Sari la conținut
Forum Roportal
AnaCris

Vacanta in Delta Dunarii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Recent am mers intr-o mini vacanta in Delta Dunarii. Era planuita demult si atat de dorita de intreaga familie incat nu suferea asteptare. biggrin2.gif

 

Primul pas a fost cautarea unui loc unde sa poposim. Voiam ceva intim si care sa ne ofere cat mai multe servicii, dar si sa fie aproape de cat mai multe obiective turistice asa ca am cautat indelung. Intr-un final am ales EDIT. Parea a fi ce cautam si nu ne-am inselat. Am rezervat doua camere, una pentru mine si sotul meu si cealalta pentru copii, ambele cu terasa.

 

A doua zi am plecat din Pitesti spre Tulcea, iar de acolo am fost luati cu salupa de un domn foarte amabil de la EDIT. Drumul nu a durat mult, dar a fost o incantare pentru copii, aflati pentru prima data intr-o salupa.

 

Ajunsi acolo am ramas impresionati de pensiune si de imprejurimi. Aratau mai bine decat in poze. Camerele erau mari, aveau minibar si televizor, baie proprie si, spre deliciul fiicei mele, WI-FI, ca doar trebuie sa pastram legatura cu prietenii de pe facebook. Eu nu am avut nevoie de el, in schimb m-am folosit putin de aerul conditionat deoarece seara este racoare.

 

In continuare vremea a fost frumoasa si am putut sa ne plimbam in fiecare zi cu barca prin Delta Dunarii, pe bratul Sulina. O minunatie! Cred ca am fost cea mai incantata dintre toti si nici nu am mai vrut sa vizitez altceva. Domnul cu barca ne-a spus ca putem si sa pescuim chiar daca nu avem unelte, caci ni se ofera gratuit de la pensiune. Nu este activitatea mea preferata, insa baietii au fost incantati. Noi, fetele, am ramas la pensiune cat timp ei au pescuit, insa nu am stat degeaba. Am avut ocazia sa fiu batuta mar la tenis de masa si la dartz de catre fiica mea, dar imi iau revansa la anul. Sau poate chiar vara asta, nu ne-am planuit inca vacanta. Cert este ca ne vom reintoarce pentru ca ne-am simtit extraordinar, nota maxima pentru gazde.

 

Recomand cu caldura aceasta pensiune oricui iubeste linistea, natura dar si distractia in aer liber.

Editat de Blues
scos reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×