se incheie cu un ton inabusit.Un an predestinat si marcat de razboaie neintelegeri si dezastre de tot felul. Dar in egala masura , va fi un an mare , plin de fapte indraznete. Anul extremelor fie ele in plan pozituv sau negativ. Pot fi agonisite averi mari sau pierdute. Daca vreti sa riscati, sa va incercati norocul , jucati la nivel mare dar trebuie sa stiti ca imparele sunt impotriva voastra. Oamenii.vor infaptui lucruri dramatice sub impulsuri de moment. Furia va pune stapanire peste tot si va fi un an greu pt.diplomatie. Ca si Tigrul, ne vom aventura fara sa gandim prea mult.Prieteniile legaturile ocazionale si afacerile care au nevoie de incredere reciproca si cooperare sunt fragilr si se pot rupe usor. Poate exista impuls si vitalitate pentru solutionarea cauzelor pierdute. Anul schimbarilor masive al ideilor noi indraznete si controversate. Totodata, anul asta poate aduce ce e mai bun din noi. Motto ul anului Nu iti pierde simtul.umorului si lasa lucrurile sa wvolueze de la sine.

 

 

Sobolan

 

An moderat. Nesiguranta in afacerisi neintelegeri sau actiuni fortate. Singur si deprimat din cauza mortii cuiva. Calatorii dese

 

Bou

 

An dificil. Va infrunta opozitie din multe directii. Poate invinge sau pierde. Are nevoie de rabdare perseverenta simt analitic si critic. Nu tre sa riste inutil.

 

Tigru

 

An moderat spre bun. Primeste ajutor de la ceilalti. Fara riscuri inutile. Cheltuieli mari

 

 

Iepure

 

Multa diplomatie pentru ca se intrezaresc conflicte. Posibile urmari juridice. Atentie la ce semnati sau cum.cheltuiti banii

 

 

Dragon

 

An plin de griji si solicitari. Atinge greu obiectivele. Trebuie sa se plieze dupa altii pt a le fi pe plac. Vesti proaste in familie sau plecarea cuiva drag

 

 

Sarpe

 

Necazuri.mici si multe. Diplomatie.tact si mukt simt al umorului. Evitati conflict sau razbunarile. Puteti primi sprijin in functie de atitudinea dvs.

 

Cal

 

An fericit pt Cal. Bucurii prosperitate.Promovari profesionale sau aprofundarea studiilor prin specializari. Se pot rupe unele prietenii din cauza impulsivitatuu.

 

 

Oaie

 

An amestecat dar binecuvantat. Isi mentine pozitia desi se va stradui din greu sa faca fata adversitatilor. Viata de familie calma insa e martor in fata necazurilor altora. Activitate profesionala intensa. Contacte noi si valoroase.

 

 

Maimuta

 

Un an instabil in care va fivuulnerabila la atacurile inamicilor si poate fi fortata sa fuga sa calatoreasca sa munceasca pt altii pt interesemajore. Rabdare necesara. Reevaluarea resurselor si fara actiuni pripite.

 

 

Cocos

 

An plin de evenimente. Foarte norocos la bani. Rezultate fructuoase. Atentie la schimbari. Optimism de dorit dar nu idealism excesiv.

 

 

Caine

 

An fericit. Fara probleme majore. Cateva certuri amoroase. Va fi solicitat din toate partile. Poate deveni usor confuz sau contradictoriu.

 

 

Mistret

 

An plin de incercari si duritati. Va fi inconjurat de dificultati carora trebuie sa le faca fata singur. Nu e un moment bun pt a imprumuta bani sau a.primu datorii inapoi.cheltuieli neasteptate. Taxe, amenzi sau impozite suplimentare. Atentie cui acordati incredere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Era mai simpul dacă foloseai regula lu' 4.În plus chestia asta este o ,,adaptare''.Cele 12 zodii sunt defapt 5,care ,,recunosc'' şi ele 9 tipologii,sau locaţii..care sunt şi ele defapt tot 3..Era mai simplu să întebi..cînd te căsătoreşti..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×