Sari la conținut
Forum Roportal
Suz-ana

masina 2000 euro versus 8000 euro

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am de ales intr-o masina la 2000 euro(SH, logic) si una la 8.000 euro, la care pot plati rate de 200 euro pe luna. Evident, de ambele parti sunt avantaje si dezavantaje - ce pare aveti?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Limiteaza-te le ceea ce ai, financiar zic, si nu iti lua obligatii de plata pt niste bani pe care ii vei avea ( sau nu). Mai ales pt un bun care isi pierde repede valoarea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am citit mai demult un articol pe tema asta, in promotor, sau cel putin la un search p google pe asta l-am regasit: http://www.promotor.ro/masini-noi/prezentari/masina-noua-sau-second-hand-cum-aleg-7-sfaturi-utile-10752929 Si Davi are dreptate, plus ca mai trebuie sa tii cont de impozite, taxe, asigurari, etc. Cat despre aia obligatorie, eu am calculat RCA-ul cu un calculator gratis de p Romasig si tot de acolo am luat asigurarea. In cazul meu e deja a doua oara cand iau de acolo si nu am gasit in alta parte mai ieftin. Calculatorul e la http://www.romasig.ro/rca-ieftin.php Daca iei la mana a doua masina neaparat sa iei un barbat cu tine cand mergi s-o verifici la service - dupa ce ca dai un car de bani pe ea, ar fi culmea sa bagi bani in piese de schimb din prima luna

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asculta la Davi ca bine zice. Asta fiind spus, mai depinde si unde traiesti, ca daca traiesti in Romania unde pentru multa lume masina face parte din obiectele de statut si show off, atunci sper sa nu te afli si tu in acea categorie. Daca insa esti o persoana practica, ce stie sa se bugeteze, cat o tine portofelul si vede masina ca pe un obiect folositor care sa furnizeze transport de colo colo, atunci vei lua decizia corecta.

 

Am insa o intrebare. Care ar fi avantajele si dezavantajele intre cele doua masini, cu exceptia diferentei de pret bineinteles ?nu

Si in incheiere un sfat daca-mi permiti. Nu stiu daca cea de 2000 de euro e folosita dar presupun ca da. Atunci asigura-te ca nu cumperi o "lamaie" cum se zice pe la noi referitor la o masina care o iei ieftin dar ajungi sa-ti blestemi zilele mai tarziu la cati bani bagi in ea ca sa repari ce va incepe sa se strice la scurt timp dupa achizitionare.

Editat de Naeema
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×