Sari la conținut
Forum Roportal
Coraga90

Caut partenera serioasa pentru iubitul meu...

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Caut partenera serioasa pentru iubitul meu...

 

Buna tututor.Ma numesc Ramona, am 24 de ani sunt din Vaslui, dar de aproape 4 ani trăiesc in Toulouse, Franța .

O sa vi se para ciudata propunerea mea, insa vorbesc cat se poate de serios.

Caut o fata care sa ma înlocuiască in viața bărbatului cu care stau, la locul de munca...

Sa va explic mai detaliat.

Eu si Costel(iubitul meu) suntem împreuna de pe 4 sept 2010. Am avut o relație destul de ok pe parcursul acesteia. Problema e ca eu nu pot uita prima mea dragoste adevarata si din acest motiv nu ii pot oferi lui Costel toată dragostea si atenția pe care le merita din plin.

Ideea e ca eu acum 2 ani am fost operata de cancer ovarian, el fiind permanent lângă mine, am simțit o oarecare recunoastere pt el si de asta am stat mai mult. Am făcut tot posibilul sa il pot iubi insa nu am reușit din păcate. Si cum rezultatele mele la IRMN nu au ieșit tocmai roz m-am decis sa ii las loc sa fie fericit cu cineva care il va iubi cu adevărat si il va respecta.Si eu am decis sa imi petrec timpul care mi-a rămas alături de băiatul care mi-a furat inima acum mult timp.

Nu stiu daca sunt egoista sau ii fac un serviciu.

Insa eu stiu ca nu ii pot oferi o familie adevarata având in vedere ca eu nu mai pot face copii.

Sa vorbim puțin despre el:

Deja este o persoana care pune foarte mult suflet intr-o relație si iubeste profund persoana care ii e alături .

Este înalt are 1,75, corp atletic, frumos(seamănă cu Antonio Banderas, si nu glumesc),elegant(tot timpul am fost mândră cu el cand ieșeam undeva).Are 32 de ani, e născut pe 30 mai, zodia gemeni, e foarte inteligent, i-l duce mintea la orice.

De curând si-a deschis propria firma de Depanage / Intervenții 24/24. Tine tot ce e de Electricitate, Instalații sanitare,etc...in Franța.

Are permis/mașina .

In fine pt mai multe detalii voi da pe parcurs celor interesate.

Sa vorbim acum despre cum ar cam trebui sa fie fata.

Simpla, fidela, o buna gospodina/bucatareasa(având in vedere ca eu l-am cam obișnuit cu papa bun si multe prajiturele),si mai ales sa ajungă sa il înțeleagă si sa ii respecte intimitatea si nevoia de a se refugia uneori pentru a se relaxa .

Restul vedeți voi, odată împreuna va descurcați.

Va pot oferi poza si mai multe detalii după .

Astept propunerile voastre...

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca seamana cu Banderas si e intre frantuzoaice dragalase, de ce ar avea nevoie de o romanca??

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

costel ce crede despre ideea ta de a-l insura? el stie?


Caut partenera serioasa pentru iubitul meu...


Nu stiu daca sunt egoista sau ii fac un serviciu.

 

ii faci un serviciu? cum? dandu-i un sut in fund si cautandu-i gagica?

 

acum pe cine vrei sa ajuti? pe costel sau pe tine? cred ca pe tine vrei sa te ajuti, consideri probabil ca scapi de sentimentul de vinovatie ca il parasesti daca-l lipesti cu alta. quess what? nu o sa se intample asa ceva. lui nu ii faci nici un serviciu, iti faci tie, deci da, esti egoista!

vrei sa nu fie asa? spune-i omului in fata ca nu il mai iubesti si ca esti atat de disperata sa scapi de el incat mai ai putin si dai anunt in ziare ca sa-l cuplezi. si inca ceva, il 'desenezi' ca fiind un tip numai bun ca partener, fizic si emotional, daca e asa nu are nevoie de ajutorul tau, sunt ferm convinsa ca se descurca si singur daca considera ca vrea sa sara din lac in put.

 

mda...am ceva timp liber si imi permit (atata vreme cat si tu iti permiti sa ceri pareri) sa spun ca esti lasa si ca degeaba pozezi in victima. man up si da-i liber. ce face mai departe cu viata lui nu e problema ta.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

spune-i omului in fata ca nu il mai iubesti si ca esti atat de disperata sa scapi de el incat mai ai putin si dai anunt in ziare ca sa-l cuplezi

 

ce face mai departe cu viata lui nu e problema ta.

Exact!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si cum rezultatele mele la IRMN nu au ieșit tocmai roz m-am decis sa ii las loc sa fie fericit cu cineva care il va iubi cu adevărat si il va respecta.Si eu am decis sa imi petrec timpul care mi-a rămas alături de băiatul care mi-a furat inima acum mult timp.

Si noi trebuie sa te credem ca dragostea vietii tale te-a asteptat ani de zile, in speranta ca, cine stie.... poate faci cancer si te intorci la el?
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

trăiesc in Toulouse, Franța .

 

Salut vecinico ;) Vrei sa importi romance in Toulouse? Vezi ca in Franta e plin de site-uri de rencontres, eu cel putin m-am saturat de reclamele pe care si le fac la TV :doh: Daca n-are timp isi gaseste Banderas-ul tau ceva pe acolo :o:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma amuza teribil ceea ce ai scris mai sus, pentru ca, daca nu poate avea o viata normala cu tine, cred ca, tot va ramane. In aceeasi situatie sunt si eu. Sunt cu o tipa de 24 ani care nu poate avea copii dintr-o problema acolo jos. Nici nu ma intereseaza aspectul asta. Pot avea o viata absolut normala cu ea chiar daca nu va tine in pantece pruncul nostru. Asta nu-i motiv sa te simti vinovata si nici sa nu te consideri normala. Suntem oameni si ne mai imbolnavim. Eu cred ca dragostea voastra va trece peste acest mic impas pentru ca aveti posibilitatea de a adopta un copil. Nu veti fi nici primii, nici ultimii care fac asta. Iar cei ce au facut-o cred ca sunt feiriciti asa cum sunt daca raman langa partenerul de viata si nu fug ca niste lasi. Capul sus, Solutii sunt pentru orice. Daca exista intelegere din partea amandurora de a va accepta si gasi solutii reale de a trece peste probleme puteti continua indiferent de problema voastra. Fuga nu e o alternativa buna. Daca el te iubeste asa cum esti, pentru ce ai fugi? Ma gandesc ce as face eu daca as afla ca ar putea gandi acelasi lucru tovarasa mea. Crede-ma, m-as simti teribil, m-as simti de parca nu am iubit-o suficient si de parca as fi dat-o la o parte, de parca vina pentru acest rezultat (pe care il vrei tu) la mine se afla, si nicidecum la partenera. Ar fi bine sa ne scoatem toti din cap prostia asta cu "vinovatia" si sa nu mai ajungem la fuga de persoana iubita, pentru ca, ghici ce, ne iubeste, Iar daca va fi sa ia o masura din pricina incapacitatilor noastre, la va lua fara sa clinteasca, pentru ca la urma urmei, e decizia respectivului (in cazul de fata). Eu daca as fi in locul tipului m-as supara amarnic pe tine, m-ai face sa ma simt ultima specie de humanoid infect incapabil sa iubeasca ci doar superficiala si atat. Nu cred ca iubitul tau ar fi unul de genul, tu stii mai bine daca e sau nu, iar cu viitoarea lui decizie te vei convinge. Dragostea e facuta ca sa treceti peste probleme impreuna, nu separat, iar de crezi ca eu gresesc undeva in ceea ce am scris te rog sa-mi spui. Nu fugi de el ci fii verticala gasind solutii reale, pentru ca omul ala sta cu tine pentru ca te iubeste, nu ca te foloseste. Tine-ne totusi la curent. As vrea totusi sa aflu ce decizie vei lua. Succes.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu daca sa plang sau sa rad, daca e asa meserias, nu-i in stare sa-si gaseasca singur?

ori nu il iubesti, ori nu te simti in stare?

 

postarea ta e wrong in so many ways, cum ar zice un clasic in viata.


e amuzant, ea are si cerinte pt partenera :haha:

of duamni.

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

deci am vazut o gagica super belea pentru antonio. tocmai a castigat eurovisionul si era induiosata pana la lacrimi, insa pana si cu fata in palme frumusetea ei facea sa lumineze intreaga incapere; iar cu putin noroc este si o bucatareasa desavarsita care va continua sa il alinte cu mancaruri alese asa cum ai facut-o si tu pana acum. nu stiu cum sa o contactezi din pacate, toate cunostintele mele in cauza fiind ca este din austria si ca o cheama conchita... gandeste-te numai cat de bine se potrivesc doar numele... antonio si conchita!!!

 

antonio and conchita, sitting in a tree...

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×