Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Geo1000

Forum RPG

Rate this topic

Recommended Posts

Salut! Ma gandesc ca printre userii roportal sunt si fani anime si RPG (Joc de rol). Am venit aici sa va prezint un forum RPG deschis inca din anul 2008 care a supravietuit cu chiu cu vai la limita minima si datorita grijii adminilor lui pentru el spre deosebire de toate celelalte forumuri RPG care au murit fiind abandonate de admini plictisiti. Avem 5 ani de activitate si ne indreptam vertiginos spre 6 ani de activitate. Dar vrem ca aniversarea din toamna de 6 ani sa ne prinda o comuniate numeroasa.
Tema RPG-ului se petrece intr-o dimensiune paralela numita dimensiunea a 5-a unde nu exista oameni dar exista diverse specii umane: zane, sirene, elfi, spiridusi, vrajitoare, vrajitori, pitici, uriasi, etc. Actiunea o are in centru pe o zana Sanara, o zana prntesa ramasa fara aproape toata familia si fara tron in urma unui atac al unui vrajitor malefic iar acum se afla impreuna cu sora ei mai mare in ingrijirea celor 2 matusi, mai nebunatice care au ales sa o foloseasca pe Sanara la experimentele lor legate de magie.
Sanara insa incearca sa traiasca o viata cat de cat ormala pentru o zana chiar daca are prieteni cam ciudati pentru o zana: o vrajitoare, cativa vampiri, si cateva sirene.
Forumul: http://fairy.roleplaylife.net/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×