Sari la conținut
Forum Roportal
alex19051988

Yahoo Mail

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Astazi imi apare urmatoare eroare pe Yahoo Mail "Ne pare rãu, trebuie sã vã autentificaţi din nou, datoritã timpului expirat de la ultima dvs. activitate". M-am logat si reutentificat de mai multe ori si tot aceeasi eroare imi apare si nici cum nu pot sa citesc emailurile mele. Am sters cu CCleaner tot istoricul meu, dar eroare de la Yahoo Mail tot exista in continuare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La mine merge blum.gif -ciudat nu,ca nu e o problema generala.

Am incercat din nou si nu vrea . Pune si tu o vorba buna daca ai pile ... la Bond .

Editat de Dexu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am ceva conexiuni,tinand seama de felul in care apelurile mele telefonice au uneori acel ciudat ecou (chiar faceam misto cu cineva la telefon,spunanu-le asa,in direct ca iar au uitat sa isi puna aparatura pe silent...

As mai putea sa vorbesc si de mesajele similare de la mail -unul a fost efectiv blocat,prin schimbarea parolei- sau de mesajele din windows,care ma anuntau sistematic despre probleme ale browserului care dadea erori (fiind inchis) si pe deasupra fiind un browser pe care nici nu il foloseam macar...(ma anunta ca browserul nu poate fi folosit,pentru ca e folosit de...alt user!)

Apropo de telefoane,as mai putea povesti si de bizara delogare atat a mea cat si a unei prietene in acelasi timp,desi aveam marci diferite de telefoane si operatori diferiti.

Nici macar nu aveam habar ca telefoanele noastre POT sa se delogheze....si nici o posibilitate din meniu de a face asa ceva.

Totusi,cineva are asemenea posibilitati.

Nu mai e nici o "teorie" a conspiratiei: dezvaluirile lui Snowden,care au starnit un imens scandal in media internationala,au aratat ca TOATE mailurile,convorbirile telefonice,paginile de "social media" sunt supravegheate,inregistrate si salvate de catre serviciile secrete americane.

Cine isi inchipuie ca lunga traditie securista de la noi a apus,se inseala.

Editat de Arcangelo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×