Sari la conținut
Forum Roportal
bahuczki peter

Promotie la ochelari Ray Ban

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In Magazinele Optica Eugen din Timisoara poti beneficia de promotia la Ochelari Ray Ban in perioada 11.07.2014-11.09.2014.

 

ochelari+ray+ban+8.jpg

 

 

Ray-Ban este un brand specializat in producerea de ochelari de soare, fondat in anul 1937 de compania Bausch & Lomb, special creat pentru armata americana aeriana.

Ray-Ban - ochelarii de soare care nu se demodeaza niciodata!

Designerii mărcii Ray-Ban sunt adevăraţi experţi în meseria lor. Cu fiecare nouă colecţie, ei stabilesc trendurile pentru sezoanele viitoare. Încă de la înfiinţare în anul 1937 Ochelari de soare marca Ray-Ban sunt sinonimi cu o protecţie optimă pentru ochi şi un design impecabil, care fascinează şi cele mai renumite staruri pe plan mondial.

Ray-Ban face parte din mărcile care s-au specializat de la bun început pe producţia şi dezvoltarea de eyewear, creându-şi un renume de adevărat profesionist în domeniu.Îmbinarea dintre funcţionalitate şi eleganţă le reuşeşte cercetătorilor şi designerilor de la Ray-Ban aparent fără niciun efort. Şi din acest motiv ochelarii Ray-Ban sunt pur şi simplu legendari.
Reunesc în mod inconfundabil utilul cu plăcutul: designul de vârf, prelucrarea perfectă şi materialele de cea mai bună calitate se îmbină cu protecţia esenţială a ochilor.

La Ray-Ban numele spune tot. Dar funcţionalitatea nu este o piedică în calea designului, din contră: Modele reunesc atractivitatea atemporală cu ultimele trenduri în modă. Varietatea aproape infinită a formelor, culorilor şi stilurilor fac din Ray-Ban şi în această Vară Ochelari de soare un companion de neînlocuit.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×