Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Buna Roportal,

Am o problema si poate imi puteti da un sfat:
Mai nou locuiesc in casa parintilor, ei s-au mutat la tara. Ce pot sa fac cu mobila de bucatarie, dulapul de langa aragaz are blatul de pe margine putin art, doua dintre corpurile de sus au manele cazute si folia de plastic de pe marginea blaturilor incepe sa se desprinda. Exista vreun adeziv special? Ce fac cu blatul inegrit? Merita sa o reconditionez?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Blatul daca este ars nu il poti decat inlocui. O solutie temporara ar fi sa il vopsesti, dar daca s-a ars inseamna ca temperatura acolo e destul de mare si nici vopseaua nu o sa reziste prea mult.

La blaturile de PAL la care se dezlipeste cantul poti pune un cant nou, costa destul de putin si se monteaza foarte usor: asezi cantul pe marginea foii de PAL, si il incalzesti cu un fier de calcat. Eu iti recomand sa pui si o foaie de hartie intre cant si fierul de calcat. Dupa ce se raceste, tai surplusul cu un cuter.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Manerele corpurilor de sus le prinzi cu suruburi, gasesti in Brico si manere si suruburi, in cazul in care nu mai ai manerele vechi. Sunt angajati care te pot ajuta astfel incat sa le alegi pe cele potrivite, uita-te dupa oameni cu ecuson. Daca nu ai bani sa cumperi un set de mobila de bucatarie, inlocuieste doar corpul de jos, care zici ca e ars si i se dezlipesc marginile. Au preturi bune si mobila de calitate la 1mob.ro eu am prins o reducere si am ales ce culoare am vrut, asa si tu, ceri culoarea celorlalte corpuri. Trebuie sa rezolvi cumva cu cuptorul, presupun ca din cauza lui s-a ars blatul. Pune un geam sau ceva intre aragaz si corpul de mobilier de jos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

455daa4281294bd695de94d5858f98d6.jpg


Poate ajuta ca idee la rearanjarea bucatariei o soba de tip vechi, desigur mai modern dar n-am gasit o poza calduroasa potrivit cu sezonul rece actual.  Amintiri din copilarie!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×