Sari la conținut
Forum Roportal
JosephineXS

Pete rosii pe s

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua,

 

Apelez la Dvs, in speranța ca un dermatolog va acorda câteva clipe acestui subiect si se va uita peste pozele mele, sa imi spună cam ce crede el ca ar fi aceste erupții rosii, neregulate, mici bubite rosii grupate, pe sâni, coapse, membre, care dau mâncărimi... nu groaznice si nici insuportabile, dar sunt foarte inestetice si dacă înainte aveam doar una mare pe sân, acum tot mai apare încă una si încă una.

Va rog mult sa imi spuneti ce credeți ca sunt si ce tratament, Indicații ar trebui sa urmez. Menționez ca locuiesc in străinătate si am programare la dermatolog pe 12 Septembrie, dar nu pot stau asa pana atunci. Nici nu știu dacă pot sa ma expun la soare sau nu.

post-376667-0-14542500-1402515300_thumb.jpg

post-376667-0-37246100-1402516029_thumb.jpg

Editat de JosephineXS

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la farmacii ai incercat sa intrebi?

 

100% au ceva sa iti recomande, crema sau tablete


poza a 2-a nu e tocmai reusita, vezi daca poti una mai 'clara'

 

 

farele, unde esti? hai ca vreau sa-ti cant la multi ani!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pare a fi alergie, dar una urata.

Ai mai avut vreodata alergie?

Vezi ca nu e de joaca, se poate complica daca nu ii gasesti cauza.

La orice afectiune a pieleii, temperatura extrema ( f cald sau f rece) ii accenr

tueaza simptomele.

 

Sfatul meu e sa mergi la un dermatolog acolo unde esti. Dincolo nu prea poti cumpara antihistaminice fara teimitere de la medic. Nu ai asigurare din Ro?

Pana atunci ia ceva pentru imunitate si o crema cu antihistaminice, pentru tratament local. Foloseste haine lejere din bumbac, evita dusurile calde (doar dezmortite) si in loc de creme de corp foloseste ulei de masline, ca sa iti hidratezi bine pielea.

Evita ciocolata, rosiile, alunele, nucile, fructele cu samburi mici (mai ales kiwi si cele de padure - si ce mai gasesti pe net ca ridica nivelul de histamine din organism. Chiar daca nu sunt alergeni activi, in perioada de alergie iti fac rau.

Mergi la medic.

Editat de stupid_me
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu nu cred ca este alergie. Nu am fost alergică niciodată si in plus nu am multe, sa zic vre-o 7 asa. Nici nu ma mănâncă foarte tare, mai mult la caldura, cand am pielea transpirata. Programare la medic am prins, dar in Septembrie, asa e aicia, durează 2-3 luni, nu ca in tara, iar medicul de familie e in vacanta :)

Pt medicamente nu e nici o problema, sunt asigurata aici si de la farmacie imi da... oricum Claritin am, dar eu zic ca nu e alergie, e mai mult ceva erupție legată de caldura, am pielea foarte sensibilă si cand e ușor transpirata simt eu ca nu mi-e bine.

Mai aștept si alte păreri.

Sau poate e alergie la caldura? Menționez ca abia acum vre-o doua saptamâni a început sa fie cald afara si pe la noi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

in ce tara esti?


eu am descoperit cand am plecat dinb ro ca sunt alergica la muscatura de tantar din vest. e un altfel de tantar aici care daca ma musca ma umple de pete rosii, poate sa ma muste de ureche, sunt plina de pete peste tot.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca e alergie atipica. Arata a urticarie si daca te mai si mananca..

Ai incercat aerius?Claritin e f slab.

Nu exista alergie la caldura. Caldura poate accentua simptomele oricarei boli de piele.

Poti sa ai alergie la stres sau chiar la furtuni hormonale.

 

La incheieturi ai?

Ai avut o perioada mai stresanta lately?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate te ajuta asta:

 

"Atunci cand apar simptomele unor eruptii cutanate, cel mai frecvent sunt vinovate infectiile fungice sau bacteriene.
Infectiile fungice

Sunt destul de des intalnite dar nu apar la fel de des ca eczemele. Printre cele mai comune greseli de diagnostic facute atat de medicii care au alte specialitati medicale decat dermatologie cat si de unii bolavi este incadrarea oricarei eruptii cutanate ca fiind una de natura fungica.

De exemplu, o persoana care are mai multe pete scuamoase localizate pe brate, picioare sau trunchi probabil sa aibe mai degraba o forma de eczema sau dermatita decat o ciuperca. De asemenea, ciupercile tind sa se dezvolte eruptii cutanate, mai ales in cutele pielii (pielea de sub sani, regiunea inghinala), sunt de culoare rosu intens si multe dintre acestea au pustule pe margine. Infectiile fungice nu sunt declansate de lipsa de igiena a unei persoane, nu sunt transmise de animale de companie si nici nu pot fi contactate, in mod normal, cu foarte mare usurinta din vestiarele de sport sau piscine.

Tratamentul infectilor fungice este, de obicei, simplu. Multe creme antifungice eficiente pot fi cumparate de la farmacie fara prescriptie medicala, inclusiv clotrimazol 1% sau lamisil. Daca s-a incercat fara succes, de mai multe ori, tratarea unei ciuperci, posibil ca aceasta sa fie mai degraba eczema si ar trebui sa fie tratata diferit. O infectie fungica poate fi confirmata prin diverse investigatii simple. "

 

Sursa: http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-de-piele/eruptiile-cutanate_9652

 

Incearca si o crema de galbenele. Spala zona afectata cu un produs destinat bebelusilor si dupa aceea da-te cu crema. Evita sa transpiri si poarta numai bumbac.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×