Sari la conținut
Forum Roportal
Varalamare

Fifty Shades of Grey (2015)

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cine e? In ce anume a jucat? Probabil suna ca o intrebare pusa de un martian curios.

twillight

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cu o ceata de bampiri. oricum daca m-as trezi pe o insula pustie si as avea de ales intre shades si bampiri merg pe sugatorii de sanje. :D

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa mi s-a parut si mie, ca tipul e un psihopat in toata regula. Rece, calculat, cu stilul de viata asumat complet, atat incat sa formuleze contracte.

 

Nu neg ca mi-ar placea sa-l vad trezit la viata, pe ecran. Dar asta pentru ca sunt fantezista;  in viata reala nu cred ca e posibil asa ceva, psihopatii sunt psihopati. :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M.am uitat la el din nu stiu ce motiv. Ma fascineaza personajul lui in film carte dar cred ca.n realitate as fi wtf ? Anywhoo el e misterios si asa diferit pana pe la jumatatea cartii 2 ca dupa....( am fost curioasa dupa film de sfarsitul lor si sm rasfoit pe net celelalte volume, clisee peste clisee si autoarea declarase ca si.a pus toate fanteziile in carte..wtf.. La un moment dat el o pune sa.si bage bile anale si sa le tina in timpul unei petreceri..WTF ,dupa se apuca sa zica ca simte o durere.n abdomen de la bile..eu ma mir ca nu simte lipsa de creier )Parca.i telenovela tipica unde ea virgina pura imblanzeste un disperat de gauri...

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acest filme este o prostie.  :eek:

Editat de Blues
Scos clip din citat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

BDSM. Conducător si supus. Prin contract, celui cooptat ii este adus la cunostintă mediul in care intră. Prin semnătură el confirmă luarea la cunostintă si acceptul. Nu este căutată si existenta unui suport legal. Este un mod clar si la obiect de informare, de acceptare si de pregătire psihică a celuilalt. Este esential ca fiecare să stie in ce se angajează. Să nu facă nazuri cand este pedepsit până la durere.

 

Filmul pune in evidentă necesitatea informării si pregătirii clare si la obiect a viitorului partener. Ei au ales o regie in mediul raporturilor sexuale.

 

Atat de simplu: Eu sunt acesta si fac acestea in acest fel, vrei să trăiesti astfel cu mine? Semnezi că ai luat la cunostintă ceea ce ti-am spus si că accepti să fii părtas?

Chiar dacă, fundamental, partenerul este altfel, cel putin il informezi despre tine, fie printr-un contract, fie printr-un eseu, ambele elaborate de tine despre tine. Celălalt intră pregătit in raporturile pe care le pretinzi. Dar, asa este, acest inceput nu este fermecător.

Editat de Recent

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu are legatura cu informarea despre mediul in care intra; contractul e o masura de siguranta pentru el, sa nu se parleasca dpdv legal, intrucat comportamentul pe care vrea sa-l aiba e ilegal in circumstante normale. Practic ea si-ar da acceptul pentru un tratament care ii pune in pericol siguranta fizica. Altfel s-ar intocmi contracte pentru orice fel de relatie neconventionala, pentru informare. Si atat de intima e o asemenea relatie incat primul care afla (in detalii scabroase) despre natura ei e avocatul :lol: . 

 

Ea e obiectificata; e aleasa sa joace un rol in scenariul lui bolnav, intreaga relatie nu are legatura cu increderea sau devotamentul; mai ales cu respectul. Un om care stie ca are probleme si ii respecta pe altii nu incearca sa ii atraga in dileala lui, mai ales daca sunt sanatosi din punctul asta de vedere. Mai ales cumaprandu-i cu cadouri scumpe. Mai ales profitand de naivitatea lor (ca in cazul de fata).

 

Nu vad ca ar da dovada de responsabilitate.

 

Filmul incearca (cu siguranta) sa normalizeze genul asta de relatie, ca si cand ar fi neutra dpdv etic. Nu e. Se vede clar un comportament de agresor camuflat, pana si in gesturile de aparenta bunavointa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mi-e ciuda sa stiu ca filmul asta a facut multi bani, la fel cum si cartile au facut. stupid!

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×