Sari la conținut
Forum Roportal
couchteacher

Couchteacher, platforma de invatat limbi straine de acasa

Postări Recomandate

Societatea a avansat vertiginos în ultimele două decenii astfel încât este mult mai usor acum de a trece de la o tara la alta, şi singura barieră care mai trebuie sa fie in trecută este limba. Există mai multe moduri de a învăţa o limbă nouă, fie in scolile private, singur sau prin angajarea unui profesor personal. Dacă doriţi, puteţi învăţa cu uşurinţă o noua limba la Couchteacher.com.

 

Conceptul din spatele website-ul este unul revolutionar, care incearca sa ajute oamenii care doresc sa isi imbunatateasca aptitudinile lingvistice. Tot ce trebuie făcut este să navigaţi pe lista de profesori şi de cursuri ce sunt oferite, apoi să selectaţi ce doriţi şi plătiţi pentru limba dorită.

 

Couchteacher.com este foarte uşor de parcurs si imediat va oferi acces la limba pe care o căutaţi. Există, de asemenea, o selecţie mare de oameni care sa lucreze cu, şi aveţi libertate deplină cu programul. Fiecare profil pe site-ul conţine informaţii complete despre studiile fiecărui profesor şi disponibilitatea lui, deci este foarte uşor de a vă alege pe cel care se potriveşte atât programului dvs şi dorintelor dumneavoastră.

 

Conceptul este unul nou pe piaţă şi obiectivele majore sunt de a umple un gol în mediul de învăţare. Oamenii care doresc să înveţe o limbă nouă uneori nu am timp destul pentru a lua clase offline şi învăţarea de unul singur poate fi o probleme deoarece nu există nici un stimulent pentru a ajuta/motiva.

 

 În acest caz, Couchteacher.com vine ca o alternativă excelentă deoarece puteţi vorbi cu o persoana care traieste/a studiat in tara respectivă, şi care are un grad în predare. Fiecare curs este o jumătate de oră lungă şi va fi în mod specific adaptat la nevoile tale. Poate fi orientat pe gramatică sau vocabular, în funcţie de necesităţi.

 

Prin cursurile de la Couchteacher.com puteţi îmbunătăţi abilităţile în numeroase limbi, ceva care vă pot ajuta să îmbunătăţiţi cariera sau impresiona familia. Site-ul web este focalizat pe flexibilitate, astfel încât puteţi programa cursurile în funcţie de propriul timp. Acest site web este de asemenea excelent dacă sunteti un profesor care vrea sa castige un venit suplimentar.

 

Vă inscrieţi ca profesor pe site, creaţi un curs şi setaţi ori sunteţi disponibil pentru rezervare. Oamenii care sunt interesati in cursurile dvs vă vor contacta imediat. Couchteacher.com este foarte valoros pentru cei care doresc sa invete o limba noua acasă, prin conexiunea la Internet; şi profesorii pot beneficia, de asemenea, de aceasta prin primirea unui venit suplimentar. Dacă sunteţi interesat în învăţarea unei limbi noi în ritmul propriu, cu costuri reduse şi un profesor extraordinar, Couchteacher.com este soluţia pe care o căutaţi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×