Sari la conținut
Forum Roportal
asistentmedicalinnorvegia

Asistent medical specialist, Spitalul Universitar din Oslo,Norvegia

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Postul vizat: asistent medical anestezist

Locuri vacante: 2

Spitalul Universitar din Oslo este spitalul local care deservește locuitorii din Oslo, dar și mare parte din populația regiunii de Sud-Est a țării. Unitatea medicală are peste20.000 de angajați și un buget de 20 miliarde de coroane. Spitalul Universitar este unul dintre cei mai mari în ceea ce privește cercetarea medicală și formarea personalului medical din Norvegia.

Avem un loc pentru contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un loc de muncă pentru perioadă determinată, ca asistent specialist anestezist. Pozițiile vacante vor fi completate cât mai repede posibil. 

 

asistentmedicalinnorvegia.ro/oferte-locuri-de-munca/spitalul-universitar-din-oslo-norvegia-3/

Editat de bahuczki peter

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Postul vizat: asistent medical

Anunț valabil până pe 17.08.2014

Spitalul Universitar Haukeland, din Bergen, are 12.000 de angajati, care au scopul de a oferi cel mai bun tratament posibil pentru pacienții noștri. În fiecare an, tratăm aproape 600.000 de pacienți si contribuim la formarea a câtorva mii de lucrători în domeniul sănătății. Cercetarea este o ramură importantă, iar noi suntem printre cele mai bune spitale din țară, în acest domeniu. Citește mai mult pe www.helse – bergen.no.

Policlinica are vacant un post full-time, de asistent medical/specialist. Ambulatoriul reunește profesioniști în medicină internă, ​​chirurgie, pediatrie, nutritie, fizioterapie și kinetoterapie și oferă tratament pentru pacienții obezi.

Mai multe informatii puteti gasi urmand linkul asistentmedicalinnorvegia.ro/oferte-locuri-de-munca/spitalul-universitar-haukeland-bergen-norvegia/

sau intrand direct pe site-ul www.asistentmedicalinnorvegia.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ai uitat un mic detaliu, ca sa lucrezi in sistemul medical (cel putin pt primul post,chiar si al 2-lea cred) e necesar sa vb/scrii lb norvegiana la nibvel academic, adicatelea sa ai Bergen Test.

 

 

bafto dello dello!

 

ma duc sa aplic!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cat despre bergentest,ampera,nu sunt multi angajatorii care sa-ti ceara acest nivel de limba. Deocamdata!

 

f ciudat cum nu se cere in sistemul medical atata vreme cat mie in alt sistem mi se cere.

 

dar e fun sa vad anunturile astea aici, pe un forum romanesc. presupun ca majoritatea care stiu lb norvegiana stiu de finn.no si cauta acolo job, nu pe roportal. dar bv tie ca ajuti cu tipsuri

 

 

tu dai link catre site-ul tau, da direct la finn.no. se presupune ca deja se stie lb norvegiana :lol:

Editat de Ampera

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ampera,ideea este ca site-ul nu se adreseaza celor care isi cauta singuri un job si stiu deja atat de bine norvegiana,incat nu mai au nevoie de tipsuri,cum le spui tu. Site-ul a fost infiintat tocmai pt ca am cautat informatii structurate despre ceea ce inseamna sa lucrez ca asistent medical in Norvegia, din perspectiva romanului care n-a plecat inca,dar urmeaza sa plece acolo. Si nu am gasit informatii decat imprastiate pe forumuri. Ori, eu am condensat informatiile utile pe site. In plus, n-am gasit nici un site care sa publice constant joburi ca asistent medical strict pt Norvegia. Deci,nu e fun,e util. Iar publicul-tinta il reprezinta romanii de acasa,nu cei din Norvegia, sau cel putin nu romanii care si-au gasit deja un job.De aici si prezenta pe un portal romanesc. Am raspuns la nedumeriri?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

.


. In plus, n-am gasit nici un site care sa publice constant joburi ca asistent medical strict pt Norvegia. Deci,nu e fun,e util.

 

pai nu stii unde sa cauti.

 

te duci pe comuna care te intereseaza, adresa de site, si acolo gasesti joburile care-s in sistemul medical/invatamant.

 

exemplu: Oslo - bagi pe gugal comuna oslo si ajungi aici:

 

https://yes.jucan.no/jucan/JobSearch.aspx?CompanyLock=2180&link_source_id=0

 

asa cu toate comunele din NO


si tot ca tips, exista site-uri speciale pt asistenti medicali, ce li se cere, calificari, unde sa isi trimita actele la 'recunoscut' si tot asa. Nokut e cam lenes, foloseste cateva saptamani/luni bune sa iti recunoasca actele, deci daca anuntul e pus cu FRIST in 30 de zile, faci ceva pe el de anunt, nu ai timp sa trimiti actele. deci mai bine spui acolo pe site sa isi trimita lumea la recunoscut actele inainte sa caute joburi....

 

io vb sa nu adorm, ce dreaq stiu eu? doctor.gif 
 

 
www.sykepleien.no

www.nsf.no

 

www.nokut.no

 

 

persoane din Scandinavia (danemarca, suedia si finlanda) nu au nevoie de cursuri de limba, persoane din EU/EØS au nevoie de teste de limba (sunt comune care stabilesc singure daca e nevoie de Bergentest sau nu), persoane din afara EU/EØS au nevoie de Bergentest.

 

 

...si gata, prea sunt darnica si nu e genu' meu

Editat de bahuczki peter

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mersi pt ponturi. Am intrat si eu pe ele,stiu despre ce e vb. Problema e ca sunt in norvegiana si multi asistenti medicali romani nu stiu inca deloc,sau suficienta norvegiana pt a si le traduce singuri. Ori,eu tocmai asta fac,pt cei care se gandesc sa plece,dar nu au suficiente date. Si nu tine neaparat de comuna,ci de angajator,daca cere Bergentest-ul sau nu. Asta nu presupune faptul ca te angajeaza cineva daca nu stii norvegiana fluent. Ca ai dat sau nu testul,ramane strict la latitudinea angajatorului. Si ti-am perceput ironia:).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mersi pt ponturi. Am intrat si eu pe ele,stiu despre ce e vb. Problema e ca sunt in norvegiana si multi asistenti medicali romani nu stiu inca deloc,sau suficienta norvegiana pt a si le traduce singuri.

 

ironia nu e la mine, ci aici: tu anunti joburi unde se cere lb norvegiana vorbita in mod fluent (nu ma contrazice, te rog!!!! ) si le anunti pt romani care folosesc gugål translate sa inteleaga paginile alea.

 

care e faza? imi scapa mie ceva? cum anunti un job pt oameni care nu sunt calificati pt jobul ala?

Si nu tine neaparat de comuna,ci de angajator,daca cere Bergentest-ul sau nu.

 

 

angajatorul e COMUNA, comune se supune unor LEGI.

 

foarte RAR gasesti spital privat, exista clinici private, spital f f rar si sunt majoritatea pt chirurgie estetica. si alea private se supun unor legi, pe care tot statul le stabileste. pt ca e privat nu face cum il taie capul.

 

so..revenind la anunturile tale, ala cu asistent pe anestezie iti tre bergentest. pune mana pe tlf, suna si intreaba la misto care e nivelul minim de limba pe care-l accepta.

btw, sper ca nu facem incurcam termenii infirmier cu asistent medical

pope.gif

 

hai ca ti-am citit site-ul si imi fac cruce, desi nu sunt credincioasa!!!

 

''În medie, salariul brut se ridică la 30.000 de coroane, respectiv 3750 de euro. Scăzând impozitele, care însumează circa 33,7 %, un asistent medical poate încasa aproape 2.500 de euro.'' (casier 100% job la Mega Image ia 2000-2200/ casier la statie de benzinarie ia 2000-2200/contabil cu minim experienta ia 3000& up/ asist anestezist la spitalul dat de tine ia pe tura de 80% undeva la 5mii netto)

 

se duceau dreaq asistentii daca erau platiti numai cat zici tu laugh.png (vezi ca taxele se calculeaza de la pers la pers, max 36% si de acolo se scade in functie de dif. termeni gen imprumut la banca, nevasta fara job, copii la gradinita...etc)....in fine, nu ne certam, ci discutam, ok? sunt f multi romani care vin crezand ca umbla caini cu covrigi roz in coada si surprise: nu exista nici un caine p-aici

 

(de unde iei tu datele alea? asa de fun....statisticile, preturi, info)

 

nici la tipsurile tale in privinta chiriilor nu sunt de acord,dar asta e!

 

mai bine le propui sa iasa 15km din Oslo, sa stea undeva in Lørenkog/Skedsmo si sa lucreze in Ahus, iar chiriile scad in medie cu 15-20% fata de capitala.

si nu ma intelege gresit, nu ma agit la modul ca imi e teama ca imi fura mie cineva painea, insa nu lasa oamenii sa inteleaga gresit. cunosc destui care si-au vandut case prin romania ca sa traiasca visul norvegian pt ca au inteles/s-au asteptat la altceva.

Editat de Ampera

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×