Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Voi posta aici creatiile mele de pe alte forumuri, site-uri sau caiete. De la prostioare fara sens si amintiri pana la versuri. Nu sunt pe gustul tuturor, dar cu siguranta sunt originale. Incepem cu ceva soft.

 

Cand medicul unitatii mi-a spus ca bolile de care sunt suferind se trateaza, i-am replicat scarbit: pleaca, ba, d'aici, ca n-ai tu ani de profesie cate rani am cusut eu in transee. Cu acul de siguranta uite-asa trageam de ata de la tivul tunicii!

Vorbele astea erau doar in mintea mea, ca mi-era prea rusine sa ii zic asa ceva unui tip care tocmai se barbierise. Emana aerul acela de eu sunt mai destept ca tine; am o profesie, nu sunt un pierdevara. Ma ridic in sezut si imi scarpin ciotul drept. Trag aer in piept, ca sa am curaj, il privesc barbateste in ochii limpezi, incercand sa imi abtin tremurul vocii si ii zic: la ce ora vine micul-dejun?

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragă mamă,

îți scriu această scrisoare de la mare distanță de casă, tocmai de la Focșani. Vreau să-ți spun, în primul rând, că îmi este dor de voi toți: de mata, de tata și de sora mea cea scumpă, Diana. Sper că sunteți sănătoși, fără probleme. Eu mă simt tare bine aici, chiar dacă sunt departe. Mi s-a spus că pot veni acasă, în permisie, în scurt timp. Sunt sigur că vrei să-ți spun ce am făcut până acum aici. Să îi citești această scrisoare și lui tata. Ei bine, hai să-ți povestesc:
În primele zile am făcut cunoștință cu ceilalți băieți din dormitor. Unii sunt bădărani, alții băieți de treabă. Oricum, mă înțeleg bine cu toți. Discutăm, câteodată, despre prietenele noastre. Îmi tot spuneau că o să mă aștepte prietena mea până vin din armată... O să mă aștepte cu un copil. Dar eu nu-i cred. Am încredere în Gabriela și știu că nu o să umble cu alții. Am aflat că ne pun bromură în ceaiul de dimineață ca să nu ne masturbăm. Da' de unde ? În fiecare dimineață mă trezeam cu penisul în erecție. Într-o noapte, nemairezistând, am făcut una mică sub pătură. Of, rău e fără Gabriela. Mâncarea e bună, doar că are un gust ciudat. De exemplu fasolea e prea sărată și miroase urât, iar pâinea e cam mucegăită. Ziua e mai bine că suntem cu toții mai mult pe-afară, noaptea însă se complică situația. Din cauza mirosului insuportabil unora le-a venit rău și au vomitat. Stai liniștită, eu n-am pățit nimic, știi că sunt obișnuit de acasă. A, să-ți spun ce mi s-a întâmplat acum trei săptămâni. Eram la dușuri. Mă săpuneam liniștit (nu mai făcusem baie de două săptămâni) când unul a scăpat săpunul pe jos. M-am aplecat, l-am luat și i l-am dat. După câteva minute iar l-a scăpat. În timp ce eram aplecat, doi băieți m-au prins de mâini și m-au ținut așa, în timp ce unul a venit pe la spatele meu și m-a violat. După ce a terminat a venit altul. Acum nu mă mai durea așa de tare. Le-am spus celor doi care mă țineau să-mi dea drumul, că stau și singur. Și au făcut și ei sex cu mine. La câteva zile după asta, am dat peste patru inși care făceau sex la dușuri. Uitându-mă la ei, m-am excitat. M-au băgat și pe mine între ei. A fost mult mai plăcut decât prima oară. Doi dintre ei mi-au luat-o în gură. A fost așa de bine... E mai bine așa decât singur, noaptea, sub pătură. Distracția noastră s-a repetat de multe ori. Ne întâlnim de cele mai multe ori la dușuri. Este locul nostru preferat.
În rest nimic important: gradații își bat joc de noi, m-am apucat de fumat și m-am tatuat.
Mamă, spune-i Gabrielei că nu mai vreau să fiu cu ea. Sau lasă că-i zic eu. De-abia aștept să ajung acasă să vă văd.

Va pup pe toți. Pa !

Focșani, 4 aprilie '03

 

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×