Sari la conținut
Forum Roportal
porescu

Palton unicat de la o firma de renume

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna tuturor,

 

Vreau sa expun mai jos un anunt de vanzare, insa vreau sa va intreb totodata daca stiti un magazin/second hand cu produse de lux, care sa fie interesat de oferta mea.

 

Pe scurt, este vorba de un palton unicat, care seamana izbitor de mult cu cel din a 3-a imagine de aici, fiind la fel de lung si avand tot la fel de multi nasturi. Se poate purta in mai multe sezoane, excluzand bineinteles vara. Asta pentru ca este confectionat dintr-un material destul de subtire, insa asta nu inseamna ca nu merge purtat chiar si cand este frig, cu ceva mai gros pe dedesubt. Are epoleti, curelusa in talie si este marimea M. Surpriza vroiam sa o las la urma, insa va spun direct ca este de la un brand foarte cunoscut: Burberry.

 

Eu l-am primit cadou, dar nu l-am purtat pentru ca sincer nu ma atrage culoarea. Dar sunt sigura ca printre voi sunt si persoane carora le place nuanta asta de bej. Produsul este bineinteles autentic si putem merge la un specialist pentru a fi sigure ca asa este.

 

In alta ordine de idei, astept prin mesaj privat mai multe intrebari, daca exista. Pretul nu l-am stabilit inca, asa ca astept oferte.

 

Multumesc!

 

PS: In curand o sa adaug si cateva poze reale ca sa va faceti o idee, deocamdata aparatul foto e "pe drum".fish.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu e palton, e trenci. deci e de primavara si nu de iarna.

 

p'asta il gasesti la 800 euro in magazin in Londra, deci nu stiu la ce pret te-ai gandit tu, dar orice bun scos din magazin isi pierde pretul initial. probabil ai putea sa incerci sa il dai cuiva care cunoaste marca. altfel nu scoti tu mai mult de 300 euro pe el

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×