Sari la conținut
Forum Roportal
Trupa Asalt

Trupa Asalt

Postări Recomandate

Salutari!


Trupa Asalt face parte dintr-un proiect ce a fost creat din 2001... de cea mai buna trupa de breakdance din prahova si una din cele mai bune din tara!Fosti dansatori AnimalX, Boopm Style, Andreea Balan si multe alte colaborari, aparatii tv si spectacole! In 2006 Trupa a luat o pauza din cauza separarii noastre!Un "next level" pe care fiecare din noi trebuie sa-l facem odata si odata!De 2 Luni Am revenit la acel proiect si incercam sa ne facem loc de data asta doar in industria muzicala!

Formula noua a trupei este :eu ... Luky(model si dansator), Arestide(participant la diverse emisiuni tv cu teme muzicale),Hamude (model si dansator cunoscut in show bizz-ul din romania pe diverse teme).Pentru moment am terminat 4 piese si lucram la altele 3 ce speram sa fie gata luna aceasta!Lucram intr-un studio din Ploiesti , desi noi locuim in Bucuresti.Sunetisti sunt Vlad si Seby fosta trupa Sekret.Vlad Petre a colaborat cu Haha production pana anul trecut... in special cu Smiley si Cabron asigurandu-le muzica in concerte ca sunetist! Asteptam pareri! Multumim anticipat!


Piesa se numeste: Vocea Ta... Cand terminam cele 7 piese o sa alegem una pentru promovare ce o sa vina insotita de un videoclip!




Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×