Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
stiri

Stiri: S-a deschis HaineCopii.com.ro - magazin online cu haine pentru copii si bebelusi

Rate this topic

Recommended Posts

Bucuresti, 9 aprilie 2014www.HaineCopii.com.ro este noul magazin online cu haine pentru copii si bebelusi, cu livrare pe intreg teritoriul tarii. Mamicile ocupate pot cumpara usor si comod hainute pentru cei mici, din confortul casei, de la birou...

 

Articolul complet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost foarte incantata de calitatea produselor de la Rombaby cumpărate pentru finutul meu. Și mămica lui a fost mulțumita, hăinuțele sunt practice, excelent lucrate și foarte vesele. Vom reveni cu siguranță și pentru alte comenzi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 De foarte mult timp sunt in cautare de un magazin cu haine pentru bebelusi care sa corespunda cerintelor mele. Ca un parinte care doreste tot ce e mai bun pentru copii sai incerc sa cumpar hainute de cea mai buna calitate. De cand s-a inceput pandemia sunt si eu un cumparator fidel al magazinelor online pentru copii si pot spune cu certitudine ca am ramas multumita de unele buticuri online.Recent am gasit un magazin cu haine copii care detine un asortiment foarte mare de articole vestimentare de calitate superioara. Copii mei nu au eruptii sau iritatii pe piele de la aceste hainute si se simt confortabil in ele.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×