Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Ce v-a invatat diaspora ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

eu am avut si sanatate, am avut si bani, quess what? nu eram fericita...

 

intram in alte alea...

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Indiferent cat are si ce are omul, tot ii va lipsi ceva. Ori ca sunt chestii materiale, ori ca sunt de alta natura. Cheia este sa nu te afecteze ceea ce-ti lipseste si sa te multumesti cu ce ai. Eu inca mai lucru la mantra asta. Uneori imi iese, alteori nu.

Nefericirea fie ea si periodica, vine de la ceva, nu e din senin. De obicei cand ne lipseste ceva in viata. Exceptie fac cei care sufera de depresie. Aia e altceva, e conditie medicala.

De multe ori nici macar noi insine nu ne putem explica ce anume este acel ceva, dar stim ca nu e acolo. E mai mult un feeling.


Si acum ia sa vad ce m-a mai invatat diaspora pe mine...ca home este acolo unde te simti in siguranta, unde esti iubit, unde ti-e inima si daca toate astea se intampla sa nu fie in tara de origine, e ok. Nu trebuie sa se simta nimeni vinovat sau tradator de patrie precum sugereaza unii.

Editat de Naeema
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ampeeeeeeeeeeerrrrooooooo mancati-as sa-ti mananc :)

Sa stii ca ai dreptate si am omis sa spun ca am snage de tigan in mine dupa bunica-mea din partea tatei.5 frati si 2 surori...le ziceam ca-s cei 7 magnifici :) Cam inchisi ei la ten un picutz dar ce?Are importanta?

Cand eram mic un unchi mereu imi zicea"Bulibasa" Haha.Stia el ce stia :)

 

Am avut in RO cand traiam inca acolo o multime de tzigani prieteni.Uneori mergeam serile la furat din masini cu ei.Era cat p-aci sa ajung la parnaie!Oricum ceva mai tarziu am ajuns dar nu mai mult de 3 zile ca vroiau sa ma sperie...erau comunistii securitatii ca ma urmareau mereu!chiar si daca mergeam sa cumpar o paine!O vecina de etaj mi-a zis ca era unu care statea noapte de noapte pe gangul de la gunoi sa ma aiba in supraveghere iar vaca aia de sub noi era informatoare!!!Odata am sa va povestesc una buna de dupa revolutie :) Tarreeee.Io am venit in RO in vizita exacy in 1990 ca nu puteam veni atata vreme cat erau inca comunistii si Ceasca!Am fost dat afara din RO si mi-au luat cetatenia romana crezand ca voi avea probleme in USA! Rahat!Aia m-au asteptat cu bratele deschise!Tratament VIP!In 2 sapt de la sosire mi-au si dat green cardul!

 

In fine e poveste luuuungggaaaaaaa.dar e adevarat.A trebuit sa-mi scot iar certificat de nastere ca si pe ala mi l-au luat cacatii dracului!Tot mi-au luat si s-au razbunat si pe parintii mei dandu-i jos din functii!!!

Dar ei au fost mai mult decat parintii mei ci mi-au fost ca niste frati mai mari si cei mai buni prieteni!!!Asa era relatia noastra si au inteles ca trebuia sa plec.Mai tarziu ce fericiti au fost cand au vazut ca m-am realizat ca artist!Desigur ca n-au fost de acord cu drogurile si bauta dar...deh...practic ei m-au lasat sa ma dau de cap singur si sa invat pe pielea mea!

Am fost un problem child inca de mic...nu stiu cum am trecut prin scoala dar am ramas si repetent si corigent ,chiulangiu ce vrei bre? NU mi-a placut scoala de fel! :) Noroc ca am avut arta de care sa ma sprijin!!! Macar atat!Si in USA mi-au dat bursa de studii pe talent la cea mai mare scoala de arte din NYC.Ca beam in cursul orelor era altceva si ca ma duceam cu gagici pe terasa sa facem sex e altceva.Dar gaseam io timp si de pictat si desenat! :)

 

Oricum e multe de zis...si stiu ca ar trebui sa scriu un roman si asta mi-au spus-o multi atat romani cat si americani.In USA nu se pornea un party pana nu veneam eu! :)

Asta e...in fine am facut destule nasoale si sincer imi pare rau si daca as avea mintea de acum...dar stii cum e povestea.E prea tarziu acum.

Viata merge inainte asa ca pi cai maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

 

Viva zingarii!!!

 

Si uite-acum baietii mei!!!!Sunt FORMIDABILI!!!!!!!!!! LOVE THEM and Johnny too :):)

 

 

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca peste tot sunt oameni si se disting aceleasi vechi si noi tipologii de caractere.

Bogati, saraci, buni, rai, simpli, snobi, harnici,puturosi, cinstiti, disimulatori, civilizati, necivilizati, betivi, drogati, veseli, tristi.

Un altfel si totodata acelasi sclavism al sistemului.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×