*tania* 564 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 (editat) am incercat.... din cele subtiri, din cutiile de vopsea, ca alea de menaj sunt prea groase si ma enerveaza.... dar trece prin ele de multe ori si la sfarsit e ca si cum nu le-ai fi avut Editat Iunie 4, 2014 de *tania* 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Bitch 15151 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 (editat) Apropo au si arabii o specialitate din cap de miel, ca prin Romania, un fel de supa scarboasa. Numai cand o vedeam mi se facea rau. Se cheama pacha. Editat Iunie 4, 2014 de Naeema 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
*tania* 564 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 eu folosesc capul doar in borsul de miel, alaturi de alte bucati cu oase, preparat altfel n-am avut ocazia sa vad Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Fiero 23210 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 (editat) pfff, da' ce-au urzicile? sunt asa de buneeee.... si mai ales, sanatoase acu, vreo 2 saptamani am mancat si eu... imi burdusesc congelatorul cu ele cand apar, sa am si mai tarziu, in timpul anului eu as fi adus zilnic ostentativ cate o bucata la birou, numai asa, sa le iasa pe nas Daaaa, eu le ador. Si gustul si mirosul sunt bestiale, dupa umila mea parere (eu mi-as baga nasul in ele ) Nu stiu daca e valabila chestia aia ca esti atras de mancarurile care iti ofera ce tie iti lipseste din organism, dar eu as manca urzici non-stop. Primavara, cand sunt crude, chiar daca ma pisca un picut la limba, eu fac din ele salata cu putin ulei si usturoi. Langa orice mancare mie mi se pare ca o asemenea salata e delicioasa. Placinta la care am facur referire continea si ea usturoi. Si se prepara din urzici neoparite, pur si simplu tocate, amestecate cu ulei si usturoi, iar asta le pastreaza mirosul, chiar daca apoi sunt copate in cuptor in aluat, miros ce unii zic ca e oarecum asemanator cu cel de peste. Iar in asociatie cu usturoiul... cica rezulta o puturosenie. Editat Iunie 4, 2014 de Fiero 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
*tania* 564 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 deh, nasuri subtiri, ce stim noi Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 cu cat e mai imputita branza, cu atat imi Place mai mult. deja balesc cu gandul la branza, nam nam. urzici rulz! gasesc oriunde pe camp la tara :D Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Bitch 15151 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 (editat) Singura branza puturoasa care imi place e Assiago dar si aia o folosesc doar la gatit. Piept de pui la cuptor umplut cu Assiago spre exemplu, sau pe pizza. Editat Iunie 4, 2014 de Naeema Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Black velvet 9715 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 Se cheama pacha. O stiu si e intr-adevar gretoasa, atunci cand e calda, dar sub forma de racitura e destul de buna. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
*tania* 564 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 am un pachetel de blue cheese, parca, in frigider.... il impartim? :lol: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Black velvet 9715 Raportează post Postat Iunie 4, 2014 cu cat e mai imputita branza, cu atat imi Place mai mult. deja balesc cu gandul la branza, nam nam. Gasesti in Franta pe alese, care mai de care mai puturoase si mai mucegaite Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri