Sari la conținut
Forum Roportal
Nellla

control igi la domiciliu

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

buna seara,

 

am depus actele necesare obtinerii permisului de sedere pentru sotul meu cetatean strain si  am  inteles de  la prieteni ca un reprezentant al igi (inspectoratul general pentru imigrari)  ne  va  face  o viza la domiciliul declarat astfel  ca  autoritatile sa aiba certitudinea ca locuim impreuna la adresa declarata si ca  nu ne-am  casatorit  din interes.stie cineva daca acest  control este  obligatoriu pentru toata lumea  sau depinde  de  fiecare caz in  parte? mentionez ca mi s-a dat bonuletul cu  care  sa  ridic permisul de sedere.este acest lucru o  garantie a faptului ca nu vor veni sau nu? va  multumesc anticipat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ciudat. Chiar acum doua saptamani am fost cu cineva la politie pentru permis si nici vorba de asa ceva. Legat de domiciliu au vrut doar o semnatura de la proprietarul casei, nici vorba de vizita, iar de relatia dintre noi nici nu au intrebat.

 

Pe de alta parte... Cum poate verifica cineva daca o casatorie a fost sau nu din interes sau daca persoana locuieste acolo permanent si nu s-a mutat expres pentru acea vizita? Doar nu il supravegheaza 6 luni sau ceva de genul.

Editat de Finnian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×