Sari la conținut
Forum Roportal
Inteleptul Sorinica

Bombe ghidate cu tv.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Inchipuiti-va un avion de vanatoare care nu se apropie de tinta care trebuie distrusa ci de la o mica distantade el lanseaza o bomba ghidata cu tv sau cateva bombe impreuna. Cu lansarea,pilotul a terminat treaba sa si este liber la una noua . Bombele sunt ghidate in continuare de departe de catre specialisti care sed in fata unui calculator. Fiecare bomba este "legata" de un specialist care stie exact care si unde este tinta lui. Exacitatea acestor bombe este absoluta deoarece sunt ghidate pana in momentul exploziei. De obicei se pretinde ca aceaste bombe pot intra pe o fereastra deschisa de 80X80 cm.

 

Deocamdata inca nu a fost gasit "raspuns " la aceste bombe . Ele pot fii ghidate dupa surse de caldura,raze infrarosii sau radar cum cateva impreuna. Asta le face efective si cand vizibilitatea se apropie de zero. Nu sunt ieftine dar uneori costul lor nu este relevant daca sa se faca uz de ele sau nu.

 

Sunt initiate si fabricate in Israel .

 

https://www.youtube.com/watch?v=xrT2KtSzMd0

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vanatoare? Vanatoare de oameni, vrei sa spui.

Si americanii fac ceva asemanator. Studiaza ''tinta'' cu zilele, saptamanile, uneori lunile. Si de obicei se asigura ca in ziua in care vor lovi e toata lumea acasa, cu mic cu mare.

 

Constiinta artificiala oare se va inventa vreodata? Ca nu toti au de la natura.

Editat de RisingPhoenix
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate.Sunt teroristi care lanseaza rachete spre localitatile civile si nu le pasa daca racheta va lovi intr-o casa si va omora familii intregi. Sunt altii, nu teroristi care din grija sa nu loveasca cetateni nevinovati prefera sa lanseze o bomba ghidata care costa mai mult decat o masina de clasa care sa loveasca numai in teroristi Si nu in persoane nevinovate.

 

Termenul de Avion de vanatoare indica avioanele care sunt dedicate la lupta si nu la bombardament sau altele. De obicei ele vaneaza avioane dusmane . In cazul descris ele vaneaza teroristi lasi care omoara civili.

 

Dumneata romanule nu invata pe altii despre constiinta ca am cateva lucruri sa-ti explic. https://www.google.co.il/search?hl=iw&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1293&bih=576&q=pogromul+de+la+iasi&oq=pogromul+de+la+iasi&gs_l=img.1.0.0i19.3058.20033.0.24712.21.9.0.12.0.0.165.1350.0j9.9.0....0...1ac.1.49.img..13.8.1210.rIdWv0-s5xs

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt teroristi care lanseaza rachete spre localitatile civile si nu le pasa daca racheta va lovi intr-o casa si va omora familii intregi. Sunt altii, nu teroristi care din grija sa nu loveasca cetateni nevinovati prefera sa lanseze o bomba ghidata care costa mai mult decat o masina de clasa care sa loveasca numai in teroristi Si nu in persoane nevinovate.

 

 

O laie, mincinos notoriu ce esti. Mai terorist ca statul Israel nici ca exista, stat care face zilnic victime colaterale in randul populatiei civile palestiniene. Are grija sa loveasca numai in teroristi ? Mah mergi mah de mori acum.

Nu a durat mult pana sa-ti dai arama pe fata cu topicele astea.

 

jkjflkjsdflsd-jpg.jpg

 

 

 

 

 

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eh, daca incepem cu chestii care n-au nicio legatura, mai ales ca sugerezi ca o persoana(sau toti romanii, n-am inteles foarte bine) ar trebui sa aiba pe constiinta lucruri care s-au intamplat in al doilea razboi mondial, chiar daca persoana nici nu era nascuta atunci(posibil nici parintii persoanei), topic inchis.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×