Sari la conținut
Forum Roportal
denisa1983

Endometrioza si Astm

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna seara! Am gasit forumul dv cautand homeopati si terapeuti acupunctura. Am 30 de ani, iar la 28 de ani am fost diagnosticata cu chisturi ovariene f posibil endometriozice (CA125 a fost f mare, 170, iar toate analizele care ar fi putut indica o afectiune mai grava au iesit negative, deci s-a pus diagnosticul de endometrioza bazat si pe durerile fff mari pe care le aveam). De atunci, am incercat sa lupt contra acestei boli asa cum am putut. In 2010 am scapat de un chist de 7 cm, pe ovarul stang cu tratamet homeopat de la doamna dr. Ema Popescu (fiica dr. Chirila), insa in 2012 cand chistul avea doar 4.5 cm insa era septat si neregulat, tratamentul nu a mai dat roade.

Am avut sangerare foarte multe luni, am facut doua injectii cu Diphereline pentru inhibarea ciclului si a fost mai bine. In 2013, in septembrie, a fost un episod asemanator, am aflat ca am chisturi tot endometriozice de 6.5 cm pe ambele ovare,am facut iar Diphereline, iar in decembrie acestea erau de 4.5 cm pe ovarul stang si 2 cm pe ovarul drept, deci o reala imbunatatire.

Mentionez ca am si un astm care se declanseaza doar iarna, acum am o tuse suparatoare pe care mi-o tratez cu Medrol si Seretide, dar eu sper sicred ca prin homeopatie si acupunctura imi pot trata aceste doua afectiuni.

Pentru asta, am nevoie de ajutorul dv. Ce trat sa urmez, la ce doctor sa apelez avand in vedere profilul celor doua afectiuni.

Va multumesc din suflet!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Avand in vedere profilul celor doua afectiuni, este evident ca imunomodulatia este o parte importanta a terapiei.

Si mai importanta este insa investigatia CAUZELOR specifice ale endometriozei - sunt vreo 10 teorii mari privind aparitia endometriozei, insa fiecare femeie are o combinatie specifica de cauze active ce trebuie cunoscuta si tratata. 

La partea cu homeopatia, eu sunt putin mai sceptica: remediile homeopate sunt denaturate de expunerea la electro-smog, omniprezenta la birou si, din pacate, si acasa ...

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×