Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

La băieți, după un egal de infarct cu Ucraina, am reușit o ieșire din grupe în extremis. Dar asta numai datorită ajutorului nesperat primit anterior de la italieni.

În fine, calificarea noastră la CM din Danemarca și Germania încă nu e garantată, urmând ca România să mai dispute prin iunie un play-off.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Calificare a României în semifinale, la CE de handbal feminin de la Paris

A fost obținută greu, cu cântec, cu junghiuri și suspine, dar, în sfârșit, e o clificare în fazele superioare ale unei competiții importante. Așa că performanța merită subliniată, mai ales că această calificare în semifinale ne asigură biletele pentru mondialele de anul viitor.

Ce vom face în semifinale cu Rusia? La felul cum a decurs această competiție până acum, aș zice că șansele noastre sunt mititele. Rusia fiind de departe favorită - mai ales că am pierdut-o și pe Cristina Neagu care s-a accidentat în meciul cu Ungaria. 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CSM Bucureşti spune la revedere Ligii Campionilor! Româncele au suferit o eliminare dramatică la Moscova

CSM Bucureşti spune la revedere Ligii Campionilor! Româncele au suferit o eliminare dramatică la Moscova – Evenimentul Zilei (evz.ro)

„Tigroaicele” ... ce fel de sport practica, n-am reusit sa deduc din text sau Google dar daca au ajuns pan-aici merita sa fie mentionate ca au transpirat un pic si pentru a fi eliminate din alinierea respectiva, in Moscova mai ales.   Daca nu este la locul potrivit, rog pe moderator sa-l transfere la locul potrivit.  Thx!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Drama în sportul românesc. Soția lui Javier Humet a ajuns în comă, la spital – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Soția unui handbalist de la Dinamo este în comă. Medicii speră într-o minune după ce soţia interului dreapta a suferit un atac cerebral din senin.   În prezent, Ana Aida este internată la secția de terapie intensivă de la Spitalul de Urgență Floreasca."

*Din cate stiu eu, nu porneste din senin atacul asta, oricum s-ar masca acest accident care mereu are o baza temeinica!!!   Sufera de dureri puternice de cap persoana si nu se trateaza este prima din conditiile si cel mai comun semn, stressul si enervarea de cineva produce accidentul mortal, o problema care n-o lasa in pace cum este gelozia sau alte conditii provoca, dar niciodata nu se intampla din senin.   Chiar si de bucurie se intampla, dar nu fara un motiv.   Iar daca doctorii sint rezervati, nu se spune daca l-au operat sau nu, daca este indus coma sau  ... dar fiind o femeie foarte tanara si avea multe pentru care merita sa traiasca, mi-e mila de ea.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La CM de handbal feminin care se desfășoară în chiar momentul vorbirii, organizat de trei țări, respectiv Norvegia, Danemarca și Suedia, care sunt și favorite la titlu, România a început foarte bine! A bătut la scor Chile cu 44-19. După care, azi, a bătut clar și Serbia cu 37-28. Urmează un meci de foc cu una din țările gazdă, respectiv cu Danemarca. 

România are două victorii și este deja calificată în etapa următoare, anume în grupele de șase. Dar foarte important va fi și meciul cu Danemarca, care va stabili cu câte puncte vom porni în etapa următoare, acolo unde se va stabili cine va accede în sferturile de finală. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se pare că în chiar momentul vorbirii ne bat danezele de ne sună apa-n cap! În acest moment, Danemarca-România: 25-12. 

Bine, suntem deja calificați în grupa de șase, adică:

 

Danemarca  4p

Germania      4p

România       2p

Polonia          2p

Japonia         0p

Serbia             0p

 

Danemarca și Germania intră în grupă cu 4 puncte, noi doar cu două. Singura șansă să mergem în optimi ar fi să batem Germania în meciul direct. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×