Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
infosperanta

Ajuta de Paste 100 de copii ai strazii cu o masa calda

Recommended Posts

Sursa:http://www.sperantapentruromania.ro/ajuta-de-paste-100-de-copii-ai-strazii-cu-o-masa-calda/

Pastele este o sarbatoare foarte importanta pentru romani. Mai mult decat atat, este o perioada cand obisnuim sa ne reintalim cu cei dragi ai nostri, o perioada cand incercam ca mesele noastre sa fie pline cu bunatati traditionale. Pentru asociatia noastra caritabila, Sarbatoarea Pastelui este perioada cand incercam sa ii facem pe altii fericiti. In fiecare an de Paste, ii vizitam pe copii strazii din Bucuresti, din zona Gara de Nord si Grozavesti. Ocazie dupa ocazie, am reusit sa ii cunoastem pe unii dintre ei, sa le aflam povestea de viata si sa incercam sa venim in sprijinul lor atat cat putem. Asa cum am spus de multe ori, copii strazii au multe nevoi, multe probleme care din pacate nu au fost rezolvate la timp. Insa cea mai mare nevoie a lor ramane hrana de zi cu zi. Unii dintre ei cersesc, altii au un loc de munca mai mult temporar, instabil. Pentru fiecare copil si om al strazii, fiecare zi este o lupta pentru supravetuire, o lupta cu lipsa de hrana, medicamente, atentie, compasiune si indiferenta multora dintre noi. Vrem din nou sa fim alaturi de ei de Paste. Vrem din nou sa le oferim o masa calda. Vrem din nou sa ii vedem cum se bucura de darul nostru. Ajutorul nostru nu este mare, poate parea neimportant, o masa calda in cateva ocazii pe an. Dar dincolo de masa calda, sta gestul si compasiunea pe care noi o manifestam cu ajutorul dvs fata de acesti copii ai nimanui. Fara locuinta, fara familie, fara dragostea de mama sau de tata, fara un scop in viata, acesti copii merita si au nevoie mai multe decat o masa calda (care are importanta ei). Acesti copii au nevoie de atentia noastra, faptul ca cineva, niste straini, vin si pe langa faptul ca le ofera ceva, stau de vorba cu ei, el acorda atentie, si pot sa isi spuna povestea. Cand stai si le asculti povestea de viata si vezi felul in care traiesc, felul in care au crescut pe strada, nu poti sa spui decat ,,Doamne ai mila de ei si de noi!”. Asociatia noastra face un apel la catre toti cei care doresc ca de Paste sa faca o fapta buna, si sa ofere unui copil al strazii o masa calda.

In anul acesta, o masa calda va costa 25 de lei (o masa calda + un pachet). Pentru acest proiect umanitar vom avea nevoie de 2 500 lei. Actiunea va avea loc cu ocazia Pastelui in zona Gara de Nord si Dristor din Bucuresti.

 

Asa dupa cum am obisnuit, dupa realizarea acestui proiect de ajutor umanitar pentru copii strazii, vom realiza un material video care va fi postat pe site-ul nostru.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

 

Pentru cei care doriti sa faceti donatii va rugam sa folositi modalitatile de mai jos.

 

Dupa efectuarea donatiei va rugam sa ne specificati destinatia donatiei: PT COPIII STRAZII

 

Pentru cei care fac donatii online cu cardul, va anuntam ca nu exista posibilitatea de a specifica destinatia, decat prin email sau telefonic.

 

Modalitati de donatie:

 

1. Online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

 

2. Prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

 

3. Prin transfer bancar, aici:

 

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

 

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

 

COD SWIFT:RNCBROBU

 

Cu respect,

 

Echipa Speranta pentru Romania

 

www.sperantapentruromania.ro

 

post-399377-0-55514000-1396370652_thumb.jpg

Edited by Darianna
edit font, size

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×