Sari la conținut
Forum Roportal
altu

HIV, SIDA - Intrebari, raspunsuri, informatii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mersi mult de sfaturi, parca ma simt putin mai bine nu am asha mari ametseli, nu am secretii,am unele dureri in regiunea stomacului, posibil sa fie de la raceala sau ca s-a contractat regiunea aia mult in timpul actului.. de ce sunt ingrijorat p/u ca am aflat ca e :> prostituata shi de o vreme o disparut shi mie frica sa nu ma fi imbolnavit shi sa se ascunda..

 

 

Ha ha .Am zis eu!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Daca ar fi doamne fereste vorba de hiv nu ai avea atat de repede simptomele,sunt oameni care stau ani de zile asha si nu banuiesc nimic.Parerea mea e ca la tine lucreaza "psihicul".

Intr-adevar ce nu poate fi contestat e faptul ca faci o stare subfebrila.Ori te incearca o gripa ori ai undeva o infectie.Dupa analize te vei calma.Poate fi o infectie undeva,la rinichi sau sa ai ceva la plamani.in gat etc,sunt atatea posibilitati.Infectiile se traduc prin stari subfebrile chiar pana la febra mare(in caz de ceva la plamani) o stare de oboseala,slabiciune.Alergia,de asemenea ar mai putea avea aceste simptome.Cel mai sigur te vei lamuri dupa ce vor iesi analizele.

 

Nu vreau sa te sperii dar nici daca ai fi contactat virusul in analize nu poate aparea atat de repede.Presupunand ca intri in contact cu o persoana cu HIV(sange,contact sexual) trebuie luate analize timp de 2 ani pentru a te asigura ca nu ai contactat virusul.

 

Oricum,pe scurt ce ai tu nu se trage de la asa ceva ci e o problema de sanatate undeva care s-a suprapus cu acel act sexual,doar o coincidemnta.

 

Multa sanatate :>

 

Mersi mult p/u sfatul accord, sa-ti dea Domnu' multa sanatate. Uite numai cind dai cu nasul de probleme atunci e o lectie adevarata de viatza..toate cele bine, daca ai sa ai placerea mai scrie..pa;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mersi mult p/u sfatul accord, sa-ti dea Domnu' multa sanatate. Uite numai cind dai cu nasul de probleme atunci e o lectie adevarata de viatza..toate cele bine, daca ai sa ai placerea mai scrie..pa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:D eu zic sa stai linistit ,tot ce ti sa intamplat a fost pe fond psihic.sfatul meu e ca pe viitor sa astepti macar o saptamana pana sa te culci cu cineva ,sa sti macar cate ceva despre persoana respectiva,nu te mai imperechea asa la voia intamplari,ca data viitoare ai putea sa o patesti pe bune.si apoi,daca apuci macar doua ,trei intalniri,mai discutati si voi,o cunosti mai bine si in plus poti sa afli ce ii place si ce nu,afla si ea mai multe despre tine si atunci sexul va fi cu siguranta mai placut.

te salut si iti doresc numai bine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea e ca te agiti mult prea mult.Invata sa privesti si tu problema la rece.Sida e o boala grava care apare in mult,multe luni.Simtomele tale sunt din cauza ca ti-e f frica de sida sau dintr-o alta boala pe care doctorii nu ti-au depistat-o.Stii si tu desigur cam cum sta treaba cu spitalele si cu doctorii din Romania.Oricum nu dispera.Fii puternic.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Am avut si eu aceleasi simptome dupa ce am intretinut relatii sexuale neprotejate. Dupa 4 zile de la contact am avut vreo 2 zile la rand febra, amigdalele iritate(fara sa simt vreo durere), dureri de cap si organismul slabit.

Am citit incurajarile voastre si m-am mai linistit.

O intrebare obiectiva ar fi , cum am putea sa ne dam seama ca simptomele astea asemanatoare gripei sunt de la gripa ? Ne-ar putea ajuta f mult sa nu ne mai alarmam aiurea.

Daca ne-am prezenta la medicul de familie ne-ar putea ajuta in privinta asta? Sa confirme prezenta gripei chiar daca simptomele sunt asemanatoare cu cele HIV?

 

Multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De data asta intrebarea e serioasa. Nu e un experiment social!

Va rog frumos sa imi raspundeti la modul cel mai serios!

 

Cand intreb cum se manifesta ma ref. la Cum le recunoaste incultul de mine?

 

(pe propria persoana sau pe altii)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×