Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Ce te-a facut sa plangi astazi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Eu folosesc un ardei iute Jalapeño, dar ca sa nu fie iute, am de scos acei nervi cu otrava, procedura care nu este placut deloc, dar merita.   Ardeii iuti ma sufoca!!!   Noroc cu masca acum cand merg prin magazine ca este si sezonul Ardeilor iuti in tarile de bastina si lista este foarte lunga de cate feluri cresc in apropiere si inca se importa din America de Sud si Asia, sa se satura lumea de iuteala!   Latinos le cumpara cu 20-50 de kg, nu glumesc!!!

Are un gust foarte placut acel ardei, il mananc si crud sau taiat in 4 in lungime in prajela su ceapa si altele langa carne sau ciuperci. 

Cu Hrean n-am probleme ca-mi acopar fatza ca si la ardei iute si folosesc manusi din alea fixe pe mana cu care opereaza si doctorii!!!  Mi-a dat o prietena care avea bizniz de babe si primea de la serviciile sociale echipament din asta destul sa fie igienic facut totul.

Ceapa desi am una foarte iute pe moment, pe cea de culoare Lila, pe langa toate imi coloreaza mana sau servetul de bucatarie sau orice atinge.  Desi se recomanda ca-s cei mai buni de mancat crud, poate au si varianta dulce, dar ce am eu pe moment sint extrem de mari, pest 500 de grame fiecare si foarte iuti!!!   Partile marginale merg la gatit, doar mijlocul il mancam crud.   Sora mea-mi spunea ca ea n-are voie sa manance ceapa, are arsuri la stomac.  Ea gatea fara ... nici nu imaginez ce gust avea ce manca.    

 th?id=OIP.U7sJAmWt5KpXjwEXX8vR4gHaE8&pid=Api&P=0

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Meloni pays homage to Toto Cutugno, 'a true Italian' Stirea asta m-a distrus ...

Meloni pays homage to Toto Cutugno, 'a true Italian'© Provided by ANSA

(ANSA) - ROME, AUG 22 - Premier Giorgia Meloni paid homage to singer songwriter Toto Cutugno, who died aged 80 Tuesday, by posting on social media: "Goodbye to Toto Cutugno, a true Italian", echoing the chorus of his biggest hit, L'Italiano. Tributes flowed in Cutugno, the symbol of Italy around the world with his 1983 hit L'Italiano, after he died after a long illness. Fellow singer songwriter Angelo Branduardi called him "an artist who really represented Italy while singer Pupo said "farewell dear and beloved friend" and TV host Fabio Fazio said "his passing leaves a great void". (ANSA).

Singer songwriter Toto Cutugno dies at 80

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aud ca 2 vecini sint pe ultimele momente in viata.   Sint in spital amandoi, unul este de peste drum, are o varsta, inteleg dar a acazut de 2 ori in casa si l-au dus in spital.  Mergea greu nu-si ridica picioarele cum mergea doar le tarea, asta este periculos.  Semana cu Clint Eastwood, purta si arme cu ani in urma oriunde mergea.  Era de meserie omul sa invarte pistolul.

Celalalt vecin este pe colt la strada urmatoare cu o boala veche de la fumat.  Daca in ulitimele zile am fost ocupata si n-am fost acasa, n-am vazut salvarea in fata caselor, azi un alt vecin ne-a pus la punct cu noutatile.   Eram in relatii bune, sotul mai ales ca eu mai putin discut cu barbati despre taiatul crengilor sau al ierbii.   Asta cu fumatul nici nu era prea batran.

Parca n-am plans destul zilele astea, ca nici fiul nu ne-a lasat sa mergem la ei.  Sora mea este in gandul meu.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×