Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: S-a deschis HaineCopii.com.ro - magazin online cu haine pentru copii si bebelusi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Bucuresti, 9 aprilie 2014www.HaineCopii.com.ro este noul magazin online cu haine pentru copii si bebelusi, cu livrare pe intreg teritoriul tarii. Mamicile ocupate pot cumpara usor si comod hainute pentru cei mici, din confortul casei, de la birou...

 

Articolul complet

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost foarte incantata de calitatea produselor de la Rombaby cumpărate pentru finutul meu. Și mămica lui a fost mulțumita, hăinuțele sunt practice, excelent lucrate și foarte vesele. Vom reveni cu siguranță și pentru alte comenzi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 De foarte mult timp sunt in cautare de un magazin cu haine pentru bebelusi care sa corespunda cerintelor mele. Ca un parinte care doreste tot ce e mai bun pentru copii sai incerc sa cumpar hainute de cea mai buna calitate. De cand s-a inceput pandemia sunt si eu un cumparator fidel al magazinelor online pentru copii si pot spune cu certitudine ca am ramas multumita de unele buticuri online.Recent am gasit un magazin cu haine copii care detine un asortiment foarte mare de articole vestimentare de calitate superioara. Copii mei nu au eruptii sau iritatii pe piele de la aceste hainute si se simt confortabil in ele.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×