Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Ocupatia de ASTROLOG in Romania este deja reglementata si exista in codul COR: 516101. Descarca de aici Standardul Ocupational pentru ocupatia de Astrolog (cod COR 516101).
Acum oricine este paisonat de astrologie, este autodidact sau are cursuri de specialitate la activ, dar nu detine inca o diploma oficiala care sa ateste ocupatia oficila ade ASTROLOG, poate obtine prin proces de evaluare a cunostintelor in astrologie CERTIFICATUL DE ASTROLOG care este document oficial, certificat de competente profesionale pentru ocupatia de astrolog (cod COR 516101), recunoscut si autorizat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fost CNPFA) si UE.
CERTIFICATUL DE ASTROLOG cuprinde competentele din standardul ocupational si are valoarea unui certificat de absolvire, conform legislatiei in vigoare.
Acest certificat atesta ocupatia de ASTROLOG, permite practicarea astrologiei in cadru oficial si legal si este recunoscut in Romania si UE.
Ce avantaje ai daca detii un CERTIFICAT DE COMPETENTE PROFESIONALE PENTRU OCUPATIA DE ASTROLOG (cod COR:516101):
 • Certificatul de astrolog obtinut este recunoscut national si in statele Uniunii Europene, avand valoarea unui certificat de absolvire, conform legislatiei in vigoare
 • Certificatul de astrolog este valabil PE VIATA
 • Certificatul de astrolog este eliberat rapid, in baza evaluarii cunostintelor si experientei tale in astrologie
 • Daca ai experienta in astrologie sau esti suficient de pasionat, obtinerea certificatului de astrolog te ajuta sa practici astrologia intr-un cadru oficial si legal in Romania.
 • Certificatul de astrolog reprezinta rampa ta de lansare pentru dezvoltarea unei cariere in astrologie!
Conditii minime pentru inscriere in vederea evaluarii competentelor profesionale pentru obtinerea certificatului de astrolog :Studii medii (diploma de bacalaureat)
 • Cunostinte de baza si avansate de astrologie ; nu este obligatoriu sa ai diplome de la cursuri de astrologie (desi acestea te ajuta si sunt recomandate
 • Achitarea taxei de evaluare
 • Depunerea dosarului personal

Afla mai multe despre ce presupune obtinerea CERTFICATULUI DE ASTROLOG pe www.certificatdeastrolog.ro sau la numarul de telefon 0733.139.479.

 

Sustin astrologia si pasionatii de astrologie din Romania si doresc sa ajut in procesul de certificare oficiala ca ASTROLOG autorizat in Romania si UE!

 

Cristina

Astrolog

Evaluator de competente profesionale in ocupatia de Astrolog

www.astrovision.ro

www.certificatdeastrolog.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • Cunostinte de baza si avansate de astrologie ; nu este obligatoriu sa ai diplome de la cursuri de astrologie (desi acestea te ajuta si sunt recomandate
 • Achitarea taxei de evaluare
 • Depunerea dosarului personal

Buna ziua.

 

Ordinea este cronologica, adica dosarul se depune dupa ce se da testul care este platit? Deci chiar daca omul ia testul, chiar daca nu il ia, voi ramaneti cu banii? Practic se plateste participarea, nu certificatul? Sau pentru certificat veti cere alta taxa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca poti fi astrolog ,adica unul adevarat ,oricate scoli ai face ,daca nu ai si putin har si inclinatie spre asa ceva.Cred ca astrologia pe langa invatarea ei ca si stiinta ,presupune si putina intuitie ,si putina psihologie ...Asa ca...poti avea un certificat ,dar acesta in mod sigur nu te face astrolog ,insa daca iti doresti cu adevarat poti deveni unul bun ,nu un sarlatan...Sper sa nu supar pe nimeni cu acest comentariu ,nu asta mi-e intentia.

 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt astrolog...si nu ma supar.Astrologul se foloseste de capacitatea de a face conexiuni intre simboluri,de a gasi semnificatii pe foarte multe nivele pentru ele.

Daca nu are cunostinte vaste din diferite alte domenii -psihologia fiind cel mai important- nu va reusi sa spuna mai nimic.

Adesea consultantul doreste nu doar raspunsuri ci si solutii la problemele observate de astrolog.

Un astrolog bun va fi capabil sa explice nu doar ce probleme are clientul,ci mai ales de ce le are si cam ce solutii intrevede pentru rezolvarea lor.

 

Diploma nu te face astrolog,cum nu te face nici vindecator,etc.Diplomele sunt un fel de asigurare sociala ca cineva a primit o instruire intr-un anume domeniu.

 

Cea mai importanta e insa pasiunea -fara ea,ramai mediocru indiferent de domeniu.

Sunt de parere ca poti sa fi total lipsit de talent intr-un domeniu,insa daca esti cu adevarat pasionat de acel domeniu,vei descoperi in tine talentul si chiar geniul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este necesara depunerea dosarului cu documente personale (vezi aici ce contine) la inscriere si achitarea taxei de evaluare, sau un avans minim. Aceasta taxa este unica si acopera inclusiv eliberarea certificatului. Nu se percep alte taxe decat cea mentionata

Candidatura pentru obtinerea certificatului de competente profesionale pentru ocupatia de Astrolog este optionala pentru fiecare si evident este o decizie personala. Acest certificat valabil in Romania si UE atesta cunostintele in ocupatia de Astrolog pentru titular.

Este o diploma recunoscuta si avizata ANC si atesta meseria.

 

Acum, ca fiecare decide daca practica meseria de astrolog cu atestat sau nu, este iarasi o optiune.

 

Intr-adevar, certificatul de astrolog atesta cunostintele si abilitatile astrologului, in mod oficial, aceasta fiind diferenta intre un astrolog cu acte in regula si unul fara acte.

 

In mod cert, sustinem astrologia si ne dorim sa facilitam obtinerea unor astfel de certificate pentru toti doritorii. De aceea, feicare potentila candidat decide sa se prezinte la evaluare cand se simte pregatit si daca doreste.

 

Ne-am bucura sa atestam cat mai multi pasionati de astrologie si sa contribuim la dezvoltarea astrologiei , in niciun caz nu exista un interes ca pasionatii de astrologie/astrologii fara diplome sa nu treaca testul.

 

Testele sunt concepute astfel incat orice pasionat de astrologie sa poata face fata cu un nivel de pregatire rezonabil, in masura in care de demonstreaza cunostintele teoretice si practice in astrologie pentru a oferi consiliere si a practica astrologia la un nivel onorabil, reglementat prin Satndardul ocupational aferent.

 

Examinarea este un proces desfasurat corect si ofera sanse egale tuturor candidatilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×