Sari la conținut
Forum Roportal
zodiak

Ucraina 2014 intre revolutie si mostenirea sovietica

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Adevarurile sint cunoscute doar se Serviciile Secrete al fiecarei tari, cand ies la suprafata ... deja e prea tirziu cu 20-50 de ani    :pioneer:

 

Adevarurile sunt evidente pentru cei care au rabdare sa le caute si intelepciune sa le inteleaga fara patima si stereotipuri.

La emisiunea ambasadaor de Romania, de ieri, ambasadorul Ucrainei a recunoscut ca frontiera Ucrainei cu Rusia este libera, adica nepazita si asa a fost mereu cel putin 400 de km de frontiera ruso-ucraineana.

 

Ceea ce am inteles eu din discutia televizata este ca Ucraina este asemenea Georgiei si Moldovei, adica nu se recunoaste nimic, adica esecul clasei politice.

 

Practic tara este un dezastru din cauza razboiului desi mai inainte Ucraina era o tara poate chiar mai dezvoltata decat Romania.

 

De ce nu au evitat razboiul?

De ce nu au impartit Crimeea de bunavoie, chiar si zonele rusofone si Donetkul?

 

Atitudinile fals patriotice sunt o moda pentru neo-fanarioti si aceasta este valabil si pentru Romania, Serbia, Ungaria, samd.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa lasam fanariotii indarat ... e vorba doar de obtinerea de spatiu pentru pipelines pentru gaze naturale precum au fost projectate si finisarea sa transporte gaz dupa cum s-au inteles cu ceva vreme mai inainte in tarile respective, e atit de simpla de imaginat si existenta ucrainei pe harta.   Pentru mine mereu va exista Ucraina acolo unde a fost si este inca.   Nu e vorba de patriotism deloc in aceste ciocniri doar de birocratie si de procedeuri corporate!!! 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O tara cu cca. 30-40 milioane de nativi nu are cum sa dispara, este evident, poate de aceea a si fost exclusa din Federatia rusa, ar fi fost prea multe voturi pro-independente, autonomii, democratie, pro-occident, ...

 

Ucraina impreuna cu Belarus, ar fi avut 30%, chiar 50% din totalul populatiei Federatiei Ruse.

 

Practic Rusia si-a taiat singura craca de sub proprile picioare atunci cand a inventat conceptul de natiune ucraineana, belarusa, etc ca state tampon, acum se pot spala pe cap cu toate manevrele lor tampite de pe vremea imperiului.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×