Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
hanna21

Drivere laptop Asus X550LB

Recommended Posts

buna!

de curand am intrat in posesia unui asus X550LB si am observat ca pe cd-ul atasat exista doar drivere pt windows 8...:((( a incercat un prieten sa instaleze windows 7 si nu prea reuseste:(( Trebuie sa cumpar W8?? am inteles ca pretul e destul de mare pt un w8 cu licenta..nu prea ma pricep la calculatoare...ma poate ajuta cineva cu o solutie si niste lamuriri, va rog?..

pot sa instalez un w7 pe un asemenea laptop? sau trebuie neaparat un w8?

 

multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm..ma gandesc ca daca viata mea ar fi fost in pericol, cred ca in niciun caz nu as fi postat un mesaj pe un forum in cadrul sectiunii IT..cel mai probabil as fi apelat la una urmatoarele optiuni: 112, "suna un prieten", trimite mass pe mess..sau, nu in ultimul rand,...poate as fi scris pe wall/ facebook un mare HELP!....nu crezi?

Deci, revenind... da, am nevoie de un ajutor in zona IT..si ma gandeam ca gasesc un om cu deosebite cunostinte in domeniu..sau asa..in general...care sa isi dea cu parerea..o parere pertinenta...referitor la problemea mea.

Multumesc!

 

p.s. Cred ca ne-ar face un favor extraordinar administratorul daca nu ar mai accepta mesajele "indivizilor de ziua a 4a" (if u.re smart enough..u.ll understand) printre commnet-urile pertinente.

morala: De regula cand cauti ceva (cu lamanarea)...gasesti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cineva care citeste si intelege "help", nu se uita la...sectiune!!! Nu crezi??? :)


Cineva care citeste si intelege "help", nu se uita la...sectiune!!! Nu crezi??? smile.png

sau...altfel spus: nu formula intrebari de "ziua a patra" sau 04, cu titlul de...00. Daca administratoru' ia masuri, io is onorata (de cand ma straduiesc sa fiu banata!!!!) :))))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drivere pentru alte sisteme de operare nu sunt nici pe site-ul producatorului. Deci nu vei gasi drivere pentru win7 originale, iar alta varianta nu iti recomand. Mergi pe windows 8.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×