Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Pe agenda zilei. Evenimente externe

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Scene de o violență rară pe Wembley. Până unde a dus nebunia fanilor din Marea Britanie. VIDEO – Evenimentul Zilei (evz.ro)

În mijlocul aglomerației, mai multe persoane au filmat o serie de evenimente mai puțin plăcute. Violența a atins cote extreme, mai multe victime fiind internate în spital. Unele scene au fost catalogate drept „dezgustătoare”. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bravo, Republica Moldova, respect! Continuati in ritmul si in directia asta si intr-o perioada scurta depasiti Romania lejer.

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alertă ONU: Nivelul foametei s-a înrăutățit dramatic la nivel mondial – Evenimentul Zilei (evz.ro)

„Din păcate, pandemia continuă să expună punctele slabe ale sistemelor noastre alimentare, care amenință viețile și mijloacele de trai. Nicio regiune a lumii nu a fost cruțată”, au arătat agențiile ONU într-o declarație comună."„Din păcate, pandemia continuă să expună punctele slabe ale sistemelor noastre alimentare, care amenință viețile și mijloacele de trai. Nicio regiune a lumii nu a fost cruțată”, au arătat agențiile ONU într-o declarație comună."

*Minciuna curata!!!  Daca se scrie in ziar ca e foamete, razboi, boala, asa este, DACA nu se scrie NIMIC despre aceste conditii atunci cum e viata in acele zone??? 

De cand ma stiu si citesc ziarul cu asta m-am intalnit si eram curioasa de ce nu este mentionat si Romania intre tarile unde se rabda de foarme???    Nu era pandemie, sau altceva, doar neglijenta comunistilor, furau statul cat sa nu fie prinsi si inchisi, primarii si alti care aveau cheile de la "trezoria cu bunatati".   Despre Africa pana foarte multe vreme doar asta am stiut si vazut pe poze cat sint de flamanzi copiii, despre India la fel, dar si in USA sint mult mai multi flamanzi decat satui chiar si azi, dar cel mai mult fura cei din birourile de ajutoare!!!  Este o mare minciuna toata descrierea siropoasa ca marfurile adunate nu ajung acolo unde ar fi necesar, ci dispar in mainile bogatasilor din acea tara, degeaba se canta, se vand CD-uri sau orice, ca nu se va schimba nimic.   La TV aici reclama sate rusesti cu evrei morti de foame, femei de 100 de ani, poze vechi intre care una imparte pachete americane ... poze facute cu photoshop sa impresioneze prostimea sa doneze bani ca ei altceva nu accepta ca nu-i Kosher.  De asta Trump voia sa desfiinteze firma asta ONU ca manaca bani americani degeaba, insala pe americani si restul lumii care doneaza.  De cantareti nu-mi pasa ca ei deduc din taxele anuale marile donatii in timp si efort  care costa miliarde de dolari. * 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Over 60 dead, dozens missing as severe floods strike Europe (yahoo.com)

"More than 60 people have died and dozens were missing Thursday as severe flooding in Germany and Belgium turned streams and streets into raging torrents that swept away cars and caused houses to collapse."

Acele case vor fi plin de mucegai, ar fi mai sanatos de daramat pe toate, stiu nu se va intampla asta si vor fi locuinte sociale din pacate.   De ce nu sint scosi din apa oamenii, nu exista armata acolo cu echipament special de intrat in ape murdare???   

 

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Începe Bătălia Europei. Populiștii se regrupează pentru a bloca transformarea UE într-un Imperiu european – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Liderii a 16 partide politice din întreaga Europă au anunțat o alianță menită să apere suveranitatea statelor naționale europene, familia și valorile iudeo-creștine împotriva planurilor federaliste promovate de liderii europeni."

:meeting:  Ma bucur ca aud asta, era prea de tot dar n-o sa ajunga chiar sa stapaneasca Planeta in termenii lor!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2 charged with plotting to blow up Democratic headquarters (yahoo.com)

“I want to blow up a democrat building bad,” Rogers wrote, according to the indictment unsealed Thursday in San Francisco federal court. Copeland responded, “I agree” and “Plan attack,” the indictment says.  In late December 2020, Copeland told Rogers he contacted an anti-government militia group to gather support for their movement, according to court documents. In one exchange, Rogers wrote to Copeland, “after the 20th we go to war,” meaning that they would initiate acts of violence after Joe Biden’s inauguration on Jan. 20, 2021, the court papers say."

*S-ar putea sa nu fie adevarat deloc aceasta stire, maimuta batrana pelosi vrea sa fie in siguranta ca este ingardita de armata, asa voia sa fie si cladirea Capitol, are impresia ca e vanata!!!* Halucineaza de multa vreme si nu este oficial diagnozata adica publicat verdictul de dementa!!!*   

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cutremur total în Europa! UE va fi invadată. Vor veni cu milioanele peste noi – Capital   

Uniunea Europeană ar trebui să fie pregătită pentru migraţia afgană  ... a mai fost prin anii 1982 -90 o invazie afghana in vestul europei dar majoritatea s-au dus in Canada ca se dadea multe ajutoare.  America nu este pe lista preferata ca au de mers la munca, aici nu se da nimic!!!  Los Angeles e plin de iranieni cu bani, multi copiii nici la scoala nu merg ca refuza traditiile crestinilor/albilor.   In Germania vor sa ajunga cu toti la ajutoare si alte beneficii sociale, nu stiu car de multe le place Romania, chiar n-am idee doar de U.K. unde pe vremuri se aducea acasa lapte, oua, paine, unt, etc.,

ca parte din ajutoare!!!    Va fi un dezastru total dupa Potop sa mai vina si altii, nu inteleg un lucru, daca ucid pentru religia lor, de ce nu cer azil in Arabia Saudita???  acolo au loc sa se roage, nu trebuie sa se acomodeze la nimic, nu este etica ce nu cunosc, tot cu mana se mananca si se roaga destul toata ziua, n-au de mers la munca, etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Biden Denies Sucking The Blood Out Of Children | Guardian Gazette  

The Elites Are Using Blood To Keep A Youthful Appearance

He made the statement in reference to accusations from users on social media which have called out him (and other elite members of society) for drinking the blood of children in order to keep a youthful appearance or extend their life.  

PRES. BIDEN: "The idea that the Democrats or the Biden is hiding people and sucking the blood of children, no I’m serious, that’s the — Now you may not like me and that’s your right..”

*Pelosi primeste foarte putin sau deloc din leacul miraculos ca se face mai urata cu zi ce trece, iar mainile de Satana indica deja descompunerea celulelor care au mai ramas in viata.* :lol2:

See the source image

 

 
 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×