Sari la conținut
Forum Roportal
sereniti

De ce mor oamenii

Postări Recomandate

Green Book actor Frank Vallelonga Jr.'s body found dumped in the Bronx

"Actorul Frank Vallelonga Jr. a murit la doar 60 de ani.   El a fost găsit inconștient pe un trotuar din Bronx, în fața unei fabrici de producție de tablă. Potrivit primelor date, acesta ar fi fost aruncat dintr-un vehicul.    Poliția din New York l-a găsit pe actor pe un trotuar din Bronx, inconștient, iar după sosirea ajutoarelor a fost declarat mort.   De asemenea, poliția a confirmat arestarea unui bărbat de 35 de ani, pe nume Steven Smith, acuzat de „ascunderea unui cadavru.”

https://www.capital.ro/doliu-urias-un-mare-actor-a-fost-gasit-mort-milioane-de-romani-il-stiau-din-acest-rol.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 28.05.2012 la 9:37, LikeThisPoppy a spus:

Ca sa nu se omoare singuri de plictiseala! :roll:

 

La 28.05.2012 la 11:49, Renaissance'91 a spus:

Totul e in functie de nivelul tau de intelegere. Cu cat privesti mai adanc, cu atat sunt mai ordonate lucrurile. Insa omul are tendinta de-a transpune totul in dual. E probabil modul in care percepe el. Daca ceva nu ar fi existat, in mod sigur fiinta umana l-ar fi inventat. Pentru ca omul cauta ordine in haos, iar in viziunea lui limitata, el cauta sa cunoasca nemarginitul. De-asta lucrurile sunt duale, ca el sa aiba si albul si negrul in nuanta lui firava de gri. E o tendinta de-a cuprinde cat mai mult din realitate, dar din pacate limiteaza. Pentru om exista bine si rau, puternic si slab, perfect si imperfect, pentru natura nu exista nimic decat natura care isi arata fata pe care tu esti pregatit sa i-o vezi.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Greece’s former King Constantine II dies at 82

The former king suffered from chronic heart and mobility problems.  He died of a stroke after being admitted to the Athens hospital last week with breathing problems.  

https://www.theguardian.com/world/2023/jan/10/last-king-of-greece-constantine-ii-dies-aged-82?ref=upstract.com

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A murit Dumitru Matei! Doliu uriaș în România!

A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici din Romania, Dumitru Matei la varsta de 66 de ani.   Cauza mortii ca de obicei nu esta mentionata!!!  In asemenea anunturi triste nu ne intereseaza cate carti a scris sau ce a studiat decedatul fiind si tanar. Poate la Wikipedia vor fi scrise din cauze naturale, ca n-a fost o mana straina implicat in disparitia savantului.

Mare pacat ca cei mai buni pleaca foarte repede dintre noi si unu fara valoare, are viata lunga.  

https://www.romaniatv.net/a-murit-dumitru-matei-doliu-urias-in-romania_7148471.html?utm_source=Capital.ro&utm_medium=website&utm_campaign= 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lisa Marie Presley, de urgență la spital. Fiica marelui Elvis Presley a suferit un stop cardiac

Lisa Marie Presley, the only child of Elvis Presley, has died at age 54.

“It is with a heavy heart that I must share the devastating news that my beautiful daughter Lisa Marie has left us,” Priscilla Presley said in a statement to The Associated Press. “She was the most passionate, strong and loving woman I have ever known.”

Presley had started the week in a festive mood, first celebrating what would have been her father's 88th birthday with fans at Elvis' Memphis home, Graceland, and later tearfully applauding alongside her mother Priscilla as Austin Butler received a Golden Globe Award for his portrayal of the King of Rock 'n' Roll in Baz Luhrmann's biopic "Elvis."

Lisa Marie Presley, Elvis' daughter, hospitalized after apparent cardiac arrest

But on Thursday, she suffered apparent cardiac arrest at her home in Calabasas, just north of Los Angeles, and was transported to a local hospital, according to TMZ, the first to report the news. She died hours later."

*Drogurile si alcoolul au contribuit la scurtarea vietii.  Daca pentru ea nu s-a facut maximul in acel spital, nici in Rai nu va avea tratament mai bun!!!

Sincer, nu m-am gandit ca asta va fi rezultatul cand ieri am citit ca a fost internata in spital.   N-am vrut sa comentez cazul fiind sigura ca este doar ceva minimal si revine, va merge la o recuperare in stilul starurilor precum Santana care dupa 25 de ani a inviat, sau asemanator.   Nici acea festivitate n-am mai comentat cu Globul de Aur unde erau cu maica la premierea filmului despre viata lui Elvis, credeam ca doar ii batea mai tare un pic inima de la prea multe evenimente ca pe 8 Januarie a fost si ziua de nastere al marelui vocalist.*

https://www.yahoo.com/entertainment/lisa-marie-presley-only-child-020952832.html?fr=sycsrp_catchall

https://redactia.ro/fiica-lui-elvis-presley-lisa-marie-presley-a-murit-la-ultima-aparitie-publica-nu-se-putea-tine-pe-picioare-si-se-balbaia-250160?utm_source=evz.ro&utm_medium=Referral&utm_campaign=fidmee

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Image   Jeff Beck  a trait 78 de ani

"Bacterial Meningitis" is one those things that can arise quite suddenly and can kill quickly.   Some can even die within a few hours. Those who survive can be left with a number of different permanent disabilities such brain damage or hearing loss.

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2023/01/12/jeff-beck-dies-suddenly-of-bacterial-meningitis-despite-anti-covid-19-vaccine-claims/?sh=7784c8d5377e

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lisa Marie Presley a murit la doar 54 de ani FOTO EPA EFE

De ce familia a refuzat să mai fie resuscitată la spital???

Pentru ca nu erau sanse de revenire la normal, doar stare vegetativa care este un chin pentru toata lumea plus costa foarte multi bani ca acasa nimeni nu se poate ocupa de acest tip de pacient.   

Pentru asta exista Biznizurile de Babe in State unde au grija pentru vreo 6000 de dolari pe luna de un om oarecare.   De miliardari ca ea pentru mult mai multi bani se ingrijeste!!!

In USA, cand se interneaza in spital, prima oara de asta sint intrebati rudele, unde este "Living Will" = declaratia pacientului inca de pe vremuri cand gandea normal, despre cum vrea sa fie terminat si incheiat viata daca se ajunge acolo ca nu mai exista scpare si el nu mai poate vorbi!!!

In acest caz ea nu mai vorbea, si nu cred ca a avut un act tocmit in biroul unui avocat ca s-ar fi uitat imediat acolo, deci familia ce a hotarat s-a intamplat.  Suna putin ciudat pentru romani dar aici mortul este tratat diferit si este mai bine.   

Asigurarile NU platesc decat 10 zile maxim dupa coma, se intreaba familia de pasul urmator ca partea financiara ramane al rudelor sa stabileasca cine cat pune lunar.   

Si in Romania deja functioneaza doar rudele nici nu vor sa auda de tratament din asta rapid, insa cand eu am sunat pentru sora mea in spitalul respectiv mi-au spus cate mii de Euro ma va costa cazarea ei la un loc privat si ei trebuie sa aibe acte de la mine ca voi achita lunar ca restul familiei din Romania de unde sa aibe peste 3000 de dolari/luna.   

Cand am spus ca are sot si copiii acolo, nu eu platesc asa ceva, imediat a murit peste cateva ore cu un cheag mare de sange pe creier care a spart vasul de sange in care s-a blocat.    

Ea era Liza moarta cand a fost gasita in casa, dar readus la viata, insa la al 2-lea eveniment chiar daca o readuceau aparatele la viata, era dor o leguma.   

Cum este si Schumacher, German racing driver in Elvetia sau unde este tinut secret in speranta vindecarii, care nu se va intampla niciodata.  

https://adevarul.ro/showbiz/vedete/ce-a-ucis-o-de-fapt-pe-lisa-marie-presley-de-ce-2234557.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

În acest spațiu uitat de lege a fost ucisă, în dimineața zilei de 21 ianuarie 2023, Ana Oros. Ca-n multe alte dimineți, femeia a ieșit la alergat prin zona aceasta virană și a murit în urma atacului unei haite de câini. Avea 43 de ani, era activistă de mediu și pasionată de alpinism. 
Giulești-Sârbi, cartierul de lângă Lacul Morii în care oamenii sunt atacați de câini. Vecinii femeii care a murit sfâșiată: „În timp ce ai mei sunau la 112, cei de la ASPA îmi ziceau să revin luni” :resent:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×