Sari la conținut
Forum Roportal
Singles Camp

Turism pentru persoane single (fara partener)

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca sunteti singur(a) si nu formati in acest moment un cuplu. Daca va place sa calatoriti dar nu gasiti un grup in care sa va simtiti ok. Daca nu aveti cu cine pleca in vacanta. Daca vreti sa cunoasteti persoane noi, sa va faceti noi prieteni. Poate ce scriu eu acum va ajuta:

 

Acum cinci ani s-a lansat in Romania un concept cu totul nou, care se refera la cadrul de cunoastere si de socializare a persoanelor care nu formeaza un cuplu. Se numeste Singles Camp, este marca inregistrata si concept protejate OSIM.

 

Sunt acum peste 5.000 membri, cca 800 in permanenta actiuni.

S-au desfasurat peste 120 de actiuni (drumetii, excursi, minivacante, sejururi, tururi, evenimente)

 

Ce este acest concept?

Daca toti incearca sa produca socializarea in mediul online, noi am scos totul in afara, in mediul real, adica acolo unde oamenii se pot cunoaste intr-un cadru normal, natural. Si cadrul cel mai potrivit pentru socializare este cel de vacanta sau de week-end. Acolo si atunci oamenii se simt mai relaxati, mai dezinhibati si in interiorul unui grup pot lega mai usor legaturi si relatii.

 

Cine participa?

La toate aceste iesiri, grupurile sunt formate doar din persoane singure, variind ca numar functie de tipul actiunii, intre 10 si chiar 80, dar asta doar in cazul Revelionului. Acolo totul se petrece natural si firesc: lumea vine sa se distreze, sa se simta bine, iar legaturile se formeaza fara a actiona noi din afara cu parghii artificiale sau organizatorice.

 

Exista sansa sa gasiti intr-o astfel de iesire pe cineva potrivit ca pereche? Stiu ca asta este intrebarea pe care si-o pun multi dintre cei single, de aceea ma opresc si la aceasta. In primul rand, trebuie sa precizez ca Singles Camp, nu are un scop matrimonial, ci unul de socializare intr-un grup de participanti. Se formeaza legaturi, prietenii, relatii de amicitie, diferite de cele obisnuite pe care un single le are in mediul lui. Largirea cercului de cunoscuti, mai ales intr-un mediu de singles, mareste sansa de a cunoaste persoana potrivita.

 

Vreti sa intrati in grupul nostru? In primul rand sa stiti ca nu aveati nimic de pierdut. Inscrierea presupune un minut, este gratuita, urmand ca in schimbul acesteia sa primiti toate informarile si articolele noastre.

 

Inscrierea se face pe site-ul comunitatii. www.singlescamp.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Topicul asta e periculos. Daca userii neconsolati isi vor gasi perechea si vor disparea in viata reala, cine va mai ramane aici?? Ar trebui oprit raul din radacina

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este o discutie intreaga despre viata reala - offline-ul si cea virtuala - online-ul. Nu se anuleaza si nu se afecteaza reciproc, cu conditia ca persoana sa fie una echilibrata, comunicativa si deschisa - isi foloseste timpul intr-un raport rational: foloseste mediul in care suntem noi acum, dar nu intr-un mod exagerat...

Internetul - socializarea online, informatiile pe care le obtii realativ usor, sunt acum lucruri indispenabile, nu mai ai cum sa le eviti...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Topicul asta e periculos. Daca userii neconsolati isi vor gasi perechea si vor disparea in viata reala, cine va mai ramane aici?? Ar trebui oprit raul din radacina

 

Nu, raul asta nu trebuie oprit, doar transformat intr-un bine pentru comunitatea ropo ;) O sectiune de excursii single unde pot participa doar roportalienii, si atunci nu va mai pleca nimeni. E drept ca unii vor fi suspectati ca au devenit clone :haha:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e o idee f grozava si la care cred ca as apela daca as avea nevoie. e f scump sa calatoresti de unul singur, single room costa mai mult decat camera dubla, tot ce e single e la pret mai ridicat. basca mi s-a intamplat sa vreau sa merg ici sau colo si sa nu am cu cine.

 

...insa, gandind planul de calatorie, nu stiu daca as vrea sa impart camera de hotel cu un necunoscut. ca pana sa ajungi sa cunosti, e un/o strain/å.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×