Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Pe agenda zilei. Evenimente externe

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Elon Musk pentru PRESDINTELE AMERICAN incepand de maine!!!   Votam!!!   Traiasca Libertatea!!!   Jos cu Cenzura si Fascistele care hranesc ideea!!! 

https://evz.ro/exclusiv-noua-ordine-mondiala-mutarea-care-vizeaza-toata-planeta-magnatul-care-vrea-toata-puterea-video.html

"E omul momentului. Are Tesla, are sateliţi şi acum a devenit şi proprietarul Twitter, cea mai influentă reţea de socializare din Statele Unite.  Personalitate enigmatică, Elon Musk ar putea schimba lumea din temelii."

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/germania-trimite-o-unda-de-soc-in-europa-decizie-crunta-in-plin-razboi-scandalul-va-fi-urias.html

"Războiul nu trebuie să se extindă

Responsabilitatea declanşării unui posibil conflict nuclear nu aparţine doar „agresorului iniţial”, ci şi celor care, în deplină cunoştinţă de cauză, îi oferă acestuia un motiv să acţioneze într-o posibilă manieră criminală“, se arată în scrisoarea deschisă, potrivit sursei citate.

Documentul a fost susţinut de toate cele trei partide din coaliţia guvernamentală de la Berlin (social-democraţii, liberalii şi ecologiştii), precum şi de unii membri ai opoziţiei conservatoare. Petiţia a fost adoptată cu 586 voturi pentru, 100 voturi împotrivă şi şapte abţineri."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

SUA: Curtea Supremă se pregăteşte să anuleze dreptul la avort ... :eek:

*Este cea mai scarboasa parte al politicii Ameicane!!!   Mereu ataca femeile dar nu ofera NIMIC contra decat puscarie!!!   

Sclavagism la puterea 1 milion.  De ce trebuie asta sa fie avortul pe masa politicienilor???    Asa forteaza femeile sa voteze cu unu sau altu?   Nu cred ca se va intampla de data asta, prea de tot se cred ca au putere asupra cetatenilor, viata femeilor, intimitatea acestora trebuie sa fie informatie publica!!!  Se ajunge jos de tot in cazul asta la capitolul MORAL sau ETICA.    Acea curte n-are altceva de reglat decat temperatura femeilor primavara???   

https://www.capital.ro/sua-curtea-suprema-se-pregateste-sa-anuleze-dreptul-la-avort.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/ungurii-sunt-in-stare-de-soc-tensiuni-uriase-la-granita-romaniei-viktor-orban-ar-putea-fi-acuzat-de-complicitate-la-crima.html

Care-i CRIMA???   Ca nu vrea sa lupte sa ucida si nici sa fie distrus de bombe Ungaria???   Sint convinsa ca Bruxelles are nevoie de teritorul UNGARIEI unde sa mute toti islamistii chiar daca se va bombarda pana la pamant toata Ungaria, doar Germania sa ramana pe picioare puternic.   Ce de porcarie e si politica asta.  Tocmai ca ei nemtii vor sa fie crime, razboi si distrugere, nu ungurii, dar mereu natia mai putin la numar e de vina si e destinat mortii ca asa vor cei puternici.   Da' nu de asta le pasa, doar de acea lege sa se predea din pruncie sexualitate la copiii care trebuie sa fie acceptat oricand de la oricine, lege de la care pleaca si nemtii din tara lor in numar mare!!!     

Mai scarbos ca atat nu se putea, toti de la marginile imperiului au nevoie doar de aprararea pacii conducatorilor, viata aparatorilor nu conteaza.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/incepe-un-noua-razboi-avertisment-teribil-pentru-omenire-urmeaza-invazii-ale-unor-puteri-autocratice.html

"Premierul japonez Fumio Kishida a încheiat turul de forță început cu Indonezia, Vietnam și Thailanda şi încheiat la Londra. Prim-ministrul Japoniei Kishida încearcă să convingă Asia de Est să accepte că acțiunile Rusiei, născute din autoritarism, reprezintă o amenințare la adresa stabilității și că, prin extensie, regiunea ar putea fi nevoită să reziste Chinei. Iar temerile sunt din ce în ce mai mari cu privire la o nouă invazie în zonă ca cea din Ucraina."

*Chiar din asta ne mai trebuia, o serie noua de razboi!!!*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

*Am citit de 2 ori articolul si nu am inteles cum este implicat Ungaria si care ar fi secretul.   Unde apare cuvantul,  doar presupune ceva jurnalista si ne intreaba parerea despre investitiile ungurilor in Transilvania, dar acest cuvant nu se ma repeta in text si nimic nu se scrie despre Ungaria!!!

"Avem aceste provocări în Bosnia Herţegovina, dorinţa Republicii Srpska de a se rupe de restul Bosniei Herţegovina, inclusiv aceste acţiuni, să spun aşa, cumva, ale Ungariei, de a investi masiv în Transilvania, dvs credeţi că dacă ar avea un precedent, nu ar încerca să-l folosească?"

https://evz.ro/planul-secret-al-ungurilor-devoalat-anuntul-venit-direct-de-la-ue-ce-s-ar-intampla-daca-romania-s-ar-uni-cu-basarabia.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/cei-mai-puternici-oameni-ai-planetei-se-intalnesc-la-davos-discutii-fundamentale-pentru-viitorul-omenirii.html

*Refuz categoric sa cred asa ceva!!!*

Astea sint chestii de adormit copiii ca si povestea cu sfanta Maria si santa klaus, vor o noua religie sa ne bage pe gat sau la ce mijoteaza, ca si fara ei acei cativa planeta se invarte!!!

Nu valoreaza NIMIC aceste sedinte, inventeaza metode pentru intimidarea omenirii, la asta lucreaza sarlatanii majoritatea, parca vor trai mai mult decat li s-a destinat la nastere!!!   Uite cum arata si satana asta din poza, jumate mort daca nu total, dar vrea nu stiu ce.   Curios ca NIMENI nu zice nimic, l-au votat ca face democratie si asteapta cand vor colecta ceva sau unde au disparut toti acei nemultumiti de cum a fost dinainte???   Aud doar prin alimentari ca printre dinti mormaie lumea ca nu asta li s-a spus cand le-au lamurit pe cine sa voteze!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

miliardari sursa foto Unica ro

https://www.infofinanciar.ro/pandemia-si-razboiul-le-au-adus-castiguri-incredibile-miliardarii-din-energie-si-agricultura-mai-bogati-ca-niciodata.html

"Numărul miliardarilor este în creștere

Un total de 573 de noi miliardari au apărut în timpul pandemiei. Oxfam a spus că criza coronavirusului a fost „cel mai bun moment din istoria înregistrată pentru clasa miliardarului”.    Prețurile alimentelor au înregistrat o creștere de 30% în ultimul an. În acest context, aproape 263 de milioane de oameni ar putea ajunge în sărăcie acută. Acest lucru ar duce numărul oamenilor care trăiesc cu mai puțin de doi dolari pe zi la 860 de milioane până la sfârșitul anului. Acest număr este echivalent cu populațiile din țări din Regatul Unit, Franța, Germania și Spania la un loc."

*Aveam nevoie inca de miliardari ... dar noi n-avem voie sa ne imbogatim doar sa nu murim de foame, ne-a zis Khillary in timpul alegerilor la ultimul prezidential.*

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Când vom merge în Statele Unite fără viză. Anunțul ministrului de Interne. Măsurile pe care trebuie să le ia România

"România își propune să atingă criteriile necesare pentru eliminarea vizelor pentru Statele Unite în următorii doi – trei ani. Ministerul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a explicat ce au de făcut autoritățile române, în viitorul apropiat pentru ca acet obiectiv să fie atins."

Poza asta este mai rezonabila decat din ultimul articol cu acelas topic, mai sus pe pagina, unde un pasaport american este pe harta Statelor Unite.   Posesorul actului n-are nevoie de viza de mers "acasa", doar eu am fost ghinionista sa patesc si un episod special, ca mai aveam doar 6 - 7 zile pana la data de expirarea actului.    Din Germania zburam inapoi in State si la Frankfurt la aeroport o nemtoaica in functie de control la alte treburi inainte de ambarcare, m-a declarat nu stiu cum fraudoroasa ca Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 3 luni cand incep calatoria!!!    Am mai aratat pasaportul inainte si la alte persoane si nu aveau probleme cu mine, doar ea inainte sa intram in avion.  Aia n-a inteles ca nu pentru cetateni americani care merg ACASA, doar turisti de alta nationalitate trebuie sa se includa in statistica.  Era dupa Thanksgiving 2001 dupa evenimentul nefericit din  "9/11"  si era mai multa securitate la ambarcare si peste tot, la fel si legi noi de a ne controla pe corp cu mana  :surrender:   Voia sa ma dea jos de acolo sa merg in oras sa-mi prelungesc pasaportul si sa cumpar bilet ca s-a oferit calatorie gratuita, doar taxe de aeroport aveam de plata, maruntis din costul biletului.   Au chemat Ofiter American sa-i lamureasca legea cum functioneaza dar si boss german care stia toate alea ... instructiunile erau de scurta durata precis.

Revenind la "Când vom merge în Statele Unite fără viză?"  ... raspuns la asta este greu de dat, insa cei care locuiesc in alta tara din Europa, de acolo sa ceara viza sau permis de calatorie, dar nu stiu oficial cum se intampla de acolo partea asta ca demult s-a terminat immigrarea masiva cu Loteria.   

Atat este cert: - Cine are bani si-i dovedeste originea, are acces oricand.  Daca are rude de gradul 1, care sponsorizeaza = intretine timp de 10 ani, este responsabil financiar desi persoana are drpet de munca,   sponsoratul are drept si la cetatenia americana daca nu se duce inapoi timp de 5 ani cel putin, dar nici de asta nu mai sint sigura.

Am cunoscut mame si parinti care au "rabdat" 10 ani aici  si au pensie americana acum in Romania, 10 ani lucrati si cotizat la Fondul de Pensii asigura acest drept + cetatenie = viitor!!!

Multi au probleme cu legile, vor sa faca ce vor in LIBERTATE, dar nu se poate desi incearca multe, cersit cu copiii drogati, dar in ultima vreme nu prea le merge nici cu cersitul ca au fost ridicati de pe toate colturile de strada!!!   

https://evz.ro/cand-vom-merge-in-statele-unite-fara-viza-anuntul-ministrului-de-interne-masurile-pe-care-trebuie-sa-le-ia-romania.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×