Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

  

1 member has voted

  1. 1. A fost util acest Subiect?

    • da
      1
    • nu
      0


Recommended Posts

Pentru a putea sa ne alegem prosopul perfect trebuie mai întâi sa înțelegem ce este si cum se produce un prosop.
Pentru aceasta va trebui sa analizam mai multe caracteristici :scop, materialul, țesătura, grosimea, culoarea, temperatura de spălare.
In principal prosopul are rolul de absorbi apa chiar daca vorbim de un prosop de corp, fata sau bucătărie. Daca ne referim strict la prosopul de baie, acesta este făcut pentru a înlătura apa rămasa după baie pe corpul nostru.

Prosoapele, ca de altfel toate țesăturile, pot fii făcute din mai multe materiale. Sintetic, Bumbac sau combinație intre sintetic si bumbac. Cele sintetice nu își îndeplinesc scopul, acela de a absorbi apa. Pentru a testa un prosop avem de ales 2 metode de baza........restul de articol pe
http://www.prosoape.eu/info/articole-prosoape

@prosoapeeu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru mine prosopul sa fie alb, nu prea gros si nici mare sa nu-l pot ridica, ud este si mai greu, nici pufos, sa fie DUR sa-l simpt pe piele ca un masaj, preferabil din canepa!!!

Am pretentie la dantela la capete cel putin 15 cm.  Il fierb dupa fiecare folosinta cu putin clor, nici pisicilor nu le plac alte culori de prosopele sau pe ce stau cand intra iarna in casa, in baie dorm ca este liniste pe acel ceva gros pe care ies din dus, nu e prosop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un prosop de calitate este intotdeauna facut din bumbac 100%.

In mod normal. un prosop de fata de calitate. de exemplu, cu o dimensiune de 50x100 cm. are in jur de 550-600 grame.

Bumbacul asigura puterea de absorbtie, fapt pentru care vom baga mana mai adanc in buzunar cu cat puterea lui de absorbtie creste.

Cum este bine cunoscut, egiptenii tin locul de frunte in domeniu.

Daca doriti ca prosoapele voastre sa devina mai dure, pur si simplu nu adaugati la spalare si balsamul de rufe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×