Sari la conținut
Forum Roportal
Arcangelo

Misiunea personala si adevaratul succes

Postări Recomandate

Daca as lasa doar acest interviu sa vorbessca,ar putea sa va spuna totul...insa trebuie sa va povestesc verzi si uscate,ca sa va fac curiosi sa il urmariti,probabil.

 

Multi oameni se simt profund derutati,debusolati.Inaintea lor sunt tot felul de alegeri,si se simt total depasiti de ele,cumplit de stressati,mai ales cand constata ca alegerile alea sunt care mai de care mai neplacute pentru ei.

Chiar si cei care au o viata "asezata",pentru moment,nu sunt deloc satisfacuti cu ea...

Daca ar gasi curajul,multi ar prefera sa-i dea cu piciorul,decat sa o ia si maine de la capat,pe acelasi drum batatorit,care poate ca le inspira o minima siguranta,insa pe care il detesta.

 

Problema e ca ei privesc atat oportunitatile cat si problemele,ca si alegerile insasi,din perspectiva mintii lor.

Si mintea nu e deloc cea potrivita pentru a lua deciziile.

Multi cauta ghidare undeva...si se agata disperati de cate o doctrina,ori de o religie poate,sau chiar de ceea ce le ofera societatea ca imagine a succesului sau chiar a normalitatii.

 

Adevarul e ca Univerul,Totalitatea,Dumnezeu,Mintea Cosmica,Constiinta,Sinele,Existenta -cum vreti voi sa o numiti,le ofera toata sustinerea pentru a avea succes deplin,in misiunea lor,pe calea lor.

 

Aceasta cale,e nu doar cea mai potrivita cu fiinta lor,ci e cea care ii apropie de fiinta lor...e locul lor in marele plan...calea lor,inseamna sa fie ei insisi,in felul lor...nu sa imite pe cineva,nici sa caute sa mearga pe drumul altcuiva.

 

Sa spunem ca visati sa ajungeti la Paris...acolo va trage inima,acolo ar fi locul vostru,acolo e menirea voatra...insa sunteti convinsi ca trebuie cu orice chip sa va mutati la Bucuresti.

Nenumarate piedici apar,ca sa va opereasca din a...ESUA,de fapt! -totalitatea,insasi fiinta voastra incearca sa va opreasca de la a va indeparta de calea voastra...inima spune NU,intuitia va preseaza cu un sentiment de deruta,pe care mintea nu reuseste sa-l faca sa dispara,desi incearca sa-l ignore.

Acest sentiment de deruta,inseamna efectiv ca va abateti de la ruta voastra,de la calea voastra.De-aia va si simtiti asa!

 

Totalitatea incearca sa va ghideze spre succesul vostru -iar succesul vostru inseamna sa va urmati propria cale.

Atata timp cat va indepartati de ea,va cauta sa va impiedice de la esec.Pentru ca din punctul de vedere al totalitatii,al fiintei voastre,al inimii voastre,asta faceti: esuati de la a va urma menirea.

 

Cand insa va urmati calea,cand va respectati misiunea,menirea,locul vostru in marele plan universal,totul vine sa va sprijine.Tot suportul necesar pentru a reusi apare in mod miraculos.

 

Intoarceti-va la perioada copilariei,a adolescentei timpurii,cand va cautati locul in lume incercand sa va dati seama care ar fi...ce v-ar placea sa faceti,spre ce v-ar trage inima.

Ati abandonat acele intuitii care au venit sa va ghideze,ca pe niste vise nerealiste...lumea a venit sa va spuna ca trebuie a faceti X si Y,sa fiti Z si W,sa va bage pe gat un rol care nu vi se potrivea...nu va placea,spre care inima voastra nu avea nici o aplecare.Lumea v-a oferit versiunea ei,aia "capitalista" despre ce inseamna succesul,si care e locul vostru in lume.

Poate ati incercat sa faceti un fel de compromis intre ce va doresati,ce visati,ce intuiati ca e calea voastra,si ce vi se baga pe gat...si a iesit pana la urma,viata voastra,asa cum e ea acum.

 

In clip,e povestea unui om care a invatat sa-si urmeze intuitia,si care si-a gasit in felul asta calea.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Destinul se intampla nu il faci... aici este capcana in care cad cei ce cred ca destinul il faci cu mana ta. Pana si piedicile, abaterile de la propriul drum apartin destinului... Cred ca acceptand propriul destin, neluptandu-ne cu morile de vant ci doar cu provocarile la care suntem supusi putem sa ne indeplinim destinul.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vrei ,nu vrei trebuie sa il accepti ca lupta cu morile de vant nu duce decat la epuizare din toate punctele si chiar te face ineficient.Destinul...bun ,rau ,asta e!

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si cand te gandesti ca exista atat de multe articole pe internet si nu numai, psihologi, coach-eri si mentori ori adepti ai buddhismului ori mai stiu eu ce practici care te indeamna si te conving ca orice puteer de schimbare sau mutare in viata ta sta numai si numai in puterea ta. Nu poti astepta interventia destinului, pentr ca el nu exista. Destinul ni-l face singuri. Sigur, putem spune asta cand destinul si constiinta vocatiei noastre o avem si o stim. Pentru cei care nu isi dau seama sau nu cunosc vocatia lor, e mult mai greu sa fie ei stpanii propriei lor vieti. Societatea te inmpinge la a sti si a face totul pentru ca Dumnezeul tau esti numai tu. Nu exista altceva. Cat de manipulativa si incorecta e societatea si la acest nivel!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×