Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Coșmar trăit de Serena Williams la turneul de la Wimbledon. S-a accidentat grav și a abandonat plângând – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Serena Williams s-a accidentat la genunchi, a strigat de durere, a vrut să continue partida, dar nu a mai putut și a abandonat

La scorul de 3-3 la gameuri, Serena Williams a acuzat o accidentare la genunchi. Ea a scos un țipăt de durere, apoi a căzut pe iarbă. În ciuda durerilor, a vrut să continue partida. În gameul următor a căzut din nou la pământ, strivită de dureri. În acele condiții, a fost nevoită să abandoneze. Spectatorii s-au ridicat în picioare și i-au scandat numele Serenei Williams. Până acum, jucătoarea de tenis a câștigat 23 de turnee de Grand Slam.

La Wimbledon, americanca s-a impus de șapte ori până acum. Recordul all-time în tenisul feminin, de trofee câștigate la turneele de Mare Șlem îi aparține australiencei Margaret Court, 78 de ani, (24)."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Victorie mare obținută de Sorana Cîrstea în turul al 2-lea de la Wimbledon. Românca se va afla față în față cu revelația Emma Răducanu – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Noutati in tenis???  avanseaza o tanara care n-are probleme de sanatate si ma bucur sa aud ca e cineva interesat in performante sportive.  Nu cunosc atletele din text dar o sa ma documentez poate de la TV ca sotul se uita la evenimentul asta, ii place mai mult decat oricare alt sport.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Adevărul despre miliardarul Ion Țiriac! Cum era numit când era tânăr: “Aşa îmi spuneau profesorii la şcoală” – Capital

"Aşa îmi spuneau profesorii la şcoală  “Brânză bună în burduf de câine“ ...  Nu îmi dădeam seama cât de importantă era şcoala. Nu am fost foarte bun, nu am avut note mari, pe mine mă interesa sportul."

Si eu-mi amintesc de elevi din astea chiar foarte multi care aveau tot feluri de suport si ajutor din toate partile, calatorii in strainatate mai ales, asa era pe vremuri scoala pentru unii, si azi este la fel.  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Irina Begu a fost diagnosticată cu o boală cruntă. S-ar putea să nu-și mai revină niciodată – Evenimentul Zilei (evz.ro)   

"Sportiva a declarat că a fost diagnosticată cu mononucleoză.   Mononucleoza infecțioasă este o boală contagioasă produsă de virusuri. Cele mai frecvente cazuri sunt generate de virusul Epstein-Barr (EBV). Boala afectează, în mare parte, adolescenții și adulții tineri.   

Un virus din salivă, care se transmite doar prin sărut, declanşează o afecţiune care seamănă cu răceala, dar e mult mai gravă. Poate provoca ruptură de splină sau insuficienţă hepatică. Mononucleoza se caracterizează prin: oboseală extremă, febră, dureri musculare, durere în gât, noduli limfatici inflamați la nivelul gâtului și axilei etc.
 
Surprinzător, prin sărut „franţuzesc” se poate transmite o boală infec­ţioasă care scade imunitatea pe viaţă. Cunoscută în popor sub denumirea de „boala sărutului”, mononucleozIrina Begua este o infecţie cu virusul Epstein Barr, prezent în salivă, care afectează cam 10-20% din tineri, majoritatea între 15 şi 35 de ani."
 
*:eek: ... gasesc foarte intim si personal motivarea absentei, deloc comercial de a nu se prezenta la Olimpiada cand realitatea este cu totul alta.*
Sarutul otravit??? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cine este Emma Răducanu, noua stea a tenisului? A învins-o pe Sorana Cîrstea la Wimbledon – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"UPDATE. Emma Răducanu s-a retras de la Wimbledon, după ce a acuzat o stare de rău

Oare de ce sufera si asta, de pupaturi frantuzesti sau orbul gainilor ... ca la 18 ani n-o avea reumatism!!!  

Unde a ramas atletismul???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sorana Cîrstea, ”jecmănită” la Wimbledon. S-a anunțat că încasează 135.000 de euro, dar în conturi intră o sumă mult mai mică - IMPACT

"În Marea Britanie, sistemul fiscal se bazează pe impozitarea progresivă a veniturilor, iar sportivii care câștigă sume uriașe de bani ajung să plătească taxe foarte mari către statul britanic. Sorana Cîrstea, care și-a încheiat de curând parcursul la Wimbledon, nu face excepție. Ea a câștigat cel mai mare premiu dintre sportivele române de la Grand Slam-ul londonez, în valoare totală de 135.000 de euro.  Cu toate acestea, Fiscul din Marea Britanie o lasă pe Sorana Cîrstea fără aproape jumătate din suma obținută.   Mai exact, Soranei Cîrstea îi va intra în conturi doar 81.000 de euro în urma impozitării."

*Romanca se simte jecmanita!!!  mai are de luat lectii de viata.   In Romania nu se platesc taxe, sau numai cei mici sint datori mereu Statului, cei importanti, NU.*  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ion Țiriac, pus la punct după ce și-a dat demisia de la FRT. Câți bani a primit Federația - IMPACT (playtech.ro)

"Stiam ce este ceva mult mai important in mijloc ca toti s-au imbolnavit deodata, dar nu aveam idee de acest eveniment, ca a renuntat la functie.  Nu cred ca avea nevoie de acest job insa nu-mi place exprimarea "pus la punct" este o modalitate de a se exprima de foarte low class, nu in ziar national.  Desi nici ziarul nu-i serveste la nimic ca este destul de sine statator, dar un jurnalist nu va fi retinut pentru ceva pozitiv, dar uitat foarte repede dupa ce-si va pierde munca de spion sau agent de orice.   Asta nu va avea puterea lui Tiriac sa faca nimic in tenis, doar da din gura in ziar.   El va fi pus la punct mult mai curand decat se asteapta.   Stiri de mahala.  Pe asta aveau de pupat fetele???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

*Federer a pierdut ... so what???   Nimic nu tine forever, nici chiar gigantii sporturilor, dar cineva trebuie sa le aduca aminte!!!*

"Federer's last Grand Slam win came in 2018, when he defended his Australian Open win over Marin Cilic. Federer spent time away from the court while nursing a knee injury, eventually suffering setbacks that kept him out between February 2020 and March 2021, forcing him to withdraw from several events in the process.

If Federer's Wimbledon loss was, in fact, the beginning of the end for the Swiss great, then it's only fitting that it's on the court where he captured eight Grand Slam titles."

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Djokovic has vowed that his 'incredible' journey does not end here as he eyes a 21st Slam title

Novak Djokovic pays tribute to Roger Federer and Rafa Nadal  ****   "The 34 year-old Serbian was last night congratulated by Federer, who tweeted: 'Congrats Novak on your 20th major.  I'm proud to have the opportunity to play in a special era of tennis champions. Wonderful performance, well done!'"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prin ce chin a trecut Simona Halep pentru a se recupera. O făcea zilnic: ”Nu îmi place deloc” - IMPACT (playtech.ro)

„Baia cu gheață! Îmi place cel mai mult pe lume asta! Ba nu! Am glumit, nu îmi place deloc să fac baie cu gheață, dar la Wimbledon am făcut în fiecare zi și poate de asta am și câștigat turneul. De fapt, cred că am pierdut un pariu cu Darren și am fost nevoită să fac baie cu gheață zilnic."

*Ce super idee ne-a dat Simona!!!   Ar fi bine si prin Phoenix cate-o baie cu gheata in zilele astea, macar pana se topeste gheata :lol2:  dar numai sportul "galeata cu apa si gheata" putem practiza ca nu este bazin destul de mare in baie pentru asta.  Mai nou doar cabine de dus sint fara cada iar cele existente nu sint inalti cum erau in Romania pe vremuri, abia-mi ajunge pan-la genunchi ca sa economisim apa!!!*   

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×