Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
adnana

Decizii emotionale

Recommended Posts

Am incercat sa caut un topic asemanator dar pe la pagina 12 m-am dat batuta.

 

Nu stiu daca pe acest forum sunt oameni care ma pot ajuta dar am o problema destul de grava pe care nu am discutat-o cu absolut nimeni pana acum. Problema mea este ca in acces de furie tind sa iau niste decizii total gresite, prostesti si deloc de bun simt, pe care mai tarziu le regret foarte tare.

 

Am sa va dau cateva exemple>

 

1. Anul trecut eram cu prietenul meu la munte ca sa petrecem Anul Nou impreuna cu familia si prietenii lui. La un moment dat eram suparata ca nu mi se oferea destula atentie asa ca mi-am facut bagajele si am plecat. L-am lasat balta! Asta a fost motiv de despartire.

 

2. In trecut dupa o mica cearta avuta cu seful, mi-am dat demisia pe loc. Toata viata am regretat decizia de atunci.

 

3. Iar mi s-a intamplat ca intr-un acces de furie, eram la munte cu mai multi prieteni, m-a enervat cineva, mi-am facut bagajele si am plecat. Tipul care ma placea a venit si m-a luat de la jumatatea drumului, eram in autobuz in drum spre Bucuresti.

 

Si lista poate continua.

Pana acum nu m-am gandit niciodata serios la problema mea dar mi-e frica ca acest lucru imi va afecta viata si la felul cum ma comport cu cei din jur pot ramane vesnic singura.

 

Ma gandesc ca sunt o femeie tanara si poate ma voi mai lovi de alte imprejurari si as dori sa nu mai trec prin astfel de evenimente neplacute.

 

Sper sa primesc raspunsuri serioase si de ajutor!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×