Sari la conținut
Forum Roportal
drequlina

Tabla de spiritism Oujia

Postări Recomandate

Este tabla Ouija periculoasa? Daca da, de ce mai este ea folosita si in prezent? Poate ca raspunsul acestor intrebari ar trebui oferit chiar de spiritisti si psihici care folosesc astfel de ustensile pentru a lua legatura cu spiritele in numele celor doritori. Multi spun chiar ca aceste table de spiritism nici nu ar trebui folosite in mod obisnuit pentru ca ar deschide usi catre necunoscut. Nici macar cei care spun ca iau contact cu spiritele frecvent nu sunt prea incantati ca folosesc astfel de subterfugii, temandu-se ca spiritele rascolite ar putea reactiona negativ la aceasta trezire.

Spiritistii spun ca table Ouija poate fi periculoasa daca aceasta este folosita in necunostinta de cauza, fara a se afla implicatiile periculoase de pe urma une astfel de sedinte de spiritism. Obiectul in sine nu este periculos, insa modul in care se foloseste atrage amenintari neasteptate. Spiritistii spun ca de obicei, spiritele contactate in cadrul acestui tip de sedinta apartin planurilor astrale minore. Se pare ca spiritele care s-ar afla in aceasta zona a paranormalului ar fi victime ale accidentelor sau intamplarilor violente, ar fi avut parte de o moarte subita sau violenta si deci ar putea reactiona foarte urat daca sunt “trezite” in timpul sedintelor de spiritism.

Cea mai mare problema care ar duce la o tabla Ouija periculoasa este reprezentata de necesitatea mediumului de a intreba daca spiritul prezent este adevarat si de a cere o dovada a existentei acestuia. Specialistii spun ca atunci cand un spirit este rugat sa se arata fizic, acesta poate transcede din lumea eterica in cea fizica, acolo unde poate face rau celor aflati in viata.

Acest lucru este valabil doar daca spiritele chiar exista. Se poate ca totul sa fie o inchipurie care vine din subconstient. Dovezile arata ca tabla Ouija poate fi periculoasa daca este folosita de cine nu trebuie. Drept dovada stau marturiile evenimentelor neplacute petrecute la astfel de sedinte de spiritism. Ar parea ca acest tip de joc atrage dupa sine numai efecte negative asupra individului care se avanta intr-un astfel de sedinta.

In cazul in care doriti sa folositi tabla Ouija pentru a afla raspunsul la intrebarile dumneavoasta, este bine sa aveti in vedere urmatoarele: inainte de a incepe sedinta de spiritism propriu-zisa, este recomandat sa spuneti clar si raspicat ca doar ajutorul spiritelor bune este apreciat si ca doar acestea sunt acceptate in cadrul sedintei, cele negative nefiind invitate la acest fel de activitate. Pe deasupra, se recomanda evitarea cererii de semne fizice ale prezentei spiritului care ia parte la sedinta de spiritism. Nu trebuie sa uitati sa incheieati sedinta de spiritism cu tabla Ouija prin miscarea aratatorului spre semnul La revedere si ridicarea mainilor de pe acesta. In caz contrar, spiritele ar putea ramane prinse in lumea fizica, aici unde, daca se vor stradui, vor reusi sa faca rau nevinovatilor.

Tabla Ouija periculoasa ajunge in mainile nepriceputilor care doresc sa afle mult mai multe decat le este permis, incercand sa rupa limitele dintre lumea reala si cea eterica. Nu trebuie sa ganditi prea mult insa cand incepeti o astfel de sedinta, ganditi-va la ea ca la un joc al carui instructiuni trebuie urmat caci daca spiritele nu exista, nu au cum sa va faca rau, ci puteti doar sa va faceti rau singuri prin autosugestie.

 

 

 

As vrea sa stiu mai multe... cine ma poate ajuta.... poate cineva a incercat !


Este descoperita de multi ani.In mod normal, ea era vanduta drept un joc pentru copii, este construita de fratii Parker si vanduta in aproape toate magazinele de jucarii din America.Desi vanduta ca un simplu joc, poate fi folosita de persoane care stiu sa faca foarte bine acel ritual de protectie inainte de folosirea Masei Quija.

Trebuie sa folositi un ritual de protectie, pentru a fi sigur ca spiritul pleaca la final. Ritualul de protectie al Pentagramului poate fi folosit cu succes. Odata ce ai facut rost de Masa Quija,tot ce iti mai trebuie sunt niste lumanari, poate niste tamaie si un loc linistit.Mai intai trebuie sa te duci la acel loc linistit, stinge luminile si aprinde lumanarile si tamaia. Daca mai gasesti inca doua persoane, va merge si mai bine, din diverse motive.

Incepi cu ritualul de protectie. Daca nu stii unul , poti foarte simplu sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi cum trupul tau este inconjurat de o sfera de lumina stralucitoare, alba. Albul este folosit intotdeauna pentru protectie si puritate.Apoi, dupa ce te-ai relaxat indeajuns, fiecare persoana atinge cu degetul discul de pe masa. Aveti grija sa nu apasati tare, discul nu se va mai misca daca este presat sub greutatea degetelor.Acum poti intreba daca se afla "cineva" in camera cu voi, sau "este cumva vreun spirit care doreste sa comunice cu noi,acum?".Va trebui sa intrebi de mai multe ori. Poate lua ceva timp pana cand doreste sa se miste usor catre "DA", atunci iti vei da seama ca ai intrat in contact cu o alta entitate. De obicei, iti ia cateva minute pana incepe sa mearga si nu te astepta sa ai rezultate de fiecare data cand incerci, tu nu poti comanda aceste spirite, tu doar le rogi sa-ti raspunda la niste intrebari, iar ele iti vor raspunde numai daca vor.Odata ce ai stabilit un contact, intreaba-l cum se numeste.Apoi intreaba orice vrei tu.Lucrurile vor incepe sa mearga mai bine dupa acest punct.

Cateodata, cand spiritul doreste sa plece, discul va cadea de pe masa. Scrieti imediat experientele de fiecare data cand folosesti masa Quija si "tine-le" pe toate intr-un jurnal pentru referinte. Acum cea mai impotanta parte..nu uita sa-ti faci ritualul de protectie, pentru a fi sigur ca spiritul nu a ramas cu tine si se plimba prin jur.Alegerea este a ta si nu te obliga nimeni sa faci acest ritual, dar este de preferat sa-l faci si sa nu sari peste el.Daca spiritul ramane prin jur, este foarte posibil sa-ti influenteze gandurile si poate fi un spirit rau. Asa ca, ia-ti toate masurile de precautie si experienta ta se poate termina intr-un mod foarte placut!

post-403764-0-25633300-1394796971_thumb.jpeg

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca in situatia ta ar fi cazul sa folosesti astfel de lucruri, pentru ca daca e vorba chiar de un demon ci nu de un spirit, ala nu va pleca pentru ca ii spui tu, ci se va lupta cu indarjire sa ramana, ceea ce va insemna ca va fi necesara forta.

Editat de King1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si daca as face asta in prezenta cuiva experimentat? tot ceea ce am vazut pe forumuri au fost doar povestioare, dar nimic concret .... cineva care ar fii chiar dispus sa faca chestia asta.... sincer nici nu prea stiu ce sa cred daca e pe bune, daca functioneaza, sau daca e aberatie curata.... un sambure de adevar oricum exista intre realitate si mitologie, ca deh, daca nu s-ar fii intamplat vreodata nu cred ca s-ar povesti....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bineinteles.

Genul asta de lucruri mai... obscure nu se intampla asa, in vazul si auzul tuturor. Nu cred ca vei gasi ceva concret pe net.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

 

Este tabla Ouija periculoasa?

 

 

 

 

Da este,Mai bine renunta, Ti-a murit cinreva drag de esti interesata de asa ceva?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

 

Este tabla Ouija periculoasa?

 

 

 

 

Da este,Mai bine renunta, Ti-a murit cinreva drag de esti interesata de asa ceva?

nu trebuie sa moara neaparat cineva....

sunt intrebari la care vreau sa am raspuns.....

sunt constienta de pericol.... dar mai constienta sunt de faptele mele....

@drequlina

rotflmao.gif

e ceva de ras? ca nu inteleg ce e asa amuzant?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Da, tu si toata povestea ta cu idioteniile astea.

 

Nu e cazul sa spui asta... Daca tu nu crezi in astfel de lucruri nu trebuie sa iei in ras persoanele care au anumite probleme pe partea asta mistica.

 

Exorcizarile, spiritismul sunt lucruri care exista si care se practica.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×