Sari la conținut
Forum Roportal
123misu

Banca nu doreste sa-mi spuna daca am datorie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca ai cumva datorii la ei, e posibil sa fi intrat pentru cativa zeci de lei (fie si doar pt 0.1 leu) pe lista de rau platnici, care poate fi accesata de toate bancile, nu doar de institutia in cauza 0 lucru care poate sa iti scada puncte pentru un eventual viitor credit de imprumut.

Nu e de joaca!

In Centrala riscurilor bancare (acolo se rapoarteaza de catre banci orice datorie mai veche de 30 de zile) poti sa soliciti sa verifice daca figurezi in baza lor de date. E gratis o data pe an.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da, corect, dar sunt obligati si cei de la banca sa ii dea acest raport.

De aceea nu merg treburile in Romania, pentru ca nu stim sa luptam pentru drepturile noastre.

Ce face banca e un abuz, chiar daca e contractat. Au datoria sa informeze in mod special despre aceste riscuri, cu atat mai mult au datoria sa fie deschisi spre a discuta cu clientul despre drepturile lui.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am sunat la bcr(call verde-informati si reclamati)am explicat situatia, se juca ping pong tot imi spunea(dupa ce ma gasit in baza de date) ca nici dansa nu are acces sa vada daca am vre-o datorie si sa merg la sucursala iara la sucursala i-am dat raspunsul tot asa ne repetam unul la altul de 3 ori.fara sa-mi spuna cum mi-ati sugerat si voi sa fac o cerere in scris banci si sa o depun la sucursala.

pana la urma tot in acest apel am facut o sesizare verbala pe care dansa a inregistrat-o si mi-a dat un numar de inregistrare si in 30 de zile sa primesc un raspuns...........in sesizare este explicat situatia pt a primi un raspuns din partea banci--va intreb sesizarea are si valoare de cerere?

sau trebuie sa fac o sesizare in scris+ cerere si trimisa sucursalei?ma scuzati dar chiar sunt bulversat niciodata in viata mea sa merg la o institutie sau firma sa intreb daca am datorie sa nu vrea sa-mi spuna decat conditionat(daca imi fac alt cont)nici macar o sugestie nu mi-au dat domne facetiva o cere sau ceva de genul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

-Poti   sa  te   adresezi   la BNR  daca  ai  vreo  secursala  a  acesteia   in localitate  sau  la  protectia  consumatorului

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×