Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Adio, Simona Halep! O altă româncă e noua senzație a tenisului. Cum i-a cucerit pe cei mai mari jucători

Adio, Simona Halep! O altă româncă e noua senzație a tenisului. Cum i-a cucerit pe cei mai mari jucători (playsport.ro)

Sa fie sfarsitul, e greu de crezut, dar nimic nu este imposibil.   Va mai juca ea dar nu cred ca va ajunge departe, doar sa castige cate ceva pentru nivelul ei de super atleta.  Poate va mai reclama si pentru Nike o vreme si altii din finantatori si firmele care produc haine si obiecte precum face si americanca Serena Williams, reclama masini, palete de tenis, tot ce vrea fiecare sa-i mearga afacerea.   Este o sursa buna de castig totusi ca nu-l primeste oricine.   

Emma Răducanu, jucătoarea din Marea Britanie cu tată român și mamă chinezoaică, în vârstă de numai 18 ani, sportiva născută în Canada, la Toronto, a luat pe toată lumea prin surprindere cu prestația sa de la turneul din acest an de la Wimbledon. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Andreescu-si da sufletul in ultimele momente al meciului cu o grecoaica.   Sotul deja n-are voce de la urlat ca nu prea este multumit cateodata.    Eu nu dau mult pe jucatori ca nici ei nu se consuma cand sanatatea mea cade in adancul prapastiei.    Precis va castiga ca si dupa umila mea apreciere avea cu un numar mai mult decat adversara, dar se poate si pierde.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Shelby Rogers expects '9 million death threats' on social media after US Open loss (msn.com)

Adica ei au voie sa-i transmita atletei amenintari cu moartea, acei suportei care sint suparati ca ea a pierdut meciul cu Raducanu???    Mie nu-mi plac sporturile din acest motiv.

Doar una castiga mereu, ar fi cazul sa se stie ca cealalta pierde!!!  De acum nici atat nu mai pierd timp langa TV doar daca undeva joaca vre-un atlet de care-mi place ca barbat nu ceea ce face in arena  :meeting:   Nici un actor nu pierde din popularitate doar ca un film n-a luat Oscar-ul, ce au sportivii mai mult???    Acum se mai legalizeaza in Arizona parca nu numai pe Teritoriile Indiene ca pan'acum.   Sper sa scape cu bine de acesti "teroristi" atleta!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut pe Raducanu, chinezoaica din U.K. jucand un pic, aseara.   I-a dat de lucru la grecoaica parca, dar n-am stat sa vad sfarsitul, am prins o faza foarte spectaculara din meci!!! 

Imi place ca apar si tineri mereu, ca n-o fi doar masina de facut bani aceste sporturi. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Teen Raducanu wins US Open title for first Slam crown by qualifier (msn.com)

Queen Elizabeth II was among the first to pay tribute to Raducanu's remarkable win.

"It is a remarkable achievement at such a young age, and is testament to your hard work and dedication," the British monarch said in a statement.

*Pe cine a mai felicitat regina???   precis voi stiti mai bine, eu nici n-am urmarit meciul, desi sotul se uita ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.playsport.ro/simona-halep-a-luat-o-decizie-radicala-inainte-de-nunta-ce-se-intampla-cu-numele-halep-64390?utm_source=EVZ&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Conform Ziare.com, în urma căsătoriei, constănțeanca s-a hotărât să ia și numele soțului pe lângă cel de Halep. Astfel, tenismena se va numi Simona Halep – Iuruc.

Prin decizia luată, Simona Halep va încălca o regulă nescrisă a tradițiilor machedonești, aceea ca soția să poarte în totalitate numele soțului. Totuși în cazul său este de înțeles de ce a luat această hotărâre. Brandul „Simona Halep” este cunoscut în toată lumea, iar o schimbare în totalitate ar dăuna intereselor sportive și comerciale ale sportivei.

*Nu sint la curent daca toate celebritatile adauga si numele sotului dupa casatorie ca le strica aspectul, devin cateuse pe lesa sotului si nu este bine.   In cazul Simonei, e mai complicat putin treaba ca a mai avut probleme cu sponsorizare nu demult.  Daca alora nu le convine, se debaraseaza de ea imediat.   Nici mie nu mi-ar conveni sa-l mai reclam si pe ala dupa ea!!!  Ca el va numara banii, asta e 100% ca la religia ei la care tine asa de mult, femeia NU are bani sau alte bunuri pe numele ei, doar EL masculul feroce poseda totul.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

simona_halep_klaus_iohannis_toni_iuruc_stere_halep-scaled.jpg

https://evz.ro/iohannis-vine-la-cununie-dar-nu-oricum-simona-halep-i-a-impus-doua-conditii.html

 - invitații nu vor avea voie să intre la petrecere cu telefoane mobile. De asemenea, ei nu nu pot avea asupra lor niciun aparat care înregistrează imagini. 

- invitaților li s-a transmis să nu vină la eveniment cu bani și cadouri.

*Sa spuna asta la un Presedinte de Stat, nu se cuvine, oricare ar fi Statul.   El n-are fvoie sa calatoreasca sau sa se afle undeva NEACOPERIT de garda cu aparate de comunicare ca-i convine ei sau nu.   Asta suna ca o lovitura de Stat  :eek:      Exagereaza Simona, copiaza pe nu stiu care celebritate ca am mai auzit de asa grandomanie, dae ea NU cu un pri se marita, ci un oarecare fara valoare, doar cu toti pretind ca e altcineva.   Degeaba vrea sa rotunjeasca un fund mai mare situatiei decat este ca nu se poate!!!*  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×