Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut, am mare nevoie de ajutorul dvs. fratele meu este Dj, si anul acesta vreau sa-i fac un cadou, vreau sa-i fac un web site cu toata muica lui, unde vizitatorii vor putea sa asculte muzica, si daca e posibil sa o descarce, dar am rascolit tot internetul, si nu am gasit nici un CMS special pentru asa ceva, va rog foarte mult sa ma ajutati daca aveti vre-o propunere sau vriun script in php sau macar ceva, ramin recunoscator, eu cunosc putin web programarea dar inca nu am asa capacitati de a crea singur acest CMS asa ca va rog mult sa ma ajutati, multumesc mult celor care vor sa ma ajute, succes, merci inca o data!

-

un exemplu poate fi: http://get-tune.net/ dar acesta inteleg ca este prea complicat, dar macar cit de simplu un site, cit de simplu indiferent de design si altele,

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

un site te costa ca nu iti face nimeni dea moca. Daca cunosti putin programarea poate ne ajutam reciproc.Trimitemi mesaj la nelux32@yahoo.com daca vrei sa colaboram.Nu te speria ca nu am pretentii sa fii programator . Site-ul pe care il fac implica si munca pe teren.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×