Ally 1 Report post Posted April 22, 2006 Stiu ca nu vio ajunge pana la o varsta foarte inaintata pentru a vedea cum va fi viitorul, dar de dragul a celor ce vor urma, ar trebui sa avem grija de lumea in care traim. Uneori ma intreb daca exista viitor, pana la urma Terra se distruge secunda cu secunda mai mult din cauza activitatilor oamenilor. Aceasta ar fi o parte a problemei, dar daca stai si te gandesti, aici e vorba si de credinta. Oamenii nu mai sunt cerdinciosi. Daca ar fi trait in timpurile in care Domnul Iisus a venit pe Pamant, ar fi vazut toate minunile pe care le-a facut Acesta si ar crede, dar acum... Sper totusi ca viitorul ne va aduce doar bucurii. Ma vad in viitor prin copiii si nepotii pe care ii voi avea. Sunt optimista...cel putin asta inca ne-a mai ramas...speranta... 1 Share this post Link to post Share on other sites
hans 517 Report post Posted April 22, 2006 Stiu ca nu vio ajunge pana la o varsta foarte inaintata pentru a vedea cum va fi viitorul, dar de dragul a celor ce vor urma, ar trebui sa avem grija de lumea in care traim. Uneori ma intreb daca exista viitor, pana la urma Terra se distruge secunda cu secunda mai mult din cauza activitatilor oamenilor. Aceasta ar fi o parte a problemei, dar daca stai si te gandesti, aici e vorba si de credinta. Oamenii nu mai sunt cerdinciosi. Daca ar fi trait in timpurile in care Domnul Iisus a venit pe Pamant, ar fi vazut toate minunile pe care le-a facut Acesta si ar crede, dar acum... Sper totusi ca viitorul ne va aduce doar bucurii. Ma vad in viitor prin copiii si nepotii pe care ii voi avea. Sunt optimista...cel putin asta inca ne-a mai ramas...speranta... Sa sti ca asa cum atunci existau oameni care vedeau minuni dumnezeiesti facute de mana Sa, si totusi cereau semne dupa semne, asa si acuma exista oameni care :"nu cred chiar daca ar invia cineva dintre cei morti". Si sti de ce? Fiul lui Dumnezeu le spunea contemporanilor Sai ca aceasta neputinta de a crede se datora necredintei lor "in Lege si Proroci". La fel cum astazi exista acest fel de necredinta in Biblie ca si Cuvant al lui Dumnezeu. :stars: Cat despre autodistrugerea omenirii, desi acest lucru este tot mai credibil, ma gandesc la faptul ca aceasta autodistrugere ar fi atat de haotica incat probabil ar afecta bunul mers al intregului sistem solar. De aceea, Dumnezeu nu va lasa aceasta autodistrugere la indemana oamenilor, ci o va face El Insusi "controlat", astfel incat planeta insasi sa nu aiba de suferit de pe urma disparitiei speciei umane pacatoase de pe ea. Si intregul pamant va fi facut unul NOU "pe care va locui dreptatea" intr-adevar. Si "nimic necurat nu va mai fi acolo", pentru ca Dumnezeu va fi lumina lor. :yahoo: Deci, asa cum spui si tu, viitorul aduce speranta...pentru toti cei care cred in Numele Fiului lui Dumnezeu: Isus Hristos. :flowers: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted April 22, 2006 Voi sunteti siguri ca topicul asta e de religie? :flowers: La ora asta nu imi dau seama... Share this post Link to post Share on other sites
ioanide 3 Report post Posted April 23, 2006 Voi sunteti siguri ca topicul asta e de religie? :stars: La ora asta nu imi dau seama... Daca tot se vb despre viitor....nu se intrevede un dragonas inca? Share this post Link to post Share on other sites
Anna Condor 3 Report post Posted April 23, 2006 Stiu ca nu vio ajunge pana la o varsta foarte inaintata pentru a vedea cum va fi viitorul, dar de dragul a celor ce vor urma, ar trebui sa avem grija de lumea in care traim. Uneori ma intreb daca exista viitor, pana la urma Terra se distruge secunda cu secunda mai mult din cauza activitatilor oamenilor.Viitorul e mereu relativ,multi inaintea ta s-au intrebat "oare acesta e sfarsitul?" dar nu asta conteaza.Sfarsitul nu e nici pe departe ceea ce ar trebui sa ne intereseze,ci modul cum traim.Toata lumea are un sfarsit,nu? Aceasta ar fi o parte a problemei, dar daca stai si te gandesti, aici e vorba si de credinta. Oamenii nu mai sunt cerdinciosi. Ba sunt,depinde in ce contexy te referi :) Poti crede in multe lucruri. Daca ar fi trait in timpurile in care Domnul Iisus a venit pe Pamant, ar fi vazut toate minunile pe care le-a facut Acesta si ar crede, Ce te face asa de sigura?O groaza de lume din timpul lui Isus nu au crezut,si nu au vrut sa vada.Lau urmat pe Cristos pentru ca le dadea paine si le vindeca bolile.Pentru ca au crezut ca ii va conduce spre libertate...nu pentru ca era Fiul Lui Dumnezeu.Nici acum multi nu cred. :stars: dar acum... Sper totusi ca viitorul ne va aduce doar bucurii. Ma vad in viitor prin copiii si nepotii pe care ii voi avea. Sunt optimista...cel putin asta inca ne-a mai ramas...speranta... Bucurii?Se prea poate.Eu nu-s prea optimista,mai ales cand vorbim de Romania...scumpa tara! Speranta?Pfiu...ai sa fim seriosi...nici in o suta de ani nu vom fi mai bine :) Dar...da exista o speranta :doh: Share this post Link to post Share on other sites
Shadowdancer 4 Report post Posted April 24, 2006 Daca tot se vb despre viitor....nu se intrevede un dragonas inca? :stars: E cu mieii la pascut pe campii... si tot nu imi dau seama daca sa-l fluier sa vina sau nu :) Share this post Link to post Share on other sites
harald 1722 Report post Posted April 24, 2006 (edited) Uneori ma intreb daca exista viitor, pana la urma Terra se distruge secunda cu secunda mai mult din cauza activitatilor oamenilor. Sper totusi ca viitorul ne va aduce doar bucurii. Ma vad in viitor prin copiii si nepotii pe care ii voi avea. Sunt optimista...cel putin asta inca ne-a mai ramas...speranta... Cred că asta e dovada orgoliului suprem al rasei umane, convingerea că activitătile oamenilor ar putea distruge planeta. Chiar ai impresia că Terra are nevoie de oameni ca să existe :stars: ? Terra a existat miliarde de ani Edited April 24, 2006 by harald Share this post Link to post Share on other sites
slow&sperios 0 Report post Posted April 25, 2006 Cei care au trăit Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted May 1, 2006 Stiu ca nu vio ajunge pana la o varsta foarte inaintata pentru a vedea cum va fi viitorul, dar de dragul a celor ce vor urma, ar trebui sa avem grija de lumea in care traim. Uneori ma intreb daca exista viitor, pana la urma Terra se distruge secunda cu secunda mai mult din cauza activitatilor oamenilor. Aceasta ar fi o parte a problemei, dar daca stai si te gandesti, aici e vorba si de credinta. Oamenii nu mai sunt cerdinciosi. Daca ar fi trait in timpurile in care Domnul Iisus a venit pe Pamant, ar fi vazut toate minunile pe care le-a facut Acesta si ar crede, dar acum... Sper totusi ca viitorul ne va aduce doar bucurii. Ma vad in viitor prin copiii si nepotii pe care ii voi avea. Sunt optimista...cel putin asta inca ne-a mai ramas...speranta... nu as dori sa/ti inabus speranta,insa spune-mi te rog, de cate ori omenirea a invatat din erorile comise? ceea ce nu intyelegem noi este tocmai ciclicitatea universului...sau cum spune si biblia:ceea ce a mai fost , va mai fi....sau nimic nou sub soare.cat despre necredinta noastra...sa nu uitam sodoma si gomora.Frumoasa soarta, nu? Share this post Link to post Share on other sites
equillibrium 0 Report post Posted May 2, 2006 Stiu ca nu vio ajunge pana la o varsta foarte inaintata pentru a vedea cum va fi viitorul, dar de dragul a celor ce vor urma, ar trebui sa avem grija de lumea in care traim. Uneori ma intreb daca exista viitor, pana la urma Terra se distruge secunda cu secunda mai mult din cauza activitatilor oamenilor. Aceasta ar fi o parte a problemei, dar daca stai si te gandesti, aici e vorba si de credinta. Oamenii nu mai sunt cerdinciosi. Daca ar fi trait in timpurile in care Domnul Iisus a venit pe Pamant, ar fi vazut toate minunile pe care le-a facut Acesta si ar crede, dar acum... Sper totusi ca viitorul ne va aduce doar bucurii. Ma vad in viitor prin copiii si nepotii pe care ii voi avea. Sunt optimista...cel putin asta inca ne-a mai ramas...speranta... Viitor exista, asa cum si Terra se va "distruge" intr-un sfirsit, insa contributia oamenilor in acest proces este neglijabila. Nici dinozaurii, nici furnicile, nici oamenii nu au avut si nici nu o sa aiba o influenta atit de mare pentru a distruge Terra. Dintotdeauna s-a vorbit despre sfirsitul lumii si despre sfirsitul credintei. Insa si lumea si credinta au dainuit. Share this post Link to post Share on other sites