Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Nu primi aceste 7 cadouri de la nimeni! Ele aduc ghinion şi boli în viața ta fără să știi. 

1.  Ceasul anunţă o despărţire ...  primul cadou de la actualul sot a fost un ceas Omega din Elvetia, sintem de 47 de ani impreuna :surrender:

2.   Cuţitul primit cadou vă poate tăia soarta.

3.   Vasele aduc boli ... tot el mi-a facut cadou si vase dar el e mai bolnav ca mine :lol2: 

4.   Geanta vă poate goli portofelul ... fiica mi-a dat cadou o poseta Authentic Louis Vuitton cu ani in urma, e aproape nepurtat, de 2 ori l-am scos la plimbare.  Nu zic cat m-a costat educatia ei si toate alea, intreit de dobanzi, dar s-a meritat. 

5.   Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie.  ...   Galbene si mov sint florile mele preferate!!!

6.   Oglinda face parte din lista obiectelor interzise. Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Un astfel de dar trebuie să fie luat cu mare precauţie.   ... De asta inca n-am avut parte.

7.   Perle primite cadou, trebuie să fiţi atente atunci când le purtaţi.     Am primit si din astea cadou, Japoneze din lacul Biwa sint greu de asortat, imi plac.

 

Nu primi aceste 7 cadouri de la nimeni! Ele aduc ghinion şi boli în viața ta fără să știi. Avertismentul Lidiei Fecioru | Antena 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cutii de cadou cu 10 kg de cartofi si 7 kg de mere asortate din diferite soiuri din recolta proprie se ofera cadou in Ungaria de politicianul Péter Szijjártó acum inainte de Craciun colegilor de birou din Ministerul Afacerilor Externe si tuturor muncitorilor in aceasta comunitate care fac posibil afacerile!!!

Ajándékkrumplit oszt Szijjártó karácsonyra | 24.hu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Anul asta vom fi in aceeasi situatie de anul trecut, cand nu vom avea nimic semnificativ, wow, mult dorit, de facut cadou de Craciun, pentru ca le-am luat pe toate pe parcursul anului si le folosim deja. Cand erau copiii mici era foarte usor, stiam ce set Lego/papusa/jucarie/masinuta isi doresc, il achizitionam din timp ca era bataie mare pe ele, si era sub brad in seara de ajun. De doi trei ani isi au banii lor din burse plus bonusuri si isi cumpara singuri ce vor iar noi nu mai stim ce sa le luam. Acum le-am cerut o lista cu ce isi doresc si tot stau sa se gandeasca de cateva zile bune fara sa imi dea un raspuns. Daca nu am un raspuns explicit,  vor fi si anul asta de imbracat - pijamale, cani cu tematica, caciuli, pulovere. Ma tot uit pe site-uri dupa ceva clever, un puzzle de asta 3D, un casse tete, ceva, dar nu am inspiratie anul asta.

Fi-mea deseneaza/picteaza in toate tehnicile posibile si deja si-a luat singura tot felul de markere, creioane, acuarele, pasteluri, caiete cu tot felul de foi. Eu nu stiu ce as putea sa ii iau fara sa ma consult cu ea, ca sa fie o surpriza. Fiu-miu este pasionat de masti de gaze din a doua jumatate a secolului XX si deja si-a inceput o colectie, iar nu stiu ce sa iau fara sa ma consult cu el si oricum pentru asa ceva e tarziu ca sunt livrate din alte tari si ajung greu prin posta.

Sunt in pana de idei.

 

  • Like 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cadoul de Crăciun al lui Meghan Markle pentru regină a ajuns la câini. Praf l-au făcut cateii regali jucaria ...

Cu mult inainte de asta si eu am primit asa o jucarie pentru pisici si alfel l-au distrus cu manie si nervi ca nu accepta un alt locatar aici, asta e averea lor!!!  Pe noi doar ne tolereaza ca le aparam si le cumparam "bomboane" la Cat Treats spun eu asa.

Cadoul de Crăciun al lui Meghan Markle pentru regină a ajuns la câini. Praf l-au făcut | Evenimentul Zilei (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am primit deja 2 cartoane mari de alimente de la prietenii fiului dupa un mare party.  Au comandat mai mult decat necesar si n-au unde sa-l pastreze, l-au intrebat pe fiul daca poate sa-mi aduca si eu vad ce fac cu 10 kg de jambon afumat, uns cu miere si taiat in spirala pe os si alte bunatati pe care noi nu le folosim dar o sa dau mai departe la cei care n-au asemenea delicatese.    Jumatati de tort, feliile sint separate ca sint in foita si in cutiile originale, branzeturi de zeci de feluri ... mi-am rupt bratul pana le-am carat in frigidere  ca din nimic nu este putin plus sticlele de bauturi incepute sau doar deschise.     Maine vine si fiul cu familia, tot cu asemenea cadouri ca eu stiu ce sa fac  cu toate astea, dar are si ceva care ne va face o sa vedem cum, au comandat undeva ... Le-am spus mai demult sa-mi aduca totul ce n-au nevoie ca eu le sortez si am grija sa ajunga in locuri unde oamenii au nevoie de ceva.   Am plecat la alimentara si in acest timp prietenii fiului au lasat cartoanele langa usa pe banca pe care stau pisicii noaptea.   Nu voiau sa ma vada sa fie refuzate, asa doar cere scuze ...  Fiul imi dadea idei sa fac un party de Revelion sau de ziua mea dar renunt la toate astea si prefer sa donez mancarea, bautura nu se accepta niciunde.   Ho-ho-ho!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost foarte ... solicitata si acest an, ca atare deja am primit si cadouri  :o:  

Set-uri de containere de sticla si de plastic pentru ramasitele de pe masa sau de transportat acestea acasa ... si Ciocolati in forma de sticluta cu alcool din Europa de undeva, branzeturi, marfuri cumparate in Costco si oferite celor dragi care nu vor sa-l vada sub pomul lor si mi le-au adus ca eu le voi folosi mai bine.   

Cand au aparut in magazin si eu mi-am cumparat sa fie acolo de rezerva, asa ca deja sotul le-a dus inapoi ce am cumparat noi ca se ramburseaza, nu erau nici desfacute ca sa nu ma incurce prea mult atatea cutii cand nu prea vin musafiri sa ia acasa mancare.   Toate sint de marime mica, in cea mai mare pot sa pun doar 5 sarmale maxim, de asta le pastrez si eu in cutia originala si sigilat din fabrica, Ciocolatile le voi termina eu ca si branzeturile si salamul european din acele cosuri cadou + cafea boabe ca am rasnita electrica.  Tot ce nu se poate manca cu mana ca un hot dog, ajunge la mine, mai ales daca branza are un pic de miros sau Salamul Italian. :bb:

Multi americani au murit si n-au avut un fier de calcat in mana nici rece in magazine expus la vedere, multi nu recunosc obiectul si nu glumesc!!!  Rasnita de cafea ar fi un satelit :lol2:

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am primit de 8 Martie de la sotul o sticla de Grand Marnier 750 ml, dupa ce i-am explicat ce a inseamnat in fostul sistem comunist, ca in State nu se observa aceasta zi.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi pe 8 Martie, am mai primit un cadou tot de la sotul, o patura moale, usoara dar foarte calduroasa sa ma acopar pe canapea daca ma uit la TV cu o singura bucata, altfel una era de marime mica si aveam nevoie de 2 chestii pe mine.   Nu prea am avut friguri ca in acest an iar copiii mi-au luat multe din aceste obiecte utile in casa, tot pentru a se inveli pe canapea.

Era o reducere de pret la jumatate la articolele de iarna ca peste o saptamana revinde primavara/vara si nu mai pleaca niciunde pana-n 15 Oktombrie!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×