The Unknown 14825 Report post Posted February 28, 2022 https://www.yahoo.com/entertainment/toddler-diagnosed-rare-uncombable-hair-193434602.html Un copil mai aparte, nu se poate pieptana parul ... n-am mai auzit de asa ceva dar e dragut video cu el ca nu are inca grija parului. Va deveni celebru din cauza asta ca si Boris nu mai stiu cum, Prim Ministru din U.K.!!! Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted March 1, 2022 Acest dragalas a ajuns pentru prima oara la frizer ... Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted March 3, 2022 Mi-a stat inima-n loc, cand la stirile de aseara au anuntat ca niste copilasi din Cresa intre 1 si 3 ani, au evadat 7 sau 8 din ei, fara pantofi sau o jacheta pe ei iar in locul respectiv au ajuns la o intersectie mare pe strada. Masinile se opreau din toate directiile si erau fara cuvinte cand niste persoane le-a adunat si chemat politia. Se uitau in jur dar nimeni nu le cauta!!! Este greu de actionat in aceste cazuri pe aici sa nu zica cineva ca le-au furat de undeva copiii. Nu cred ca cineva sa fi visat asa o intamplare. Cine a iesit ultima pe poarta, era parintele unuia dintre copiii, nu s-a asigurat daca s-a blocat dupa ce l-a inchis ... nu cred ca ingrijitorii au facut intentionat ceva desi ele sint acuzate. https://www.kivitv.com/news/national/good-samaritans-rescue-arizona-toddlers-who-wandered-into-road-after-escaping-daycare Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted June 27, 2022 https://www.yahoo.com/entertainment/ben-afflecks-son-10-reverses-lamborghini-into-parked-bmw-164923106.html Fiul de 10 ani a lui Ben Affleck s-a jucat cu o masina Lamborghini, a intrat intr-alta intr-un moment de plictiseala intr-un garaj de inchiriat masini scumpe. Nu s-a intamplat nimic ... Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted October 30, 2022 La 01.03.2022 la 0:14, The Unknown a spus: Acest dragalas a ajuns pentru prima oara la frizer ... Si nepotul a fost la frizer dar a plans tot timpul si frizerul in serviciu a zis ca-si schimba meseria ca-i e frica de copiii ca se misca mult. Nu inteleg micutii ca el nu le face nimic rau sau dureros l-a ciufulit mai mult, insa erau copiii si mai mari si toti urlau inainte sa stea in bratele parintelui in marele scaun!!! Vad copiii mexicani cu frizura, de mici si le place. Eu n-am avut treaba cu ai mei copiii ca stiau de la mine unde mergem si pentru ce. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted December 9, 2022 Mai creste un pic si canta cu tac-su, Mick Jagger. https://retetesivedete.ro/mick-jagger-imaginile-care-eu-emotionat-tot-internetul-merita-sa-le-vedeti.html Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted December 16, 2022 Dragă mamă, Sunt complet derutat. M-am obişnuit să adorm în braţele tale moi, calde, pline de iubire. În fiecare seară mă cuibăream acolo, lipit de tine, îţi auzeam bătăile inimii, îţi simţeam parfumul, îţi priveam chipul frumos şi, fără să-mi dau seama, adormeam în siguranţă, în îmbrăţişarea ta plină de dragoste. Când mă trezeam cu stomăcelul mârâind de foame, sau pentru că mi-era frig sau cald, ori pentru că aveam nevoie de puţină atenţie, tu erai acolo, cu braţele pregătite să mă poarte din nou spre cele mai frumoase vise. Dar de o săptămână încoace, totul s-a schimbat. În fiecare seara din această ultimă săptămână s-a întâmplat acelaşi lucru: m-ai aşezat în pătuţ, m-ai sărutat de noapte bună, ai stins lumina şi ai plecat din cameră. La început am fost derutat, întrebându-mă unde ai plecat. Apoi a început să-mi fie frică, aşa că te-am strigat. Şi te-am strigat… Şi te-am tot strigat, mami, dar tu nu ai venit. Am fost aşa de trist, mami… Aveam atâta nevoie de tine… Nu m-am mai simţit vreodată atât de singur. Unde ai plecat? În cele din urmă, te-ai întors. Vai, ce fericit am fost când te-am văzut, parcă mi se luase o piatră de pe inimă. Crezusem că m-ai părăsit. M-am ridicat şi am întins mânuţele spre tine, dar tu nu m-ai luat în braţe. Nici nu te-ai uitat în ochii mei. M-ai aşezat din nou în pătuţ cu braţele tale moi şi calde, mi-ai spus: ”Sssttt, e ora de culcare, noapte bună!” şi iar ai plecat. Asta s-a întâmplat din nou şi din nou, de nenumărate ori. Te tot strigam şi, după un timp, de fiecare dată mai lung, veneai la mine, dar nu mă luai în braţe. După ce am tot plâns după tine, la un moment dat, a trebuit să mă opresc. Gâtul mă durea foarte tare, capul îmi vâjâia, burtica îmi mârâia de foame. Dar cel mai tare mă durea inima. Pur şi simplu nu înţelegeam de ce ai plecat de lângă mine. După câteva asemenea nopţi care parcă au durat o veşnicie, a trebuit să renunţ, pentru că tu nu veneai când te strigam, iar când, într-un final, veneai, nici măcar nu te uitai la mine, parcă nici nu-ţi păsa că suspin şi tremur din tot corpul. Durerea era prea mare ca să mai continuu. Nu înţeleg, mami. În timpul zilei, când cad şi mă lovesc, mă iei repede în braţe şi mă săruţi ca să-mi treacă. Dacă îmi e foame, îmi dai să mănânc. Dacă mă îndrept spre tine să ne drăgălim, îmi ghiceşti gândurile şi mă iei în braţe, mă acoperi de sus până jos cu sărutări şi îmi spui cât de mult mă iubeşti. Dacă am nevoie de tine, imediat îmi răspunzi. Dar seara, când e întuneric şi linişte şi lumina de veghe aruncă umbre ciudate pe perete, tu dispari. Ştiu că eşti obosită, mami, dar te iubesc atât de mult… Vreau doar să fiu lângă tine, atâta tot. Acum, în timpul nopţii, nu mai strig, nu mai plâng, dar tot mi-e dor de tine… https://baby.unica.ro/scrisoarea-copilului-obligat-sa-adoarma-singur-catre-mama-sa-2219626.html Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted December 21, 2022 "Growing Season" in Arizona incepe devreme si in crese. Pregatirea solului este o stiinta. Le face cunoscut ca se pot intalni cu BUGS in natura, deja intr-o alta cutie cu pamant au recoltat morcovi, mai mult frunze, dupa 2 saptamani de udat pamantul plus ploaie. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted September 17 Un bărbat a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie după ce a încercat să răpească un copil în vârstă de doar 3 ani dintr-un magazin din orașul Heywood. https://www.parintisipitici.ro/cosmarul-oricarui-parinte-baietel-de-7-ani-erou-pentru-fratiorul-lui-de-3-ani-cu-un-curaj-uluitor-a-intervenit-rapid_1265.html Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14825 Report post Posted Monday at 08:52 PM Indemnizația pentru creșterea copilului se poate înjumătăți din cauza datoriilori *Asta va avea un efect domino pentru viitorul apropiat. Populatia o sa scada foarte mult, doar batranii vor fi acolo care rezista deja la orice ... Ma intreb ungurii vor dispare prima si pe urma romanii sau invers???*ndemnizaţia pentru creşterea copilului poate fi executată silit pentru datorii. https://www.monden.ro/vesti-proaste-pentru-mamici-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-se-poate-injumatati-din-cauza-datoriilor.html Share this post Link to post Share on other sites