Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
dexu

China si fata ei necunoscuta .

Rate this topic

Recommended Posts

Interesant articolul, desi nu reflecta realitatea!

I

In afara de tactica chinezo-germana de "joc la castig" pe terenul economic, in Razboiul Mondial care a inceput deja (pentru resurse economicecare asigura supravietuirea), foarte tare joaca si Unchiul Sam(SUA) care vedem ca ocupa toate punctele strategice ale planetei construind Baze Militare peste tot unde se poate,. baze pe care le va folosi atunci cand razboiul acum rece si ascuns , va deveni vizibil si fierbinte!

 

In acest context al razboiului pentru resurse care asigura supravietuirea marilor puteri, trebuie inteleasa si sprijinul american ptr Basescu la referdumul din 2012 (si va urma sprijinul ptr Ponta) pentru ca tradatorii astia de tara si vanzatori de neam, dau cadou Americii exact resursele minerale ale Romaniei, fara ca SUA sa aibe nevoie sa ocupe tara prin razboi, asa cum a ocupat pentru acelasi motiv (resurse) Afganistanul si Irakul.

 

In concluzie, ai dreptate, al 4-lea razboi mondial a inceput deja (al 3-lea a fost "razboiul rece") ...si poporul roman doarme .... fara sa auda nici macar cum suna ... propriul sau Imn National in timp ce altii ii trag presul de sub picioare!

Edited by Soimos
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×