Sari la conținut
Forum Roportal
sereniti

De ce mor oamenii

Postări Recomandate

Omul moare ca asa a vrut Adam si Eva, sa cunoasca binele si raul. Moartea e ultima faza a raului. Ce poate fi mai atroce decat chinul mortii? Putini au bafta sa moara usor.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De boli si varsta inaintata cand tratamentele medicilor nu mai ajuta.   Acolo a ajuns si fostul si cel mai batran presedinte american, democratul Jimmy Carter, 98 de ani care dupa ce a fost internat in spitale de cateva ori in ultima vreme a decis ca va ramane acasa cat timp i-a mai ramas. 

Va primi si beneficia de ultimele alinari si de tot ce mai are nevoie dintre bunatatile pamantesti.  Se numeste "hospice care" tratamentul inainte de a muri!!!   

Nu inseamna ca moare maine, doar ca nu va intra in nici o institutie pentru acest scop.  Biznizurile de babe al romanilor la fel face parte din aceste ultimele servicii.   

Foarte multa lume nu vrea ca nimeni sa moara in casa ei, si prefera tratamentul de 5 zile in cazul bolilor grele si suferinta mare.  Oamenii prefera sa moara in casa unde a trait daca au o sansa sa se exprime.  De aceea sint avocatii cu actele de ultima dorinta: - "Uite asa as vrea sa mor" :meeting:

 th?id=OADD2.8108921213410_12SN24Z0FA6R3YAR9O&pid=21.2&c=16&roil=0.0024&roit=0.2813&roir=0.8906&roib=0.9788&w=442&h=231

https://www.msn.com/en-us/health/other/jimmy-carter-98-opts-for-hospice-care-after-string-of-hospital-visits/ar-AA17ExBI?ocid=winp1taskbar&cvid=0fd8de7118d94c9c944ea23c314a95ef

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Masatoshi Ito, japonezul care a înființat unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din lume, a murit.  Miliardarul avea 98 de ani.

Masatoshi Ito este japonezul care a înființat magazinul de cartier 7-Eleven.   De la o afacere mică, aceasta s-a extins și s-a transformat într-un imperiul global.  Compania a publicat un comunicat prin care anunță că miliardarul, în vârstă de 98 de ani, a murit de bătrânețe."

*In Statele Unite peste tot este un location in Statiile de Alimentare cu Carburanti,  unde se vinde atat benzina cat si alcool sa fie satisfacuti si masina ca si conducatorul :lol2:   

Pe langa esentialele de functionare al masinii, se mai ofera si Loterie, Tigari, alimente esentiale, hot dogs gata de mancat si habar n-am inca ce se vinde acolo, ca n-am mai pus piciorul acolo de vreo 30 de ani.  N-am stiut ce oprigini are acest Kiosk dar proprietarul a avut o viata lunga, doar ca nu si-a putut manca toti banii sau sa-i cheltuie cum le-ar fi vrut???*  

https://evz.ro/masatoshi-ito-japonezul-care-a-infiintat-unul-dintre-cele-mai-mari-lanturi-de-magazine-din-lume-a-murit-miliardarul-avea-98-de-ani.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunlight peeks into the narrows of Buckskin Gulch in Kane County, Utah, on Sunday, Sept. 25, 2016. One man is dead and another is still missing after floodwaters poured into a slot canyon in southern Utah, endangering three groups of hikers who had to be hoisted out via helicopter Tuesday, March 14, 2023. The hikers were on a multi-day trek from Wire Pass to Lees Ferry through Buckskin Gulch's sandstone features that includes multiple narrow slot canyons. (Lennie Mahler /The Salt Lake Tribune via AP)

Oamenii coboara nesiliti de nimeni in moarte sigura.   Ce se vede pe poza sint 2 munti de diferite culori de foarte multe milenii.   Langa piatra roz se vede putina apa dar in oricare secunda poate apare cativa metri de apa rapida si le duce la sute de km departe de langa acest Canyon, fund de prapastie. 

Se spune la coborare dar nu asculta, sint decisi ca ei nu patesc nimic desi sint cu sutele aceste accidente mai ales acum dupa multa zapada si ploi abundente.

Si la Grand Canyon se intampla le fel, este o carare pe care se poate cobori si pe un catar ca sint antrenati, au si ingrijitori, dar unii raman acolo in gropa desi li se spune sa urce.    

Copiii mai au coborit, au si urcat foarte greu si nu mai vor pe acolo sa mearga niciodata.  Eu nu ma grabesc in nici o groapa deschisa!!!

https://www.msn.com/en-us/news/us/2-dead-after-canyons-flood-near-utah-arizona-line/ar-AA18FKbh?ocid=winp1taskbar&cvid=0629153ce8ac4082bcbb5c54e330cca9&ei=20

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Această floare frumoasă poate provoca atac de cord

Această floare frumoasă poate provoca atac de cord – 4 plante toxice mai fac parte din categorie!!!

Multi oameni au murit de la asemenea flori si plante peste tot pe planeta, pe noi ne-au invatat sa nu ne apropiem de nimic cu confidenta ca nu patim nimic!!!

Animal, planta, fruct, indiferent cu ceea ce nu sintem familiar.  Nu-l atingem nu-l gustam nici mirosim sau luam in brate animalute ... nimic din asta ca sa traim 

mai mult sanatosi.  Ciupercii am invatat care sint buni, era parte din educatia rurala in scoli in limba maghiara!!!  Eram in Grupul Michurin inca din gradinita.

Acum se preda sex education, same sex casatorii si altele.   Prioritatea cade pe altceva azi. 

In text mai sint plante mortale trebuie citit totul, poate salva vieti daca le invatati copiilor legea naturii din timp.

https://www.doctorulzilei.ro/aceasta-floare-frumoasa-poate-provoca-atac-de-cord-4-plante-toxice/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×