Sari la conținut
Forum Roportal
zolex

Microsoft visual C++ runtime library ERROR! Pls help :(

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Va salut cu respect, am decis sa postez aici pe roportal pentru ca sunt intr-o situatie disperata si anume:

Mi-am reinstalat windowsul pe PC care este un intel dual core 1600 mghz, 2GB rami, placa video NVIDIA GeForce 210 (1gb) mi-am formatat si HDD-ul si tin sa precizez ca am instalat acelasi windows care il aveam si inainte si il folosesc de 2 ani! Windowsul este un XP service pack 2 pe 64 de biti. Dupa ce mi-am instalat windowsul si toate driverele, programele necesare si apoi doua jocuri world of tanks si silkroad online , la ambele imi da eroarea "Microsoft Visual C++ - Runtime library , Runtime Error - R6002 - floating point support not loaded"! Postez si o imagine ca sa vedeti mai bine despre ce e vorba.

runtime.png
screenshot program


Tin sa mai precizez ca: in 3 zile am instalat 4 windows-uri diferite XP SP 1, SP 2 pe 32 Biti, acum am instalat XP SP 3 - la fel, aceasi eroare ! Virusi nu am pentru ca am formatat tot HDD-ul, am incercat sa instalez mai multe versiuni de Net Framework si Visual C++ imi da aceasi eroare ! Nu am facut nici o schimbare hardware la PC!

Dupa voi ce poate fi si ce as mai putea face? Va rog mult ajutati-ma deja disper! Astept cu nerabdare raspunsurile voastre, va multumesc mult mult de tot !!! Cu respect... .zolex salut.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fa-ti o scanare a jocurilor cu Avira.

Prietene nu am cuvinte cum sa-ti multumesc pentru sfatul tau! In 4 zile am instalat 4-5 versiuni de windows, mi-am formatat HDD-ul de 2 ori si nici un rezultat. Nu puteam crede sa fie virus dupa ce am formatat hardul de doua ori! Dar azi am zis hai sa incerc si varianta ta, pentru ca am scris si pe alte forumuri, am instalat 11 mii de softuri, visual C++ net framework etc etc... Nimic n-a dat roade, pana cand in seara asta am instalat Avira si am facut un scan, mi-a gasit 94 de virusi, multe din ele in system volume information! Dupa restart la PC - nu imi mai apare acea fereastra cu eroarea runtime!!!

Cat m-am chinuit zilele astea, e de neconceput, am crezut ca-mi arunc PC-ul la gunoi! Iti multumesc inca odata din tot sufletul, ma bucur ca se mai pot gasi oameni ca tine pe forumuri (felicit si roportal.ro) care sar in ajutor! Nu stiu daca vei citi acest mesaj, aceasta postare de aceea iti trimit si un PM ! Salutare si iti doresc multa multa bafta in tot ceea ce faci ! RESPECT MAXIM din partea mea.... zolex salut.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×